Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Meni se ova utakmica odmah ne gleda. Sad cemo fino gledati Artetu kako sa pozicije centralnog veznog/ofanzivnog veznog vraca lopte nazad stoperima.
Celik!3,2,2.
benitez će garant staviti posebnog čuvara na ozila 

Jbeni Arteta u početnoj.
Divno.
Divno.

Bice to aBd pobjeda
3:1
Ramsey, Giroud, Pero; Pandev

3:1
Ramsey, Giroud, Pero; Pandev
- frankqqqqq
- Kontakt:
Španska ubleha u prvom timu 

Bravo, samo da nam još onaj niz pokvari...
- Marsal
- Kontakt:
Zbog ovakvih neopravdanih hejtova prema jednom dobrom i korisnom igraču poput Artete mi se ni ne piše po forumu u zadnje vrijeme...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ja neću gledat utakmicu od početka,kad god sam gledo Giroud nije zabio.Uključim se u 20 minuti i super 

Baš, čitavo vrijeme mislim da se piše o nekom igraču iz BH ligeMarsal je napisao/la:Zbog ovakvih neopravdanih hejtova prema jednom dobrom i korisnom igraču poput Artete mi se ni ne piše po forumu u zadnje vrijeme...

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Real Madrid
Istina,kao i protiv Wallcota,ko da su najmanju ruku igraci Totenshita.Marsal je napisao/la:Zbog ovakvih neopravdanih hejtova prema jednom dobrom i korisnom igraču poput Artete mi se ni ne piše po forumu u zadnje vrijeme...

1946
- HighburyHigh
- Kontakt:
Citaju sta pise onaj Paja, pa ponavljaju kao muhe bez glave jedno te isto. I to samo na ovom forumu ima, nigdje se slicni igraci nece pomenuti na losem glasu kao ovdje.Marsal je napisao/la:Zbog ovakvih neopravdanih hejtova prema jednom dobrom i korisnom igraču poput Artete mi se ni ne piše po forumu u zadnje vrijeme...
Victoria Concordia Crescit.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pravo koristan za protivnike Arsenala. Vidi Arteta iz prve sezone je koristan igrac, Arteta iz druge je ****. Druga stvar sto sad nemamo ni malo brzine u ekipi. Jedini brzi igrac Ozil, a i on nije nesto brz. Jack je mnogo eksplozivniji od Artete, dok je Gnabry mnogo brzi i korisniji na krilu od Rosickog. Rosicky je dobar igrac, ali ako ce igrati na krilu bolje da ne igra nikako.Marsal je napisao/la:Zbog ovakvih neopravdanih hejtova prema jednom dobrom i korisnom igraču poput Artete mi se ni ne piše po forumu u zadnje vrijeme...
Celik!3,2,2.
Walcott je jedino bolji od Avdije Vršajevića a i to jedva.
Vidjet cemo kako ce ove promjene uticat na igru, ali nisam neki optimista. Al opet, ako 2 igraca ne pocinju utakmicu to ne znaci da nece odigrati poluvijeme ili nesto manje. Mosa bursa!
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Ljudi ba,neka Artete Italijani su to..Zna vodja sta radi,hoce jos jednog covjeka pored Flaminija da moze "tuci"..
Jack se dosta potrosio u zadnjim tekmama,jednostavno se mora zarotirati malo,pogotovo se sa Jackom ne smije forsirati zbog povreda dok ne ojaca u potpunosti
Jack se dosta potrosio u zadnjim tekmama,jednostavno se mora zarotirati malo,pogotovo se sa Jackom ne smije forsirati zbog povreda dok ne ojaca u potpunosti
SLOBODA NAVIJAČIMA
Izgeda da se Vođa najviše fokusira na ligu,ali i treba malo zarotirati igrace,ono Arteta mi nije drag igrac ali sasvim solidan za rotacije....
IDEMO PO POBJEDU...
COYG!
IDEMO PO POBJEDU...
COYG!
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Jao akcije 

"Give me what I want and I'll go away"
Real Madrid
Real Madrid
skolska akcija 

OZilllllllllll
Nego jel gleda neko na BHT 1 ako gleda jestel culi da je komentator rekao derbi koji se igra na stadionu Etihad u Londonu xD

Nego jel gleda neko na BHT 1 ako gleda jestel culi da je komentator rekao derbi koji se igra na stadionu Etihad u Londonu xD

www.nkbratstvogracanica.com
- arsengunner
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.