Na proslom konkursu za vojsku (rodjak prof Ahmet Alibasic) nadje mi nekog hodzu ,ja otisao na testiranje on mi rece biti ces primljen i zajeba me..
zato sada ne ganjam nish stelu

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nisam ja hvalio film,cak ja taj film nisam ni gledao,nikako da ga odgledam.Bianconeri1988 je napisao/la:Evo na FTV ovaj film Beogradski fantom, neko večer ga je neko spominjao, Štefan ga je nahvalio, pa sam odlučio da ga pogledam
Zna se ko je glavni ovdje. Misevi se sakrilihodža je napisao/la:![]()
za pola sata ću je oboriti na 0,5 %
šta je ovo..čim ti dođe svi se razbježaše ?
Može lave, znaš da nije problem.hodža je napisao/la:OTNYS_YNWA je napisao/la:Tako je legendo, ni sa pozitivnim rezultatima i slabijom štelom nisi siguran. Baš te mora neko jak gurati, ili 10-15 milkica na sto. No ja vjerujem u sebe i odabrane ljude, nadam se da ćete me uskoro gledati u uniformi.
a na idućem konkursu, središ meni![]()
do tad ću se ja pripremiti fizički, nije problem
Moguće, sada se promijenio, ne zna tačno odakle je.legenda reala je napisao/la:Pa nije zar i mali HZ-eovac vamo s našega kraja,ma jeste sigurno,ba pola Sarajeva je IB ,eto hodža ,Sarajlica ,Jimi![]()
![]()
Jimi ja ću tebi našteliti ,sad ću zvati jednog generala![]()
Ja imam informaciju i da je neki glavni za to primanje u vojsku ovamo negdje s našeg kraja![]()
Nego sta,samo veselo.Soni je napisao/la:Eno odma pa splavovi, belaj ti je.bem
Nema nista pametno ni na ovom chatu
Sto ti to treba u zivotu. Bolje da ti zivotna rezolucija bude da se nabildas, pocnes trenirat MMA i prebijes je sa stilomHZ_ilidzaa je napisao/la:Nakon duze vremena mogu da slusam potpuno pogodjen splavove. Smrsao sam na 105 kila , imao sam 112 ... teretanu sam batalio , bar dok se ne odljubim
@Devil - moj coj'ek
Jos bolje prije ces umocitHZ_ilidzaa je napisao/la:Gotovo sad ,joj samo je glupa ko tocak![]()
To je bolje. Nemoj se vezati ozbiljno, samo iskorištavaj situaciju. Je li ona djevojka koju si slao?HZ_ilidzaa je napisao/la:Gotovo sad ,joj samo je glupa ko tocak![]()
a pitam se ja sta ona radi s tobom...HZ_ilidzaa je napisao/la:Gotovo sad ,joj samo je glupa ko tocak![]()