ramiral je napisao/la:Živ je zmaj !
:clap:
:njanjanja:
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Zar iko i ocekuje da ce "neutralan" navijac napisati "gud gejm" i dobar povratak. Zbog ovih situacija (mala razlika u bodovima) i potencijalnog gubljenja titule se kalco i gleda. Nikom na svijetu nije zanimljivo kad sezona zavrsi u martu.
Cak i ja u dogledno vrijeme se nadam gubitku Scudetta, pa da sve ovo bude zanimljivije. Tada cemo kritiviti milaniste/interiste kako kineskim parama kupuju sudije. I sve tako u krug.
Zivio nama ovakav kalco ljudi, pa ko pobjedio pobjedio i neka slavi.
Cak i ja u dogledno vrijeme se nadam gubitku Scudetta, pa da sve ovo bude zanimljivije. Tada cemo kritiviti milaniste/interiste kako kineskim parama kupuju sudije. I sve tako u krug.
Zivio nama ovakav kalco ljudi, pa ko pobjedio pobjedio i neka slavi.

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Plakanje dozvoljeno, cak i pozeljno.Admir_Sa je napisao/la:Umjesto da se igra 10 na 10, ovima se daju neki dodatni životi i onda pričaju o nekoj dominaciji. I tako im je kroz istoriju....
Skudeto je najbitniji jer, zadugo, nijedna ekipa iz italije nece biti sampion Europe. Bolje bit prvi u selu nego drugi u gradu
,tako da...
Zao mi intera lavovski su pali, steta sto propustaju CL slijedece sezone.

Zao mi intera lavovski su pali, steta sto propustaju CL slijedece sezone.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Sa tobom necu da se raspravljam tebe gotivom od Juventina Chill bro.Pogba je napisao/la:Koliko se sjećam našamarani ste na sred Bernabeua i pored izmišljenog penala Benatie.emir18 je napisao/la:A ja kad citam njihove komentare jos vise gustam sto ih je Madrid izbacio na onaj nacin.
Neka znaju da uvijek ima jaci i bolji lahko je na nejac u Italiji.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
O čemu ti, kakva ti je to logikatuzlak1987 je napisao/la:Crveni regularno, na kameri to izgleda manje opasno nego ovako kada te bas nagazi.
Pjanic je mogao dobiti ali ne mora znaciti da svako ko napravi 2 jaca prekrsaja mora dobiti crveni jer je protivnik dobio.

Glupost čista Orsata što onaj najdiskutabilniji prekršaj nije pregledao na usporenom snimku.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Pjanic je i nakon prvog žutog imao jedan faul za koji bi neke sudije dale i drugi žuti. Al ok, to se je i moglo tolerirati, ali onaj faul i ne dobiti karton je čisti poklon od sudije....tuzlak1987 je napisao/la:Crveni regularno, na kameri to izgleda manje opasno nego ovako kada te bas nagazi.
Pjanic je mogao dobiti ali ne mora znaciti da svako ko napravi 2 jaca prekrsaja mora dobiti crveni jer je protivnik dobio.
nema potpisa
wobly92 je napisao/la:A Austrije?tuzlak1987 je napisao/la:Zahvali se, obezbjedio vam Allegri ligu prvaka i to jos direktno, ne mozete ispasti u kvalifikacijama od neke ekipe iz Bugarske ili Belgije.Chinaglia je napisao/la:kada gube 2-1 i preokrenu, bezobrazluk je spominjat da je Pjanic trebao biti iskljucen
u pravo vrijeme, kada se desio prekrsaj, da, al nakon tekme i ovakvog preokreta, pa to rade samo Luzeri s velikim L

Koji ste vi bolesnici, a kada su se vama ovakve stvari dogodile sa Realom kmečali ste ko niko, a u Italiji gdje ste vi povlašteni ko Real guštate, pa eto onda naguštajte se. Kakav klub takvi i navijačiMarvin je napisao/la:Joj sto nije bilo bar dva gola Juventusa iz ofsajda od 3 metra da citam kmecanje sa gustom. Ovako mi je samo drago.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Red Bull, Monster, Guarana, Fast ti im nikako ne odgovaraju.wobly92 je napisao/la: A Austrije?
Hoćel' Icardi u ReJal na ljeto? Ništa od Lige prvaka a prvotimci ReJala imaju dobre žene uglavnom
"My wife doesn't like football. One day she called me 10 minutes before a game to find out where I was."
Mom timu ovaj rezultat savršeno odgovara, al za razliku od vas neki ovde obraza imajuARMINX je napisao/la:Plakanje dozvoljeno, cak i pozeljno.Admir_Sa je napisao/la:Umjesto da se igra 10 na 10, ovima se daju neki dodatni životi i onda pričaju o nekoj dominaciji. I tako im je kroz istoriju....
nema potpisa
- tuzlak1987
- Kontakt:
Priznaj da si na ovoj temi u zadnje vrijeme jer vlazite na mister Allegrija kao prvu opciju?!Jack je napisao/la:Hoćel' Icardi u ReJal na ljeto? Ništa od Lige prvaka a prvotimci ReJala imaju dobre žene uglavnom

- IlCapitano
- Kontakt:
Reče onaj što je orgijao tri noći nakon Madrida.Biscione je napisao/la:Koji ste vi bolesnici, a kada su se vama ovakve stvari dogodile sa Realom kmečali ste ko niko, a u Italiji gdje ste vi povlašteni ko Real guštate, pa eto onda naguštajte se. Kakav klub takvi i navijačiMarvin je napisao/la:Joj sto nije bilo bar dva gola Juventusa iz ofsajda od 3 metra da citam kmecanje sa gustom. Ovako mi je samo drago.

Napravio je Orsato uslugu Interu. Usrao se Pjanić poslije onog starta, svaki pas je pogriješio, pokrenuo 2-3 napada za Inter. Kad je Bentancur ušao ide opsada gola

Pazi Admira, otkud ti ovdje, zar nisi nestao nakon što su sudije oduzele tri pravedno osvojena Scudetta Romi i dodijelili ih Juventusu pod Conteom?Admir_Sa je napisao/la:Mom timu ovaj rezultat savršeno odgovara, al za razliku od vas neki ovde obraza imajuARMINX je napisao/la:Plakanje dozvoljeno, cak i pozeljno.Admir_Sa je napisao/la:Umjesto da se igra 10 na 10, ovima se daju neki dodatni životi i onda pričaju o nekoj dominaciji. I tako im je kroz istoriju....
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Zar nisi upratio da se oni ponose ovakvim odlukama i još podsmijavaju, srećom pa ima Boga i pravde pa su u CL iskusili sve ono što su drugi timovi u ligiAdmir_Sa je napisao/la:Mom timu ovaj rezultat savršeno odgovara, al za razliku od vas neki ovde obraza imajuARMINX je napisao/la:Plakanje dozvoljeno, cak i pozeljno.Admir_Sa je napisao/la:Umjesto da se igra 10 na 10, ovima se daju neki dodatni životi i onda pričaju o nekoj dominaciji. I tako im je kroz istoriju....
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- Juventinisimo
- Kontakt:
Nije bio penal, nije bio offside...ali jesu kartoni...
jos malo ce i out brojati..
Da ste igrali hrabro do kraja, kao sto ste igrali gotovo cijelu utakmicu, ne bi sada kmecali...mi smo se posteno "naguzili", vi niste "nabili"...sada kmecite za kartone..

Da ste igrali hrabro do kraja, kao sto ste igrali gotovo cijelu utakmicu, ne bi sada kmecali...mi smo se posteno "naguzili", vi niste "nabili"...sada kmecite za kartone..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Pa te postove što čitaš su klasični akcija-reakcija postovi. Evo ja prvi ne guštam već psujem kao kočijaš Allegriu za ovo včrs.Biscione je napisao/la:Koji ste vi bolesnici, a kada su se vama ovakve stvari dogodile sa Realom kmečali ste ko niko, a u Italiji gdje ste vi povlašteni ko Real guštate, pa eto onda naguštajte se. Kakav klub takvi i navijačiMarvin je napisao/la:Joj sto nije bilo bar dva gola Juventusa iz ofsajda od 3 metra da citam kmecanje sa gustom. Ovako mi je samo drago.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma ugasiti mrtvu ligu.Yebes ovo vise a i ovaj Spaletti retardiran.Frajer vadi dva najbolja igraca a i Pjanic ne dobi drugi zuti zbog onakva dva starta.Nemoguce vise fakat.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.