Yebo ga Lolcott.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Nece Cazorla biti spreman za vikendGunner4 je napisao/la:Gnabry jeste smekerica i treba ga forsirati ali rano je jos za njega da zasjedne medju prvih 11 pre svega sto je tu OX pa i za klupe je rano da cesce sjedi. Mladji je 2 godine od OXa mozda ga i "istjera" ali to nece biti ove sezone sigurno za sada neka koristi ove povrede maksimalno, ljudina je ucinio da i nismo osjetili izostanak svih krila.
I nije mi jasno kako vi ljudi tako lako se odricete i pistate niz vodu Walcotta?!?!![]()
Na drugo krilo Cazorla definitivno ispred Podlija jer je mnogo pokretljiviji od Svabenzija!
Kada smo kod Santija eto njega za vikend jos nikako nismo vidjeli kako ce da funkcionisu ova dva madjionicara zajedno!! Jedva cekam!!!!!![]()
Takodje gurnuti Jacka sada na klupu je isto svetogrdje!Dobar je jako ali Ramsey zasluzuje da igra 11. Flamini se ne smije mjenjati i jedini je on tu siguran uz Ozila.
E covjece kada smo dosli do trenutka kada ne znas koga izbaciti iz prvih 11?![]()
![]()
Ostalo je sasvim sve OK!
Speaking ahead the Swansea City game on September 28, Arsene Wenger said: "Santi Cazorla is on schedule [to return] after the international break. ."
mene za 190, al haj, ja ga stavio opetPIKE je napisao/la:Mene je za vikend samo on povalio na kladari, i to za 130 kermi, al ne znam, opet cu ga večeras igrati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.