Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
ovaj luđak medvedev je ne samo lud nego i klasični idiot, od noćas nema više nikakve dvojbe oko toga 

ma nema šta nije. stalno se svađao sa publikom, pa zvao medicinski timeout, oni ga pitaju šta ti je a on veli pa gubim itd
ma jednostavno kreten
ma jednostavno kreten
Čini se da samo Zverev/Sinner mogu spriječiti od novo epsko finale.
Borna Gojo hit dosadasnjeg turnira, kako momak igra 
E sad hoce li ovo Novak izletiti u 3-em kolu od Djerea, na ovako lakom zrijebu do finala

E sad hoce li ovo Novak izletiti u 3-em kolu od Djerea, na ovako lakom zrijebu do finala
Bom 2-0 Djere, ode Novak u WC po magicno sredstvo 

- Felixians4
- Kontakt:
Đokoviću ako prođe, odlično upozorenje na uvijek jako klizavom Slamu za nj. Suparnik drug koji vuče tragedije. Amerikanci u tom dijelu ždrijeba se goste kad su već podbacili euro predstavnici.
Magicno sredstvo djelovalo
, salu na stranu isto da je namjerno pustio prva dva seta i onda ga pocistio sa terena
Valja Novaku sad na megdan Goji
Zanimljivo je da Gojo u prva 3 kola dao protivnicima samo 3 break lopte, prvo i trece kolo nije dopustio niti jednu break loptu, uvijek ovaj US open bude fina prica nekog anonimusa da tako kazem

Valja Novaku sad na megdan Goji

Zanimljivo je da Gojo u prva 3 kola dao protivnicima samo 3 break lopte, prvo i trece kolo nije dopustio niti jednu break loptu, uvijek ovaj US open bude fina prica nekog anonimusa da tako kazem
big 3 0:2 u best of five vs. rest minus carlitos jesjednako vazda isto
Noklo koristi nedozvoljene supstance. Sve je jasnije to.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
Zastašujuće igra Alcaraz.
Jesu opet bile zute minute u trecem setu

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- Felixians4
- Kontakt:
A i ovaj Sascha u zadnjih godinu dvije ždrijeb mu katastrofa ispadne. Blizu je nivoa na kome je bio na USO21(kad je u istoj fazi 3-0 naoko rutinski, no Jannik je častio, prošao u 8 pa Epic classix s Djokerom izgubi)ili RG22. Sinner ulazi kao blagi favorit, jučer je postotak prvog bio nešto viši, zadrži li isti u što sumnjam i očekujem pregršt Break šansi za obojicu, u prednosti je.
Zverevu bi to bila tek druga top10 Slam pobjeda što je nevjerojatan podatak, prva je bila ugodno iznenađenje baš u četvrtfinalu protiv Alcaraza koji i sada prođe li opasnog mladog Talijana Arnaldija, čeka pobjednika ovog duela. Sinneru trebaju statement Slam pobjede također, a prikazao je u velikim mečevima s Carlosom svaki put najviši level od sebe, taj matchup ga inspirira i nemam ništa protiv deja vu lanjskog s malo izmijenjenim ishodom.
Zverevu bi to bila tek druga top10 Slam pobjeda što je nevjerojatan podatak, prva je bila ugodno iznenađenje baš u četvrtfinalu protiv Alcaraza koji i sada prođe li opasnog mladog Talijana Arnaldija, čeka pobjednika ovog duela. Sinneru trebaju statement Slam pobjede također, a prikazao je u velikim mečevima s Carlosom svaki put najviši level od sebe, taj matchup ga inspirira i nemam ništa protiv deja vu lanjskog s malo izmijenjenim ishodom.
Nisam gledao boljeg Zvereva nikad od ovog meča što je odigrao sa Grišom jutros. Zaštrašujuće kako je čisto čitav meč udarao loptu, zvoni kad pali i forhendima i bekendima. Griša isto dok je imao snage fenomenalno igrao, vrhunski meč.
Sa Sinnerom će goriti sutra, očekujem 5 setova i ludnicu neku.
Koliko je samo žrijeb usran da ovakva 2 igrača igraju jbenu osminu finala a ovamo kod Novaka igrači koji nisu ni u Top 50 jbt, da je barem jedan od ove dvojice tamo pa da se i Novak ima s kim poklati do finala.
Sa Sinnerom će goriti sutra, očekujem 5 setova i ludnicu neku.
Koliko je samo žrijeb usran da ovakva 2 igrača igraju jbenu osminu finala a ovamo kod Novaka igrači koji nisu ni u Top 50 jbt, da je barem jedan od ove dvojice tamo pa da se i Novak ima s kim poklati do finala.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
nikad? a ono protiv rafe do povrede?
žrijeb je za podvoz, ali to smo znali poslije prvog pogleda. apropo jakih 1/8 i 1/4 mečeva, uvijek sam više za iste nego protiv
žrijeb je za podvoz, ali to smo znali poslije prvog pogleda. apropo jakih 1/8 i 1/4 mečeva, uvijek sam više za iste nego protiv
Tu je to negdje s Rafom, uglavnom ovo je peak Aco, bolji nije bio nikad
Uglavnom klanje teško će bit u ovoj polovini, pobjednik na Alcaraza, pa Medo čeka u SF
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
njemu je ona istetovirana meščini ono što je danijela bila damiru 

Dobra mala, imao je Aco vazda najbolje trebe oko sebe

Jos i spasi set loptu u tiebreaku drugog seta, zacudio sam se bas koliko je dobro Dimitrov igrao ta dva seta, ali je onda ispuhao totalno, nije mogao drzati ovaj pakleni nivo.
Wawrinka je pokazao da je Sinner ranjiv, ali su ga izdale noge u zadnja 2 seta jbg.
Bit cu hrabar i reci da ce ga Zveki dobit, iako ga kladionice nimalo ne mirisu.
Jedva cekam veceras Paul-Shelton, Shelton servira ovaj USO brutalno, protiv Karatseva je brojao do 26. Udara ko iz katapulta i forhend, bas da ga vidimo protiv favorita Paula.
Ima ludjacko samopouzdanje.
Kaze na podcastu nedavno: Cilj mi je da me se svi boje, da niko ne zeli igrat protiv mene.
A Eubanks ga lozi: S tobom trenutno ni Alcaraz ne zeli igrati, potpisujem ti.
Wawrinka je pokazao da je Sinner ranjiv, ali su ga izdale noge u zadnja 2 seta jbg.
Bit cu hrabar i reci da ce ga Zveki dobit, iako ga kladionice nimalo ne mirisu.
Jedva cekam veceras Paul-Shelton, Shelton servira ovaj USO brutalno, protiv Karatseva je brojao do 26. Udara ko iz katapulta i forhend, bas da ga vidimo protiv favorita Paula.
Ima ludjacko samopouzdanje.
Kaze na podcastu nedavno: Cilj mi je da me se svi boje, da niko ne zeli igrat protiv mene.
A Eubanks ga lozi: S tobom trenutno ni Alcaraz ne zeli igrati, potpisujem ti.

Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 03 sep 2023, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
- Felixians4
- Kontakt:
Tako ti je i Grisha bio peak na Wimblyu. Neće da ide. Zver je daleko viši level imao dosta puta u karijeri, pogotovo na Mastersa, završnici olimpijskih, finals. Sinner ne briljira, servis problematičan i definitivno će se morati podignuti da nanovo izbori okršaj u toj istoj fazi lanjskoj na USO. Obojica zaslužuju pofuranac sreće na Slamu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.