FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

spielführer_21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la spielführer_21 » 25 feb 2011, 16:37

Baby je napisao/la:Jel se može kupiti ona replika dresa sa plave večeri ili su svi prodati ???
Napisao je Stole da su otišli svi, ne znam da li da kažem nažalost ili na sreću...
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 25 feb 2011, 16:38

tanzla je napisao/la:Zna li se koliko se dresova prodalo i po kojim cijenama ?
Stole iz Bora je napisao/la:Retro dresovi rasprodati.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Buddy
Kontakt:

Post Postao/la Buddy » 25 feb 2011, 16:54

Ajmo lopate i pravac Grbavica :D

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 25 feb 2011, 17:12

Sada sam bio na treningu naseg tima i mogu reci da je ekipa veoma raspolozena za sutrasnji mec. Ima tu poteskoca u realizaciji, ali moram istici da me Bajro odusevio. Odavno ga nisam gledao u ovakvom svijetlu. Sto se terena tice, valjda Amar zna najbolje. Mene je samo strah da nam Olimpic bunker ne pukne, a da ga mi ne probijemo.

Sve u svemu pored velikog protivljenja navijaca sto ce se sutra igrati, ocekujem bar 5.000 gledalaca. Za ove navijace sutra savjet. Svi oni koje zele na sjever, neka slobodno sebi grijalicu ponesu!!! ZATO JE JUG SAMO JEDAN!!!!!!

FORZAAAAAAA ZELJO!!!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 25 feb 2011, 17:17

bilino polje je napisao/la:osim kaze moze se ocistit ma on se vazda pravi vazan nesto fol... vidjecemo grbavicu SUTRA
vidim on ti najveci problem u zivotu :D
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 25 feb 2011, 17:19

123456 je napisao/la:Po meni je nenormalno igrati po ovome nevremenu.Nema teorije da se teren pripremi da bar lici na fudbalski.Na hokejasku plohu mozda ali mi nismo neki ljubitelji hokeja zar ne?

Znam da smo svi jedva cekali ovu utakmicu ali par dana tamo vamo nije neki problem.Zar treba da se sutra povrijedi par igraca i time ugrozimo cijelu sezonu? Zato odgoditi ovo i to sto prije.
Ja ne znam iskreno odakle tako negativana misljenja. Pa majke mi ispade, da nitko od ovih sto kukaju ne zna sta je Sarajevo i kakve klime vladuju ovjde. Bolje, recemo, kao nitko od vas nije iz Sarajeva. Pa sta?? SNIJEG!!! CUDNO???
Igrat ce se!! Ja ne znam, sta svi kenjaju nesto, niti je prvi niti zadnji put. Igraj Zeljo i pobijedi. Pa sta i da izgubi?? Ja cu uvijek biti uz Zelju!! Zato prestanite sa sranjima, i dodide na tekmu i navijate. :D :D

FORZAA ZELJO!!!!!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 25 feb 2011, 17:29

jubitubi je napisao/la:Reko da se javim na vasu temu,jer diskutujete o odgadjanju i uslovima.Meni stvarno nije jasno,kako se niko nije sjetio da nabavi pokrivac za travnjak,pogotovo kad se zna u kakvoj klimi zivimo,svaki put ista prica,iz godine u godinu,tereni su katastrofalni,a nista se ne radi po tom pitanju.Negdje sam bio nasao na internetu,bas postoje pokrivaci za terene,kao za tenis,samo veci,i fino kad vidis da ce iz neba i iz zemlje zapadati,razvuces ga,i super.Pa sunce mu,ne mogu da vjerujem da je to Bozije slovo,ako nista najobicniji najlon nabaviti,cisto da teren koliko toliko ostane suv...

slika
Pa kume, nije ovo Premier Ship Engleski!! Ovo JE BOSNA A TO NARAVNO KOSTA!!! :D :D :D :D

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 25 feb 2011, 17:32

Buddy je napisao/la:Ajmo lopate i pravac Grbavica :D
Bolje sutra ujutro ako ista imamo stranicu pa nek raju pozovu da nekad sutra ili vecras ocistimo teren posto ovo **** jos pada pa se ne isplati.
svoj ti pos'o !

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 25 feb 2011, 17:40

Osim o Olimpicu :D

"Sastavljeni od igraca koji su igrali ili koji bi zeljeli igrati u Zeljeznicaru" al je car :D
Mes Que Un Club

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 25 feb 2011, 17:41

Ovo je šega očistiti, samo da hoće prestati, pa nismo jednom po snijegu igrali...
Nema se za kad odgađati kad od srijede najavljuju novi snijeg, znači sutra čim prestane, svi lopate i hajmo ;)
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 25 feb 2011, 17:43

I još kad se nakrca sjever i svi u glas zapjevamo Grbavicu, biće ludooooo :mrgreen:
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 25 feb 2011, 17:45

Osim: Očekujem veliku podršku
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/os ... ku-podrsku

DAKLE!!?? JA NE VIDIM PROBLEM!! BOSS JE UPUTIO POZIV, NA NAMA JE??!!!

FORZAA ZELJO!!!!!! :D :D :D :D :D

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 25 feb 2011, 17:45

neprofesionalno i amaterski ponasanje odgovornih ljudi u nasem klubu zaduzenih za organizaciju utakmice...

sjecamo se tekme sa travnikom prije nekoliko godina, koja se igrala tek iz treceg ili cetvrtog pokusaja (kada smo vodili 0:2-oba sadikovic, izgubili 3:2), po pravilima, organizator utakmice, domacini su MORALI ocistiti snijeg, u suprotnom se utakmica registruje 3:0 za goste, a nasi pristali da se iz treceg ili cetvrtog puta igra tekma, a trebali su jednostavno podnijeti izvjestaj, pozvati se na pravilnik takmicenja i rijesena stvar...kako bi olimpic reagovao?

nije stadion velika povrsina, potrebno je ocistiti onaj glavni dio između linija...ako snijeg pada 3-4 dana i ako ga je napadalo prema nekim informacijama 20-30 cm, moglo se rijesiti tako da bi se svako jutro (u proteklim danima) cistio, tako da bi sljedeceg dana bilo svega nekoliko cm snijega, po kojem bi se mozda moglo i igrati...sjetimo se samo uslova lech-juventus...

to je sa takmicarskog nivoa, a sa navijackog su problem tribine, jednostavno svi na sjever (cijene karata kao za jug-desavalo se) i na zapad (neka budu karte kao za sjever u normalnim okolnostima), jer vjerovatno nece biti veliki odziv starije raje i roditelja sa djecom, te dvije tribine ce biti vjerovatno dovoljne...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 25 feb 2011, 17:48

strašni talent Mahir Karić,onaj što je bio na probi u HSV-u i Fulhamu,karijeru nastavlja u GOŠKU! :lol: :lol:
Einigkeit und Recht und Freiheit

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 25 feb 2011, 17:48

lemi_kitao je napisao/la:neprofesionalno i amaterski ponasanje odgovornih ljudi u nasem klubu zaduzenih za organizaciju utakmice...

sjecamo se tekme sa travnikom prije nekoliko godina, koja se igrala tek iz treceg ili cetvrtog pokusaja (kada smo vodili 0:2-oba sadikovic, izgubili 3:2), po pravilima, organizator utakmice, domacini su MORALI ocistiti snijeg, u suprotnom se utakmica registruje 3:0 za goste, a nasi pristali da se iz treceg ili cetvrtog puta igra tekma, a trebali su jednostavno podnijeti izvjestaj, pozvati se na pravilnik takmicenja i rijesena stvar...kako bi olimpic reagovao?

nije stadion velika povrsina, potrebno je ocistiti onaj glavni dio između linija...ako snijeg pada 3-4 dana i ako ga je napadalo prema nekim informacijama 20-30 cm, moglo se rijesiti tako da bi se svako jutro (u proteklim danima) cistio, tako da bi sljedeceg dana bilo svega nekoliko cm snijega, po kojem bi se mozda moglo i igrati...sjetimo se samo uslova lech-juventus...

to je sa takmicarskog nivoa, a sa navijackog su problem tribine, jednostavno svi na sjever (cijene karata kao za jug-desavalo se) i na zapad (neka budu karte kao za sjever u normalnim okolnostima), jer vjerovatno nece biti veliki odziv starije raje i roditelja sa djecom, te dvije tribine ce biti vjerovatno dovoljne...
Snijega je samo danas napadalo izmedju 20-30cm........

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 25 feb 2011, 17:49

lemi_kitao je napisao/la:neprofesionalno i amaterski ponasanje odgovornih ljudi u nasem klubu zaduzenih za organizaciju utakmice...

Ama kume, JESI LI TI EKSPERT ZA NOGOMETNE TERENE I STADIONE??? NISI!! PA STA SE TI PETLJAS U STVARI KOJE SE TICU LJUDU KOJU SU PLACENI ZA TO I STA TI SUDIS STA JE TREBALO DA SE URADI!!!?? PA STA TI MISLIS DA SE TRIBINE TREBAJU CISTITI A DOCI CE GLEDATI OLIMPIC JEDVA 5.000!! NE PRAVI SE GLUP MOLIM TE. AKO ZELIS DOCI I GLEDATI SVOJ VOLJETI TIM DODI SA OSMJEHOM; A NE SA OSUDAMA I SRANJIMA!!!!!!!!!!

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 25 feb 2011, 17:51

Zima će i naredne sedmice pokazivati svoje zube
http://www.sarajevo-x.com/bih/clanak/110225060

Evo vam prognoze vremena za sljedecu heftu.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 25 feb 2011, 17:53

ti ili ne zivis ovdje ili si izgubio malo kompas... lech juventus... grtalice itd space the final frontier
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 25 feb 2011, 18:00

amertiger je napisao/la:Osim o Olimpicu :D

"Sastavljeni od igraca koji su igrali ili koji bi zeljeli igrati u Zeljeznicaru" al je car :D
Trebalo bi sve njegove izjave zapisivati i skupljati, jer Amar ima izjava koje su bar meni zanimljive i duhovite :D
A sutra zna se - SVI U ZDENKU !
G R B A V I C A 2

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 25 feb 2011, 18:04

Baby je napisao/la:
amertiger je napisao/la:Osim o Olimpicu :D

Trebalo bi sve njegove izjave zapisivati i skupljati, jer Amar ima izjava koje su bar meni zanimljive i duhovite :D
A sutra zna se - SVI U ZDENKU !
A I ISTINITE!!! :D :D :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: mnon46 i 38 gostiju.