eto ko je ispratio fina paraunavita je napisao/la:sunderland 1
zadar 1
valencia 1
everton 1
stoke 1
vicenza 1
koef:36,nesto
sretno svima danas

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
eto ko je ispratio fina paraunavita je napisao/la:sunderland 1
zadar 1
valencia 1
everton 1
stoke 1
vicenza 1
koef:36,nesto
sretno svima danas
Brate nemoras uplatiti 5 eura prve tri isplate u mesecu su besplatne svaka sledeca se naplacuje 5 eura,imas tamo isplata baankovna translakcija i fino ukucas br kartice i uplatis iznos koji oces.jasko_juve je napisao/la:ljudi kako ide ovo sad na ovom bet at home..od onog bonusa sam dobio tri tiketa i sad imam 30 eura..kad bi sad ja isao na isplatu,znam da moram uplatit 10 eura da bi isplatili al kako ide ta isplata??
aha, a svi su ovi tiketi mi imali najmanju kvotu 1,50 i prosla su tri takva,jel to dosta da se obrne il?emir18 je napisao/la:Brate nemoras uplatiti 5 eura prve tri isplate u mesecu su besplatne svaka sledeca se naplacuje 5 eura,imas tamo isplata baankovna translakcija i fino ukucas br kartice i uplatis iznos koji oces.jasko_juve je napisao/la:ljudi kako ide ovo sad na ovom bet at home..od onog bonusa sam dobio tri tiketa i sad imam 30 eura..kad bi sad ja isao na isplatu,znam da moram uplatit 10 eura da bi isplatili al kako ide ta isplata??
dovoljno je,MA nema to veze brate samo ukucas br kartice kolki iznos oces i to je to...jasko_juve je napisao/la:aha, a svi su ovi tiketi mi imali najmanju kvotu 1,50 i prosla su tri takva,jel to dosta da se obrne il?emir18 je napisao/la:Brate nemoras uplatiti 5 eura prve tri isplate u mesecu su besplatne svaka sledeca se naplacuje 5 eura,imas tamo isplata baankovna translakcija i fino ukucas br kartice i uplatis iznos koji oces.jasko_juve je napisao/la:ljudi kako ide ovo sad na ovom bet at home..od onog bonusa sam dobio tri tiketa i sad imam 30 eura..kad bi sad ja isao na isplatu,znam da moram uplatit 10 eura da bi isplatili al kako ide ta isplata??
kad sam se registrovao pisao sam bezveze ime i prezime nesto tipa aaaa, ko sto ocima gledam necu zbog tog moc dignut pare jer vidim da se ne mogu promijeniti licni podaci..
Je to je to ukucas taj kod sa krtice banku,sam mozda stvarno nemogne zbog imena al probaj mozda uspije,al eto moze u raifaisen-u otovriti racun e sad neznam mozes li na to ime na koje si se registrovaojasko_juve je napisao/la:Bank
BIC (SWIFT-Code)
IBAN
Nisam nikad to radio,evo uzeo sam od oca karticu,sta da se kuca ovdje??i jel to to??izvini sto sam naporan..
101-86MMarcos je napisao/la:Estudiantes - Canarias preko 152,5 ko jamio jamio, na netu je vec 160,5
Iko???Fedexxx je napisao/la:Eee, moze li mi neko reci, veceras cekam Reala, i da li mogu ja jos dodat para(money) na isti lisic, i da li ce mi ici samo na kvotu Reala ili citav tiket.Kladionica je Premier.
Kako ces dodati para na listic ako su ti ostale utakmice zavrseneFedexxx je napisao/la:Iko???Fedexxx je napisao/la:Eee, moze li mi neko reci, veceras cekam Reala, i da li mogu ja jos dodat para(money) na isti lisic, i da li ce mi ici samo na kvotu Reala ili citav tiket.Kladionica je Premier.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.