Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Goal UK @GoalUK 1h
EXCLUSIVE: Wilshere faces fitness battle for Arsenal's Champions League tie against Napoli but Rosicky set for recall
EXCLUSIVE: Wilshere faces fitness battle for Arsenal's Champions League tie against Napoli but Rosicky set for recall
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Kakav gigant, svaka čast Vasiriki !Head je napisao/la:Abou Diaby odbio da prima platu sve dok se ne oporavi od povrede
Pa dobro, mozda bi trebalo Wilsherea i odmoriti, treba se samo sjetiti da čovjek nije igrao 90 minuta niti jednom u drugom dijelu prosle sezone, i da je ove godine jedan od najviše fauliranih igrača, dakle neka on bude spreman za vikend, a protiv Napolija zasluzuje odmor.anell je napisao/la:Goal UK @GoalUK 1h
Rosa dobro dosao nazad.

soxx je napisao/la:Hajd nek vam je sretan, da mi ovaj drugi sljedece kolo donese bodova na fantasy-u.
Inace i ja dijelim sa jednim bivsim arsenalovim rodjendan. Cesc
Ja dijelim sa Carlom Cudicinijem

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Odlicna vijest. Njemac je uvijek dobar za trkace pozicije, a jos je taj Njemac pravo dobar igrac.frankqqqqq je napisao/la:Interesujemo se za Larsa Bendera opet, uf kakvo bi to pojačanje u vezi bilo
Bravo majstore, doduse vec je dovoljno zaradio da to i moze uraditi.Head je napisao/la:Abou Diaby odbio da prima platu sve dok se ne oporavi od povrede
Celik!3,2,2.
možda diaby osjeća da bi mogao dobiti nogom u guzicu iz kluba jer kolko je ozlijeđen to nije normalno
- Marsal
- Kontakt:
Pazi lijevo, eno ga desno.

@franqqqqq brate, sretan ti rodjendan, sve najbolje. Da zbariš sve one maloljetnice što se motaju oko tebe

@franqqqqq brate, sretan ti rodjendan, sve najbolje. Da zbariš sve one maloljetnice što se motaju oko tebe

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
A meni rođendan kad i Jon Dahl Tomassonu
Mene brine da nećemo moć nastavit sa ovim pobjedama,stić će nas umor,tanka klupa zbog ozljeda,što će rezultirat sa još više ozljeda

Mene brine da nećemo moć nastavit sa ovim pobjedama,stić će nas umor,tanka klupa zbog ozljeda,što će rezultirat sa još više ozljeda
Neki dan sam napiso kad je Zervinjo zabio za Romu da mi je bio drag igrac. Ako je istina da je ovo izjavio, daBogda se vratio u Obalu Slonovace da krave cuva.
"Želim sreću Napoliju protiv Arsenala, nadam se da će Italijani proći dalje"
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Futavac,slino jedan obični nek smo ga otjerali..bega_afc je napisao/la:Neki dan sam napiso kad je Zervinjo zabio za Romu da mi je bio drag igrac. Ako je istina da je ovo izjavio, daBogda se vratio u Obalu Slonovace da krave cuva.
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
-
- Kontakt:
Obicni babun koji je glup i ogranicen ko balkon, njegova karijera ce biti obiljezena time da je jedan obicni choker a kad pogledas vecinu njegovih nastupa u Arsenalu mozes se sada samo smijati babunu i njegovim bravurama iako mora se priznati gledajuci uzivo te tekme to nije bilo smijesno i cupali smo kosu.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Jbg, nisam vjerovo da je toliko **** od covjeka, da je igro dobro u kontinuitetu pa ga otjerali mogo bi razumit, ovako ne ide.
I jos jedna info, LP nam sudi Mazic iz Srbije, nekako sam skeptican cim su u pitanju ovi nasi Balkanci, nadam se da nece puno sjeckat igru i da ce pustat duele da nas ne umrtvi, zabari ce to jedva cekat.
I jos jedna info, LP nam sudi Mazic iz Srbije, nekako sam skeptican cim su u pitanju ovi nasi Balkanci, nadam se da nece puno sjeckat igru i da ce pustat duele da nas ne umrtvi, zabari ce to jedva cekat.
#Voajeroljupci na respiratorima.
-
- Kontakt:
Pozdrav braćo moja. Muče me ove modovi sa banovima i to trajnim. Valjda me niko ne primijeti 
nisam bio tu par dana al najbitnije je da smo mi pobijedili i da je Gnabry pogodio i imao još par sjajnih poteza na utakmica (pozdrav seamane
) . Igra onako kako sam već govorio sedmicu prije utakmice, ako im pustimo igru biće opasni (prvo poluvrijeme) ako igramo visok presing sa mnogo trke dobijamo utakmicu (drugo poluvrijeme). al hajde dobro nije to ni bitno toliko, bitna je pobjeda na kraju krajeva.
Sutra čujem Rosa se vraća što nam donosi još širine na terenu i prilike da se još neko odmori što je odlično jer momci igraju već dugo na visokom nivou u kontinuitetu i pad u igri je normalno očekivat, tako da tu klupa igra najveću ulogu i istinsku snagu nekog tima.
Dalje braćo moja, pošto nisam pisao nego sam samo vas čitao primijetio sam da premalo pažnje pridajete Wilshereu koji je usudio bih se reći i najveći radnik na terenu. Sve ono "vidljivo okom" što postižu Ozil Ramsey Giroud je zahvaljujući Jacku. Na papiru on je lijevo krilo al ja sam ga više vidio u ulozi između flaminija i ramseya, veže našu čitavu igru i učesnik je kod oba gola.
Onda, Mesu Ozil. Koliko je taj čovjek psihološko pojačanje to je nevjerovatno, ekipa prosto blista oko njega. nepotrebno je pametovat toliko oko njega je momak čudo od igrača. On i flamini pored fudbalskih kvaliteta su nam donijeli možda čak nešto i vrednije od toga a to je pobjednički mentalitet. Ovi momci ne žele da izgube, ne žele da remiziraju. Igraju strašno iskusno i igraju jedan za drugog. Čak i kad je protivnik opasniji uvijek možeš očekivat da će preokrenut rezultat jer prije svega vjeruju u sebe.
I na kraju evo jedna slika Ozila sa twittera.

malo duži post, ništa pretjerano. Čisto da nadoknadim vrijeme koje nisam pisao.

nisam bio tu par dana al najbitnije je da smo mi pobijedili i da je Gnabry pogodio i imao još par sjajnih poteza na utakmica (pozdrav seamane

Sutra čujem Rosa se vraća što nam donosi još širine na terenu i prilike da se još neko odmori što je odlično jer momci igraju već dugo na visokom nivou u kontinuitetu i pad u igri je normalno očekivat, tako da tu klupa igra najveću ulogu i istinsku snagu nekog tima.
Dalje braćo moja, pošto nisam pisao nego sam samo vas čitao primijetio sam da premalo pažnje pridajete Wilshereu koji je usudio bih se reći i najveći radnik na terenu. Sve ono "vidljivo okom" što postižu Ozil Ramsey Giroud je zahvaljujući Jacku. Na papiru on je lijevo krilo al ja sam ga više vidio u ulozi između flaminija i ramseya, veže našu čitavu igru i učesnik je kod oba gola.
Onda, Mesu Ozil. Koliko je taj čovjek psihološko pojačanje to je nevjerovatno, ekipa prosto blista oko njega. nepotrebno je pametovat toliko oko njega je momak čudo od igrača. On i flamini pored fudbalskih kvaliteta su nam donijeli možda čak nešto i vrednije od toga a to je pobjednički mentalitet. Ovi momci ne žele da izgube, ne žele da remiziraju. Igraju strašno iskusno i igraju jedan za drugog. Čak i kad je protivnik opasniji uvijek možeš očekivat da će preokrenut rezultat jer prije svega vjeruju u sebe.
I na kraju evo jedna slika Ozila sa twittera.

malo duži post, ništa pretjerano. Čisto da nadoknadim vrijeme koje nisam pisao.
Mazic je sigurno u top 10 sudija u Evropi... Mislim da ce biti idealan...
Rosicky@ Cemu toliko pesimizma... Ulazimo u mjesec kada se povredjeni lagano vracaju, sada evo Rosa je spreman, sada ce tokom sedmice i Santi pa za 15ak dana Theo i tamo krajem mjeseca Poldi...
Za Diabya se nadam da je nesto i ustedio jer u suprotnom ce umrijeti od gladi pa cemo mi mu ovde morati skupljati pomoc!
Ne znam za njega do kada ima ugovor ali mislim da se samo ceka da mu istekne i na taj nacin da ga se rijese. Arsenal je prevelika institiucija i nikada ne bi se spustio tako nisko da bi otjerali povredjenog igraca!
(ako je tacno ovo)
Frenqqqqq sve najbolje! Ne znam koje si godine rodjen ali ovako po danima mladji si cijelih 7 dana od mene!

Rosicky@ Cemu toliko pesimizma... Ulazimo u mjesec kada se povredjeni lagano vracaju, sada evo Rosa je spreman, sada ce tokom sedmice i Santi pa za 15ak dana Theo i tamo krajem mjeseca Poldi...

Za Diabya se nadam da je nesto i ustedio jer u suprotnom ce umrijeti od gladi pa cemo mi mu ovde morati skupljati pomoc!

Gigant!!!Arsene Wenger: "Čitao sam da je potrebno prosečno 10.2 poena da bi se kvalifikovalo za osminu finala lige prvaka. Iskreno nisam siguran hočemo li uspeti osvojiti tih 0.2 poena"

Frenqqqqq sve najbolje! Ne znam koje si godine rodjen ali ovako po danima mladji si cijelih 7 dana od mene!

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Rosicky je definitivno ponovo u rosteru. Odlično !
Dakle, još Podolski, Cazorla, Chamberlain i Diaby. Ide ovo na bolje.
Mene živo zanima kako će ovo Wenger ukomponovati, mislim svi hoće da igraju, ali mislim da će Wilshere da ispuši foru na kraju i da će on na klupu da ide a Podolski u prvi tim.
Ja ne znam da mi mozemo drugačije igrati od ovoga.

Dakle, još Podolski, Cazorla, Chamberlain i Diaby. Ide ovo na bolje.
Mene živo zanima kako će ovo Wenger ukomponovati, mislim svi hoće da igraju, ali mislim da će Wilshere da ispuši foru na kraju i da će on na klupu da ide a Podolski u prvi tim.
Ja ne znam da mi mozemo drugačije igrati od ovoga.

mjenjaj santija sa lukasom i gnabrya sa theom i to je to..
Tako je magister.Profesor je napisao/la:mjenjaj santija sa lukasom i gnabrya sa theom i to je to..
1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.