FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sretno nam bilo, da pobijedimo ako bog da. I neriješeno nije loše. 

- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ovdje niko ne zna i ne može znati ni formaciju, a kamo li pozicije kod njih.BordoSarajevo je napisao/la: ↑01 mar 2021, 16:45Bojo je na krilu, on im je igrao po strani.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑01 mar 2021, 16:39Fkt sam mislio da sve čuo od tebe...Historicar je napisao/la: ↑01 mar 2021, 16:38Kod kona izgleda Alispahić igra na krilu, mislim da to nikada ni na treningu nije igrao.
A ti @BJS samo čekaš nečiju grešku pa da mu spustiš, tako bijaše i za moj komentar u vezi dužine ugovora pa si se ušutario kad sam te 5 puta citiro u nadi da ćeš reć "uredu, izvini, ispo sam gl.up jer sam ti htio ukazat da si izvalio glupost a na kraju sam ja svojim takvim postupkom ispao glup", al si se kao hinja ušutario.
Misliš da si najpametniju a daleko si od toga.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Sta ovo Handzica ni na klupi nema
Nema Handze nigdje
-
- Kontakt:
Handžića nema ni na klupi

Sretno bordo momci 

Nemamo nijednog napadača na klupi.. šteta za Cmiljanića
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- f0rest1946
- Kontakt:
Al bas tako, gluho bilo kakav lik i kakav kompleksašBordoSarajevo je napisao/la: ↑01 mar 2021, 16:45Bojo je na krilu, on im je igrao po strani.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑01 mar 2021, 16:39Fkt sam mislio da sve čuo od tebe...Historicar je napisao/la: ↑01 mar 2021, 16:38Kod kona izgleda Alispahić igra na krilu, mislim da to nikada ni na treningu nije igrao.
A ti @BJS samo čekaš nečiju grešku pa da mu spustiš, tako bijaše i za moj komentar u vezi dužine ugovora pa si se ušutario kad sam te 5 puta citiro u nadi da ćeš reć "uredu, izvini, ispo sam gl.up jer sam ti htio ukazat da si izvalio glupost a na kraju sam ja svojim takvim postupkom ispao glup", al si se kao hinja ušutario.
Tu je Handzic nisu ga upisali na nasoj zvanicnoj.Na klupi je
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ovaj SJB mi izgleda kao neki teški frustrirani pačenik, u 95 % njegovih komentara koje sam pročitao, uglavnom je ispoljavao mržnju, frustraciju i negativnu energiju.BordoSarajevo je napisao/la: ↑01 mar 2021, 16:45Bojo je na krilu, on im je igrao po strani.SarajevoJeBordo je napisao/la: ↑01 mar 2021, 16:39Fkt sam mislio da sve čuo od tebe...Historicar je napisao/la: ↑01 mar 2021, 16:38Kod kona izgleda Alispahić igra na krilu, mislim da to nikada ni na treningu nije igrao.
- NisamInSajder
- Kontakt:
ne obaziri se na postove maloljetnog narkomana xDHistoricar je napisao/la: ↑01 mar 2021, 16:52Ovaj SJB mi izgleda kao neki teški frustrirani pačenik, u 95 % njegovih komentara koje sam pročitao, uglavnom je ispoljavao mržnju, frustraciju i negativnu energiju.BordoSarajevo je napisao/la: ↑01 mar 2021, 16:45Bojo je na krilu, on im je igrao po strani.
LETS GO SARAJVO
NEMA NAZAD
- feniksptica
- Kontakt:
Mora bit Handzic, bio je na slikama kad je bilo 90 min do utakmice
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Ono sto je Martin Tyler u Engleskoj, to je Vedad Surkovic u BiH.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Sretno nam! 

Trenutno korisnika/ca: umrobihzbogtebe1946, Vrhbosnian i 46 gostiju.