FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Nece jug ni biti pusten za gledaoce. Samo sjever i zapad.
Retro dresovi rasprodati.
Retro dresovi rasprodati.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
svi na sjever onda, kao prije nekoliko godina kada smo svi sa juga presli na sjever, il je kisa il snijeg bio, ne sjecam se sad bas najboljeElegant je napisao/la:Tesko da ce teren ocistit, pada non-stop ima tu puno posla.
Tribine (jug) da ne pominjem, ako se bude igralo navijaci su uskraceni za jug.![]()
http://www.sportsport.ba/bh_fudbal/tako ... vici/52445

Za zivot cijeli!
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:svi na sjever onda, kao prije nekoliko godina kada smo svi sa juga presli na sjever, il je kisa il snijeg bio, ne sjecam se sad bas najboljeElegant je napisao/la:Tesko da ce teren ocistit, pada non-stop ima tu puno posla.
Tribine (jug) da ne pominjem, ako se bude igralo navijaci su uskraceni za jug.![]()
kisa, kisa je tad bila...

a jedne godine je bila kisa, i na poluvremenu spiker poziva raju s juga da idu na sjever da ne kisnu, vise ih ostalo na jugu nego sto ih je otislo na sjever...

Por que ? Por que somos los mejores...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni sto nas ne volemake je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:svi na sjever onda, kao prije nekoliko godina kada smo svi sa juga presli na sjever, il je kisa il snijeg bio, ne sjecam se sad bas najboljeElegant je napisao/la:Tesko da ce teren ocistit, pada non-stop ima tu puno posla.
kisa, kisa je tad bila...![]()
a jedne godine je bila kisa, i na poluvremenu spiker poziva raju s juga da idu na sjever da ne kisnu, vise ih ostalo na jugu nego sto ih je otislo na sjever...![]()

Za zivot cijeli!
Na rajvosa-x imate odlican video sa Plave noci. Stvarno izuzetna stvar.
Zna li se koliko se dresova prodalo i po kojim cijenama ?
Institucija!
Zna li se koliko se dresova prodalo i po kojim cijenama ?
Institucija!

"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja se sjećam, protiv Modriće u Kupu kad smo uzeli 4:2, sjever i zapad samo bili u prodaji...Radni dan bio, srijeda, tekma bila u 1 ili pola 2 tako nekako
Koja šteta!? Baš sam htio predložiti opkladu ko prvi pogodi golmana Olimpica grudvom u glavu...:

Koja šteta!? Baš sam htio predložiti opkladu ko prvi pogodi golmana Olimpica grudvom u glavu...:

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ako ostane da se mora igrati,mozda dozvoli savez da se igra i rukama kao na pocetku kad je izmisljen futbal:)........ samo nogama je nemoguce dogurati loptu do gola,cak i ako se pocne cistiti nemoguce je sve ocistiti

- new_primitives
- Kontakt:
Cuj zatvoren Jug!? Pa nece nas valjda na istu tribinu sa zloglasnim Vukovima stavit?
They all try to ignore us, but we wont let 'em win
The wankers try to put us down, but we will smash them in
The wankers try to put us down, but we will smash them in
- zubanovic89
- Kontakt:
samo mogu da kazem Dres u rukama suze u ocima
a ova utakmica kad je spiker rekao vrata sjevera otvorena to je cini mi se bilo kad je svinjska gripa bila aktuelna jer se sjecam neko iza mene rekao "ovo ce sve sutra krmecu fasovat"
Ove stipse sto imaju love nek se stede na dresu a sutra da gromovi pucaju ima da se igra

a ova utakmica kad je spiker rekao vrata sjevera otvorena to je cini mi se bilo kad je svinjska gripa bila aktuelna jer se sjecam neko iza mene rekao "ovo ce sve sutra krmecu fasovat"

Ove stipse sto imaju love nek se stede na dresu a sutra da gromovi pucaju ima da se igra

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
"Plava večer" kao mjesto susreta
Željine legende i mlađi naraštaji podijelili najljepše uspomene
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110225071
Željine legende i mlađi naraštaji podijelili najljepše uspomene
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110225071
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Kako nemogu ove iz suplje u prazno
Sjetim se superkupa i rezultata 4 : 0,
a tad ni travnjak nije bio ociscen sto se nebi igralo.
Cuvaj nogice u timovima sve Ronaldo do Ronalda jbt.
Sjetim se superkupa i rezultata 4 : 0,
a tad ni travnjak nije bio ociscen sto se nebi igralo.
Cuvaj nogice u timovima sve Ronaldo do Ronalda jbt.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
ja nebi volio da se igra sutra zbog terena jer sjebat cemo ga skroz i nece se oporaviti cijelu polusezonu,jer igramo mnogo utakmica kuci u kratkom periodu a vrijeme nece biti sjajno ni u narednih par kola!
AMAR OSIM!!!
[youtube][/youtube]
Zdenko Jelic : "Zeljo je ZIVOT, sve ostalo je nebitno"lech je napisao/la:[youtube][/youtube]
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Austrijanci,
Norvežani,
Bosanci,
Željovci.

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Sta se ba ofirate, vidjet cete kad hz. (Hadis Zubanovic) budu obiljezavali 90godina svog klubaElegant je napisao/la:Zdenko Jelic : "Zeljo je ZIVOT, sve ostalo je nebitno"lech je napisao/la:[youtube][/youtube]

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Jel se može kupiti ona replika dresa sa plave večeri ili su svi prodati ???
G R B A V I C A 2
- bilino polje
- Kontakt:
osim kaze moze se ocistit ma on se vazda pravi vazan nesto fol... vidjecemo grbavicu SUTRA
samo celik ale samo celik ale
Jel tvoja briga sta Amar izjavljuje??? Jel vi igrate sutra sa nama na Grbavici???bilino polje je napisao/la:osim kaze moze se ocistit ma on se vazda pravi vazan nesto fol... vidjecemo grbavicu SUTRA
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
To je pokupovao 'crem de la crem' navijacke Grupe TM.Baby je napisao/la:Jel se može kupiti ona replika dresa sa plave večeri ili su svi prodati ???
Bice,bice i za ostle smrtnike...

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012