Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Zato što imaš 3 stopera u klubu,Sagna uskače ali znajući kako je stanje sa ozljedama svake sezone...
Al se zna zapetljati drama, nista novo kod Gervinha vjeruj mi. Smotan bio, smotan osto.Faraon iz Visokog je napisao/la:Gervinho opet dao gol za Romu,izgleda da je odcepio tamo.
Meni je normala ova odbrana za sada imamo sjajnog back up štopera,jedino dovesti nekog mladog engleza da bude četvrti štoper i da igra u kupovima....Rosicky je napisao/la:Zato što imaš 3 stopera u klubu,Sagna uskače ali znajući kako je stanje sa ozljedama svake sezone...
Krilni napadač je neophodan,moja želja je Draxler
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- HazardEden
- Kontakt:

Dje ste picici stig'o Colic Zdravko

i taj je doveden neki dan u klub, Samy Ayajijedino dovesti nekog mladog engleza da bude četvrti štoper i da igra u kupovima....

Vidi Gervinha sto se razigro jbt

- Marsal
- Kontakt:
Vidim da se u zadnje vrijeme ovdje opasno piše o nekoj tituli, neki nas stavljaju u red favorita. Daleko smo mi bogami od toga. Uredu igramo iznenađujuće dobro, ove utakmice dosada sem Ville smo rješavali rutinski, neke čak i sa pola gasa ali neozbiljno je isticati da smo favoriti.
Nismo iz više razloga i vjerovatno nije potrebno da nabrajam kojih, ne kažem da je nemoguće da se osvoji ali je malo realno i ono što me ljuti je da čim navijači Arsenala počnu pričati o tome, čim sebi stave to neke breme favorita to se odrazi na ekipu i oni zaj.ebu. Treba ići polako, utakmicu po utakmicu, rotirati igrače, skupljati bodove. Tek tamo u 25. kolu ako budemo u dobrom stanju treba malo početi neku priču, da bi u 30-tom se moglo razmisljati koliko treba bodova u zadnjih 8 utakmica.
Dotad igrati fudbal rasterećno, radovati se samo sljedećoj utakmici i uzivati. Ako ove godine budemo makar negdje blizu bodovno od prvog mjesta mislim da je to ogroman uspjeh i da će iduća godina biti još bolja. Ovo visu nišu priče za malu djecu, finansijski smo prejak klub, imamo mladu ekipu koja se dobro poznaje sa dosta domaćih igrača u prvih XI. Budućnost je svijetla, ali prije nego sazremo kao fudbalski tim potrebno je skinuti pritisak sa momaka koji se nenormalno brzo širi.
Come On You Gunners!
Nismo iz više razloga i vjerovatno nije potrebno da nabrajam kojih, ne kažem da je nemoguće da se osvoji ali je malo realno i ono što me ljuti je da čim navijači Arsenala počnu pričati o tome, čim sebi stave to neke breme favorita to se odrazi na ekipu i oni zaj.ebu. Treba ići polako, utakmicu po utakmicu, rotirati igrače, skupljati bodove. Tek tamo u 25. kolu ako budemo u dobrom stanju treba malo početi neku priču, da bi u 30-tom se moglo razmisljati koliko treba bodova u zadnjih 8 utakmica.
Dotad igrati fudbal rasterećno, radovati se samo sljedećoj utakmici i uzivati. Ako ove godine budemo makar negdje blizu bodovno od prvog mjesta mislim da je to ogroman uspjeh i da će iduća godina biti još bolja. Ovo visu nišu priče za malu djecu, finansijski smo prejak klub, imamo mladu ekipu koja se dobro poznaje sa dosta domaćih igrača u prvih XI. Budućnost je svijetla, ali prije nego sazremo kao fudbalski tim potrebno je skinuti pritisak sa momaka koji se nenormalno brzo širi.
Come On You Gunners!
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Svaka cast za posto @Nerko, da Bog da ti više nikakve mačke ne izlijetale pred auto, barem ne one u životinjskom obliku. 

Ja bih iskreno volio titulu FA kupa ipak je to najstarije takimičenje koje postoji u svijetu fudbala i ta titula u Engleskoj ima dosta toga na težini(neki je smatraju ravnoj tituli lige), nije to kup kao u ostalim zemljama, tu se ljudi okupljaju kad je izvlačenje za sljedecu rundu a kamoli kad je tekma.
- Rockefeller
- Kontakt:
Ma na zimu manje-više nit' ima potrebe za pojačanjima nit' će ih biti dovoljno dobrih. Većina igrača, koji su zaista dobri, igraju ligu prvaka. A glupo je dovoditi igrača koji ne može igrati LP.
Na ljeto ponoviti transfer Ozila i to je to za ljeto.
Na ljeto ponoviti transfer Ozila i to je to za ljeto.

glupost bi bila na zimu da se nikoga ne kupi,pogotovo ako se bude još u borbi za titulu,očekujem najmanje krilnog napadača i jednog stopera
- Rockefeller
- Kontakt:
Kojeg krilnog napadača? Bolje ne dovoditi ništa fuš, nego kad ljeto dodje dovesti nešto kalibra Reus, Suarez i slično.
može neko od te dvojice,ima tu i draxler koji bi nam bio dobro pojačanje
Sto mislis Arnele da je glupo dovest igraca koji ne moze igrat LP. Moguce je bit ukljucen na 3 fronta u tom periodu, neka igra ligu i kup, sto je to LP toliko bitna.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
- frankqqqqq
- Kontakt:

Sretan rođendan ovoj zvijeri

Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 30 sep 2013, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
Nek je sretan obojici.
Jesi sretnik, dijeliš rođus sa Giroudom, ja moram to da radim sa jbenim Aaronom Huntom iz Werdera.

Jesi sretnik, dijeliš rođus sa Giroudom, ja moram to da radim sa jbenim Aaronom Huntom iz Werdera.
Hajd nek vam je sretan, da mi ovaj drugi sljedece kolo donese bodova na fantasy-u.
Inace i ja dijelim sa jednim bivsim arsenalovim rodjendan. Cesc
Inace i ja dijelim sa jednim bivsim arsenalovim rodjendan. Cesc

Da li Ramsey može biti naš Frank Lampard ? 

- frankqqqqq
- Kontakt:
Interesujemo se za Larsa Bendera opet, uf kakvo bi to pojačanje u vezi bilo 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.