Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Velsanin koji vrijedi 100 miliona igra u Arsenalu,a ne u Realu.
U ovih 13 utakmica realno trebate ocekivati od 25 do 27 bodova,sto bibilo odlicn da nakon 19 kola imate 40-42 boda.Bilo bi fino kada bi Arsenal osvojio Englesku Premier ligu ove sezone.Rockefeller je napisao/la:7 Sa, 05.10.2013 16:00 A - West Bromwich Albion
8 Sa, 19.10.2013 16:00 H - Norwich City
9 Sa, 26.10.2013 16:00 A - Crystal Palace
10 Sa, 02.11.2013 16:00 H - FC Liverpool
11 Sa, 09.11.2013 16:00 A - Manchester United
12 Sa, 23.11.2013 16:00 H - FC Southampton
13 Sa, 30.11.2013 16:00 A - Cardiff City
14 Di, 03.12.2013 16:00 H - Hull City
15 Sa, 07.12.2013 16:00 H - FC Everton
16 Sa, 14.12.2013 16:00 A - Manchester City
17 Sa, 21.12.2013 16:00 H - FC Chelsea
18 Do, 26.12.2013 16:00 A - West Ham United
19 Sa, 28.12.2013 16:00 A - Newcastle United
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
o nekom osvajanju ligu možemo pričati negdje oko nove godine kad će puno stvari biti jasnije.govoriti o naslovu nakon 7 kola je smiješno.treba viditi hoćemo koga i dovesti u zimskom prijelaznog roku,nadam se bar nekog krilnog napadača
- arsengunner
- Kontakt:
to je neki dobar znakarsengunner je napisao/la:Toliko smo dobri da i sportsport.ba pise dobro o nama

JUVE STORIA DI UN GRANDE AMORE
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Paulo Montero
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
koliko dugo smo cekali na ovo nasladjivanje i pohvale na Arsenalov racun. Mir na temi bez uskoka raznih padobranaca
Nadam se da ce ovako potrajati barem do juna
COYG

COYG
Kako je lijepo sada, na ovoj temi. Nema ni medjusobnih obracuna, nema ni upada sa strane, svi sretni. 
Jucer nisam gledao nijednu tekmu, ali po rezultatima se moze reci da je cijelo kolo ludo, osim sto je Arsenal pobijedio, a to je "normalno"
Neko gore spomenu bodove. Na kraju godine imati preko 40 i jeste odlicno, a da ne govorim o 45 ili vise.
Realno je za ocekivati da se kiksa par tekmi, ali opet to nije strasno, drugi su vec kiksali i jos ce kiksati. U igri je jos 39 bodova.

Jucer nisam gledao nijednu tekmu, ali po rezultatima se moze reci da je cijelo kolo ludo, osim sto je Arsenal pobijedio, a to je "normalno"

Neko gore spomenu bodove. Na kraju godine imati preko 40 i jeste odlicno, a da ne govorim o 45 ili vise.

Realno je za ocekivati da se kiksa par tekmi, ali opet to nije strasno, drugi su vec kiksali i jos ce kiksati. U igri je jos 39 bodova.
Kako b'a nema padobranaca,pazi ovog strucnjaka :
Michael Owen: "Arsenal don't look like a top 4 side."
- Rockefeller
- Kontakt:
Slazem se da je jos prerano govoriti o trofejima. U drugoj polovici sezone ce Arsenal biti na testu, da cak i ako bude prvi ocuva to mjesto. Drugi dio sezone je nesto tezi za Arsenal. I vjerovatno, bar mee tjesi, je i dobro da Diabya, Rosickya, Artete i Cazorle nema dobar dio ove polusezone. Od njih ocekujem od januara da najvise povuku.
U ovih 13 (?) utakmica meni malo 27 bodova. Ma dva poraza bih i mogao zazmiriti, tri mi je vec puno. I dva je puno al' et'... Od 39 bodova 33 bi bio minimum za mene. Moze i gore od ovoga, al' je onda pitanje o kakvim ambicijama pricamo. Valja pregrmit i drugi dio sezone.
U ovih 13 (?) utakmica meni malo 27 bodova. Ma dva poraza bih i mogao zazmiriti, tri mi je vec puno. I dva je puno al' et'... Od 39 bodova 33 bi bio minimum za mene. Moze i gore od ovoga, al' je onda pitanje o kakvim ambicijama pricamo. Valja pregrmit i drugi dio sezone.
-
- Kontakt:
Pa bijednice jedan Arsenal je 16 godina u top 4 engleske fudbalske sile, ti ces da sudis Arsenalovu kvalitetu vucibatino jedna, vucibatino jedna....vucibatino jedna, klosaru jedan eto to imam Owenu da kazem.chily-rz je napisao/la:Kako b'a nema padobranaca,pazi ovog strucnjaka :
Sto se tice sezone i ambicija ma samo lagano kolo po kolo svako pametovanje i analize koliko bodova cemo uzeti unaprijed 10 kola lose zavrsi. To se radi na kraju sezone kad ostane zadnjih 7-8 tekmi.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Novembar i Januar su kljucni, ako se tu ne bude kiksalo onda se može uzeti titula.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Jedino što gotivim Piersa je što je Owena u mozak prcao nakon tih izjava 

Paja zaboravio si mu reći da je vucibatina jedna. 

-
- Kontakt:
Michael Owen je jedan monstrum i mediokritet kojem nije mjesto u fudbalskim krugovima, on je nekopetentan i stalno laze...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
33 - Aaron Ramsey has made more
tackles than any other player in the
2013-14 Premier League. Combative.

- Rockefeller
- Kontakt:
Najava da ćemo Eisfelda češće gledati u prvom timu?"He is a Pires type," the manager told Arsenal Player. "He appears to be in the box without being noisy and appearing suddenly. When he is there, he finishes well.
"He has that kind of quality that some midfielders have - not many. They have the timing to get in dangerous situations. When they have those dangerous situations, they are like snakes. They bite you to death because they don't miss their first touch.
"He's cool enough in front of goal and he finishes well."

"I would love to be here forever because that would make me immortal! I love this club.
"I've turned down many offers (over the years). I've always thought this club is special. We have a team now that can compete and that's what we want to show."

Malo novosti.Arsenal set to renew interest in teenage Bristol Rovers goalkeeper Matt Macey
Macey, 18, has already had a trial at the Emirates and has been on Arsene Wenger's radar for some time

Ja vama rekoh PL je naša 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kljucni ce vam bit januarski prelazni rok..samo da Vengera ne ponesu ovi rezultati pa da opet ne stane sa trosenjem. Ako zeli da ostane u borbi za titulu mora prosiriti kadar jednim stoperom i jednim dobrim krilnim napadacem.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Šta će ti stoper kad imaš Vermaelena na klupi?
Za krilo se već slažem da treba kupiti.
Za krilo se već slažem da treba kupiti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.