RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

najrodjeniji
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la najrodjeniji » 03 avg 2019, 12:18

Šta vi radite od teme vređajući svakoga ko išta napiše da nije po volji hudne većine ? NIko osim 2-3 retarda nije psovke napisao na ovom pdf-u nikad i što je najjadnije ti se najviše diče Veležom :damn: :damn:
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 03 avg 2019, 19:45

Na prvom mjestu cestitke Celiku na pobjedi. Odlicna su ekipa i ako uspiju zadrzati barem 70% ritma u kojem sada igraju Evropa im je sigurna.

Iako ne volim da se mijesam i komentarisem rad i odluke struke, meni stvarno nije jasno cemu izmjena na poluvremenu, odnosno izbacivanje Behrama?? Vehabovic je opet napravio isti kiks kao protiv Mladosti, samo sto to ovoga puta nije kaznjeno golom. Kodro na poluvremenu kaze "idemo jos ofanzivnije", valjda misleci da ce se strucni stab Celika pomiriti s onim rezultatom iz prvog poluvremena, da nece reagovati na taktiku Veleza i da ce tek tako, na lijepe oci, dopustiti da se Fajic i Brandao poigravaju s njihovom obranom.

O odbrani vise nema smisla trositi rijeci, jer opet se pokazalo da je to najtanji dio ekipe.

Sudjenje katastrofalno, mnogo diskutabilnih odluka glavnog suca koji je zanat pekao dugo godina u Prvoj ligi FBiH. Pod diskutabilnim odlukama mislim i na penal dosudjen u korist Veleza, zatim drugi ofsajd Fajica u prvom poluvremenu i da ne spominjem ono igranje rukom igraca Celika pred kraj utakmice u svom kaznenom prostoru.

Kako stvari sada stoje, iz borbe za sredinu tabele i stabilnog premijerligasa prelazi se u borbu za opstanak. 6 bodova na domacem terenu je izgubljeno i ukoliko se stvari drasticno ne promjene kada zaigraju ova trojica novih, bice to grcevita borba za opstanak.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 03 avg 2019, 20:12

Takodjer i od mene cestitke ekipi Celika koja je pokazala da je iskusnija ekipa od nas i na kraju su uzeli 3 boda. Nas saldo poslije 3 utakmice nije nimalo zadovoljavajuci i polako se pale zvona za uzbunu, sad na sta ce to izaci vidjet cemo. Nadam se da ce sto prije biti u rosteru tj. u prvih 11 igraci ili pojacanja koja smo doveli jer s njima mislim da smo 30% jaca ekipa nego sada. Zauvijek samo Velež!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

mrvica45
Kontakt:

Post Postao/la mrvica45 » 03 avg 2019, 20:22

Mjenjajte trenera inaće vam negine prva liga

najrodjeniji
Kontakt:

Post Postao/la najrodjeniji » 03 avg 2019, 20:24

Kakav danak neiskustvo mladog Veleža
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.

samoposmatram
Kontakt:

Post Postao/la samoposmatram » 03 avg 2019, 21:07

Izbacite nemir iz svojih redova. Samo papci koji vole Velez kad ga ide ocekuju da izborite europu. Igrajte fudbal bez pritiska i mozda vas sreca krene da ostanete u ligi ove sezone. Sad nesto mjenjati, dovoditi i tjerati nista nece promjeniti, ako nemislite kao ostali papci u ligi podmazivati savez da ostanete.
Najpametnije vam je da vam prvi covjek kluba stane na loptu i kaze nema pritiska na ekipu. Uzme Ibru pod ruku i kaze mu nema veze ljudski je grjesiti.

Pozdrav onima koji su prosli i trnje i kamenje.
Nije vazno sad, vec uvijek.
Volim te Zeljo! :D

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 03 avg 2019, 21:34

Ova ekipa je strasno limitirana, nije ovo Slaven ili Gorazde.
Uz Urdinova, Maneva i Crnogorca bice to nesto bolje ali i dalje upitno koliko mozemo. Mogao bi nas kostati katrasofalno odradjen transfer rok.
Rezultat je trend, ideal je vječan!

Kulesza
Kontakt:

Post Postao/la Kulesza » 03 avg 2019, 22:09

Jbg ovo nije više ni o utakmici, iskrene čestitke Čeliku i RZ, da bi mi imali bodove na tabeli ne bi se ni brinuo, ali mora se upitati ko je glavni krivac za ovaj užasan start i da li je moguće ostvariti bilo koji cilj osim da jedva ostanemo?
Nije Velež neki klub kao Arsenal ili Barcelona gdje se sve kod uprave, stručnog štaba, svlačionice dešava iza zatvorenih vrata i navijači samo vide ono na terenu, svi u Veležu otvoreno troše živca tako da bi klub bio takav da može biti ponos ne samo grada, nego regije i države.
Sljedeće 3 utakmice će biti pravo teške i ako iz njih ostvarimo ijedan pozitivan rezultat bio bi razlog za slavlje. MUSVDG :bih:
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★

9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

najrodjeniji
Kontakt:

Post Postao/la najrodjeniji » 03 avg 2019, 22:10

Džaba je bilo govorit, sad treba zbit redove, a neki nek sebe preispitaju kuda ih vodi mazanje očiju

convict3583
Kontakt:

Post Postao/la convict3583 » 03 avg 2019, 22:48

rishovski je napisao/la:
convict3583 je napisao/la: Rece OBJKTIVNI navijac Veleza za ekipu koja nije primila go od dvije najace ekipe u ligi da je prelosa nazad hahahah a vidim tabelu vi ste nazad beton kao i napred
Al nazad betonnnnn :shh: :shh:
Ja sam gledao tekmu sad protiv Sarajeva sa zapadne tribine,odakle se lijepo vide svi nedostaci Čelikove zadnje linije,to nekako funkcionise prvih 45 min,u drugom blago receno karastrofa... Sarajevo je napravilo toliko sansi u 16m da je pravo cudo bilo sto nisu zabili,bez 4-5 standardnih igraca,vjerovatno bi i zabili da je Ahmetovic bio cijelu utakmicu umjesto Guzine... Ja odgovorno tvrdim da Brandao moze proci kraj stopera Celika bez problema,tromi su do bola... Protiv Sarajeva je sreca bila na Čelikovoj strani,a Široki nikad slabiji nije bio igracki u zadnjih 10 godina,to ce se i na kraju vidjet,nece ni Europu izborit... Bezveze se u Zenici pravi euforija a nema se kvalitet... treba jos 1-2 godina da se Čelik poslozi,a ja im zelim srecu u tome,jer sto je jaci Čelik bice jaci i ostali,trudit ce se da budu...
Samo da te pozz.Zelim vam od sad dobre igre puno golova i bodova i da se ne borite za opstanak

aeroms33
Kontakt:

Post Postao/la aeroms33 » 03 avg 2019, 23:00

Pozdrav za red army. Duga je sezona. Mi smo predzadnjih pet sezona znali po zadnjim i prezadnjim mjestima zavrsavat na kraju jesenje sezone. Igraci nam kurcu nisu valjali, djeca iz seoskih liga pa nekad smo nekoga znali i pobjediti. Nemojte gubiti nadu.
Tek ste poceli sezonu. Bice i bodova. Nemate dugova. Imate navijace koji vole klub i tradiciju. Doci ce to na svoje. Sve najvolje u nastavku sezone

061657451
Kontakt:

Post Postao/la 061657451 » 03 avg 2019, 23:30

Alminjo99 je napisao/la:Ova ekipa je strasno limitirana, nije ovo Slaven ili Gorazde.
Uz Urdinova, Maneva i Crnogorca bice to nesto bolje ali i dalje upitno koliko mozemo. Mogao bi nas kostati katrasofalno odradjen transfer rok.
Tako je.Eto,ja sam debil samo zato što sam to govorio još prije mjesec i više dana.Neka me blokiraju,nema se ovdje s kim vodit dijalog.Psuju,vrijeđaju,zabranjuju a kad im se vrati istom mjerom,blokiraju.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 03 avg 2019, 23:31

aeroms33 je napisao/la:Pozdrav za red army. Duga je sezona. Mi smo predzadnjih pet sezona znali po zadnjim i prezadnjim mjestima zavrsavat na kraju jesenje sezone. Igraci nam kurcu nisu valjali, djeca iz seoskih liga pa nekad smo nekoga znali i pobjediti. Nemojte gubiti nadu.
Tek ste poceli sezonu. Bice i bodova. Nemate dugova. Imate navijace koji vole klub i tradiciju. Doci ce to na svoje. Sve najvolje u nastavku sezone

Posteno mada i mi smo navikli godinama na lose rezultate, prosla sezona je izuzetak i to nije relevantno. One sezone kad smo ispali cini mi se u 30 kola smo imali 9 bodova i 10 golova na kontu pa opet podrska nije izostala, tu su ostali oni najvjerniji na tribinama tada. Istina Velez ubrzo nece imati nikakvih dugova, ovi ljudi su fakticki spasili klub od gasenja, mada u nekim situacijama kasne kada su u pitanju sportske stvari, ali sta je tu je ne moze im se nista zamjeriti s obzirom na navedeno. Valjda cemo u buducnosti tj. tokom ove sezone uhvatiti pravi ritam i da cemo posloziti stvari u ekipi kako treba, jedino nam preostaje nadati se tome. Danas ste se pokazali kao kvalitetna i iskusna ekipa koja je kaznila nase greske kojih sam se pribojavao jer su nam se iste stvari dogadjale u utakmici protiv Mladosti. Kako god sretno i vama u nastavku sezone. :thumbup:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Tracy1
Kontakt:

Post Postao/la Tracy1 » 04 avg 2019, 00:15

Što se tiče današnje utakmice , realno prema naprijed napad tranzicija brza promjena strane to je bilo dobro u nekim trenucima odlično ali fali realizacija.Odbrana zvonić kritičan zeljkovic odličan ( previše vraća bobiću ) zamjerka ,čivić prespor u napadu dobar ,dario ispod svog nivoa, bobić kritičan više puta ovu utakmicu.Od ostalih igrača brandao i hsssnović odlični , vehabović treća utakmica u kojoj je katastrofa, meša srčan al nije isti igrač od prošle sezone,behram berisha ovčinaja ih nisam vidio danas, fajić u svom svijetu odigra dobro 10 minuta pa 6 offsajda.

Što se čelika tiče iskoristili su crne tri minute naše odbrane , šteta mogli smo do boda al ovo su sve nijanse i iskustvo koje nemamo.
Idemo u tuzlu po bodove :D
MUSVDG

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 04 avg 2019, 00:29

Bice ovo raja mnogo bolje sa novom trojicom koja su dosla. Rezultati ce doci, ali podrska ne smije izostati sada kad im je najpotrebnije

FSB

Post Postao/la FSB » 04 avg 2019, 01:00

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:14, ukupno mijenjano 1 put.

RASanticeva
Kontakt:

Post Postao/la RASanticeva » 04 avg 2019, 01:13

Ja osobno ne shvatam par stvari

1) Zašto je Vehabović još faktor? Čovjek igra kao da su mu polomili obe noge pa ga tjerali da hoda po vrućem pijesku. Samardžić grije klupu a Ibro forsira čovjeka kojem je razina da igra u Zvijezdi iz Gradačca

2) Kod 2.gola Boba skine slobodnjak i odbrana se ukipi na odbijenac kao da će sudija svirati zaleđe ili kao da je lopta izašla...koncentracija i fokus 0

3) Prati li itko u svojstvu skauta utakmice ili vodi li itko ikakvu evidenciju na utakmicama? Ponavljaju nam se iste greške koje se trebaju ispraviti na treninzima i specifičnim vježbama i mi opet dopuštamo ista sranja i prosipanje bodova kada su nam bodovi kući vrijedni kao zlato

Volim ovaj klub više nego išta - ali neki ljudi počevši od Ibre trebaju da prespavaju večeras i sutra sastanak da vidimo gdje to griješimo jer ako je taktika krpati se last minute i ne fokusirati se na bitne detalje kao da pregledaš snimak utakmice i vidiš gdje griješiš - nećeš daleko brate
Mostar u srcu, Velež do groba

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 04 avg 2019, 03:00

FSB je napisao/la:Kad budu ova nova trojica spremna za igru.

slika
Kralju Behrama slobodno izbaci iz ove postavke, fraer ne može u vezi igrati a ne na krilu...

Zvonić umjesto Zeljkovića na stoperu, a Zeljković umjesto Ćosića u vezi...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 04 avg 2019, 03:11

slika
Iako je los, Zvonu umjesto Zeljkovica a Zeljkovica umjesto Cosica..
Behrama na klupu Ovcinu umjesto njega.
A i Kalezic moze u sredini igrat, on treba dati taj zadnji pas, a Brandao po strani zadaje svima muke

Kulesza
Kontakt:

Post Postao/la Kulesza » 04 avg 2019, 04:13

slika
Nažalost to je 5 stranih.
Urdinov
Dario
Manev
Brandao
Kalezić
Morat će biti stalna rotacija da bude 4.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★

9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.