Samo da te pozz.Zelim vam od sad dobre igre puno golova i bodova i da se ne borite za opstanakrishovski je napisao/la:Ja sam gledao tekmu sad protiv Sarajeva sa zapadne tribine,odakle se lijepo vide svi nedostaci Čelikove zadnje linije,to nekako funkcionise prvih 45 min,u drugom blago receno karastrofa... Sarajevo je napravilo toliko sansi u 16m da je pravo cudo bilo sto nisu zabili,bez 4-5 standardnih igraca,vjerovatno bi i zabili da je Ahmetovic bio cijelu utakmicu umjesto Guzine... Ja odgovorno tvrdim da Brandao moze proci kraj stopera Celika bez problema,tromi su do bola... Protiv Sarajeva je sreca bila na Čelikovoj strani,a Široki nikad slabiji nije bio igracki u zadnjih 10 godina,to ce se i na kraju vidjet,nece ni Europu izborit... Bezveze se u Zenici pravi euforija a nema se kvalitet... treba jos 1-2 godina da se Čelik poslozi,a ja im zelim srecu u tome,jer sto je jaci Čelik bice jaci i ostali,trudit ce se da budu...convict3583 je napisao/la: Rece OBJKTIVNI navijac Veleza za ekipu koja nije primila go od dvije najace ekipe u ligi da je prelosa nazad hahahah a vidim tabelu vi ste nazad beton kao i napred
Al nazad betonnnnn![]()
Tako je.Eto,ja sam debil samo zato što sam to govorio još prije mjesec i više dana.Neka me blokiraju,nema se ovdje s kim vodit dijalog.Psuju,vrijeđaju,zabranjuju a kad im se vrati istom mjerom,blokiraju.Alminjo99 je napisao/la:Ova ekipa je strasno limitirana, nije ovo Slaven ili Gorazde.
Uz Urdinova, Maneva i Crnogorca bice to nesto bolje ali i dalje upitno koliko mozemo. Mogao bi nas kostati katrasofalno odradjen transfer rok.
aeroms33 je napisao/la:Pozdrav za red army. Duga je sezona. Mi smo predzadnjih pet sezona znali po zadnjim i prezadnjim mjestima zavrsavat na kraju jesenje sezone. Igraci nam kurcu nisu valjali, djeca iz seoskih liga pa nekad smo nekoga znali i pobjediti. Nemojte gubiti nadu.
Tek ste poceli sezonu. Bice i bodova. Nemate dugova. Imate navijace koji vole klub i tradiciju. Doci ce to na svoje. Sve najvolje u nastavku sezone
Kralju Behrama slobodno izbaci iz ove postavke, fraer ne može u vezi igrati a ne na krilu...FSB je napisao/la:Kad budu ova nova trojica spremna za igru.
Iako je los, Zvonu umjesto Zeljkovica a Zeljkovica umjesto Cosica..FSB je napisao/la:Kad budu ova nova trojica spremna za igru.
Nažalost to je 5 stranih.FSB je napisao/la:Kad budu ova nova trojica spremna za igru.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.