zaboravio si spomenuti trenera,ipak je on preporodio igru liverpoola i svojom taktikom donio nesto novov sto je trebalo.samo da hoce potpisati gaston i onda se okrenuti sahinu i to bi bilo to za ovaj avgust.Senaid L.F.C je napisao/la:Jaaao da hoce da dodje pa da deremo al ne znam sta ste pesimisticni toliko:najbolji stoperski dvojac lige,odlicno desno krilo,solidno lijevo,veza najbolji DMF lige,jedan od 5 najboljih CMF-ova lige,buduci WC igrac,7 igrac svijeta na krilu,pokretna i sposobna 2(9) u napadu,te jedno prosjecno krilo.Ako se sve poslozi za 2-3 sezone titulu dizemo
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- youngredcomps
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
Zbog ovakvih postova ce ljudi ismijavati LFC na kraju sezone.Senaid L.F.C je napisao/la:Jaaao da hoce da dodje pa da deremo al ne znam sta ste pesimisticni toliko:najbolji stoperski dvojac lige,odlicno desno krilo,solidno lijevo,veza najbolji DMF lige,jedan od 5 najboljih CMF-ova lige,buduci WC igrac,7 igrac svijeta na krilu,pokretna i sposobna 2(9) u napadu,te jedno prosjecno krilo.Ako se sve poslozi za 2-3 sezone titulu dizemo
izvor je smijesan u najmanju rukuOTNYS_YNWA je napisao/la:Hmm. Izvor ne znam.#LFC have had a bid for Ramirez accepted. Medical is scheduled for Monday at 11am.Ali u svakom slučaju lijepo se bar nadati.

You are someone else I am still right here

Nisu nešto pouzdane ove stranice ali eto, ovo za Ramireza ima članak i na Caught Offside-u.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
E ako on ( Ramirez ) dođe onda zaista možemo biti otpimistični pred početak nove sezone. Svakako ćemo imati tim ako ništa za četvrtu poziciju.
Juče Carroll dao gol ali potpuno beskoristan u taktici koju provodi Rodgers. Indisponiran totalno, može ako mu neki otpadak naleti. Inače, sada nam svima treba biti jasno da će se teško uklopiti u stil igre. 

duncan jenkins rece da nismo poslali ponudu za ramireza.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Londonarsenal
- Kontakt:
Slazem se, ovo ti nije trebaloSTEVEN je napisao/la:Zbog ovakvih postova ce ljudi ismijavati LFC na kraju sezone.Senaid L.F.C je napisao/la:Jaaao da hoce da dodje pa da deremo al ne znam sta ste pesimisticni toliko:najbolji stoperski dvojac lige,odlicno desno krilo,solidno lijevo,veza najbolji DMF lige,jedan od 5 najboljih CMF-ova lige,buduci WC igrac,7 igrac svijeta na krilu,pokretna i sposobna 2(9) u napadu,te jedno prosjecno krilo.Ako se sve poslozi za 2-3 sezone titulu dizemo

Terry i Cahill su kao losiji, kako si dosao do informacije da je 7 igrac svijeta na krilu i ko je taj, ajd da ne budem pristran i da kazem Song ali mislis da je Leiva bolji od Yaya Toure-a ?
- youngredcomps
- Kontakt:
VEC 2 PUTA SMO BILI SVE DOGOVORILI,pa se usute. NADAM SE DA JE SAD SVE DOGOVORENO I DA CE VISE STAvITI TAJ POTPIS I ONDA JURISAMO NA VRH EPLEBSCO je napisao/la:
Nisu nešto pouzdane ove stranice ali eto, ovo za Ramireza ima članak i na Caught Offside-u.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... l?ITO=1490" onclick="window.open(this.href);return false;All-conquering Spain midfielder Xabi Alonso looks set to turn down a two-year contract extension at Real Madrid in order to leave the club next summer.
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
pa terry-cahill i agger-skrtel su tu negdje broj golova primljenih to i pokazuje a 7 igrac svijeta je Suarez,a to za Leivu je moje misljenje svi su vidjeli razliku Liverpoola sa njim i bez njega do ozljede,al vidjet cemo sve u januaru kako ce biti,pa cemo onda govoriti jel mi trebalo ili nijeLondonarsenal je napisao/la:Slazem se, ovo ti nije trebaloSTEVEN je napisao/la:Zbog ovakvih postova ce ljudi ismijavati LFC na kraju sezone.Senaid L.F.C je napisao/la:Jaaao da hoce da dodje pa da deremo al ne znam sta ste pesimisticni toliko:najbolji stoperski dvojac lige,odlicno desno krilo,solidno lijevo,veza najbolji DMF lige,jedan od 5 najboljih CMF-ova lige,buduci WC igrac,7 igrac svijeta na krilu,pokretna i sposobna 2(9) u napadu,te jedno prosjecno krilo.Ako se sve poslozi za 2-3 sezone titulu dizemo![]()
Terry i Cahill su kao losiji, kako si dosao do informacije da je 7 igrac svijeta na krilu i ko je taj, ajd da ne budem pristran i da kazem Song ali mislis da je Leiva bolji od Yaya Toure-a ?
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
7 igrac svijeta je Suarez,
izvor ? zanima me taj poredak
nije bio sedmi nego šesti na fifinom izboru za igrača godine. nađi na fifa.comRosicky je napisao/la:7 igrac svijeta je Suarez,
LFC Transfer Speculations
Rory Smith of The Times says There's still a good chance of Agger leaving (straight up or 24m plus Johnson). On other targets: I think LFC will get Dempsey and Adam will go otherway. LFC do want Sahin and its has cooled for him to Arsenal. LFC still expected to go for another wide player. That's either Johnson on loan or Walcott. via @LFCZA
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
haj sta ces jarane mjesto gore-dole evo 6 jeRosicky je napisao/la:7 igrac svijeta je Suarez,

Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- Londonarsenal
- Kontakt:
Mislim da vam je ubjedljivo najvece pojacanje Rodgers i promjena stila igre. Liverpool je na pripremnim utakmicama izgledao dobro. Ali borba za 4. mjesto, tesko.
Nama je Lucas ono što je vama Song i Cityu Yaya, znači jedan od najvažnijih igrača u ekipi, vjerojatno je na taj način mislio.Londonarsenal je napisao/la:Slazem se, ovo ti nije trebaloSTEVEN je napisao/la:Zbog ovakvih postova ce ljudi ismijavati LFC na kraju sezone.Senaid L.F.C je napisao/la:Jaaao da hoce da dodje pa da deremo al ne znam sta ste pesimisticni toliko:najbolji stoperski dvojac lige,odlicno desno krilo,solidno lijevo,veza najbolji DMF lige,jedan od 5 najboljih CMF-ova lige,buduci WC igrac,7 igrac svijeta na krilu,pokretna i sposobna 2(9) u napadu,te jedno prosjecno krilo.Ako se sve poslozi za 2-3 sezone titulu dizemo![]()
zasto ? zasto to famozno cetvrto mjesto izgleda nedostizno kad sam 100% siguran da smo bolji od Njukasla a ni Totenhem nije neka sila ? stavise siguran sam da cemo se do kraja borit za to cevrto mjesto i to samo sa Arsenalom jer ni oni ne mogu nista viseLondonarsenal je napisao/la:Mislim da vam je ubjedljivo najvece pojacanje Rodgers i promjena stila igre. Liverpool je na pripremnim utakmicama izgledao dobro. Ali borba za 4. mjesto, tesko.

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Daj nemoj ih bezveze potpaljivati opet će zatrpat temu.gaston je napisao/la:zasto ? zasto to famozno cetvrto mjesto izgleda nedostizno kad sam 100% siguran da smo bolji od Njukasla a ni Totenhem nije neka sila ? stavise siguran sam da cemo se do kraja borit za to cevrto mjesto i to samo sa Arsenalom jer ni oni ne mogu nista viseLondonarsenal je napisao/la:Mislim da vam je ubjedljivo najvece pojacanje Rodgers i promjena stila igre. Liverpool je na pripremnim utakmicama izgledao dobro. Ali borba za 4. mjesto, tesko.
ma nerviraju me da im nema Robina bili bi nula al eto vidjecemo i to 

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
gaston je napisao/la:zasto ? zasto to famozno cetvrto mjesto izgleda nedostizno kad sam 100% siguran da smo bolji od Njukasla a ni Totenhem nije neka sila ? stavise siguran sam da cemo se do kraja borit za to cevrto mjesto i to samo sa Arsenalom jer ni oni ne mogu nista viseLondonarsenal je napisao/la:Mislim da vam je ubjedljivo najvece pojacanje Rodgers i promjena stila igre. Liverpool je na pripremnim utakmicama izgledao dobro. Ali borba za 4. mjesto, tesko.
Doveli ste borinija i allena i pucate iznad,njukaš je i dalje jači pogotovo sa pridošlicama a ii Totenham nije za odbacit jest da će biti slabiji ove sezone al vječno neugodan,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.