Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

youngredcomps
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la youngredcomps » 13 avg 2012, 03:44

Senaid L.F.C je napisao/la:Jaaao da hoce da dodje pa da deremo al ne znam sta ste pesimisticni toliko:najbolji stoperski dvojac lige,odlicno desno krilo,solidno lijevo,veza najbolji DMF lige,jedan od 5 najboljih CMF-ova lige,buduci WC igrac,7 igrac svijeta na krilu,pokretna i sposobna 2(9) u napadu,te jedno prosjecno krilo.Ako se sve poslozi za 2-3 sezone titulu dizemo
zaboravio si spomenuti trenera,ipak je on preporodio igru liverpoola i svojom taktikom donio nesto novov sto je trebalo.samo da hoce potpisati gaston i onda se okrenuti sahinu i to bi bilo to za ovaj avgust.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 13 avg 2012, 03:49

Senaid L.F.C je napisao/la:Jaaao da hoce da dodje pa da deremo al ne znam sta ste pesimisticni toliko:najbolji stoperski dvojac lige,odlicno desno krilo,solidno lijevo,veza najbolji DMF lige,jedan od 5 najboljih CMF-ova lige,buduci WC igrac,7 igrac svijeta na krilu,pokretna i sposobna 2(9) u napadu,te jedno prosjecno krilo.Ako se sve poslozi za 2-3 sezone titulu dizemo
Zbog ovakvih postova ce ljudi ismijavati LFC na kraju sezone.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 13 avg 2012, 10:47

OTNYS_YNWA je napisao/la:
#LFC have had a bid for Ramirez accepted. Medical is scheduled for Monday at 11am.
Hmm. Izvor ne znam. :lol: Ali u svakom slučaju lijepo se bar nadati. :mrgreen:
izvor je smijesan u najmanju ruku :D
You are someone else I am still right here

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 13 avg 2012, 12:33

slika

slika

Nisu nešto pouzdane ove stranice ali eto, ovo za Ramireza ima članak i na Caught Offside-u.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 13 avg 2012, 13:26

E ako on ( Ramirez ) dođe onda zaista možemo biti otpimistični pred početak nove sezone. Svakako ćemo imati tim ako ništa za četvrtu poziciju. :mrgreen: Juče Carroll dao gol ali potpuno beskoristan u taktici koju provodi Rodgers. Indisponiran totalno, može ako mu neki otpadak naleti. Inače, sada nam svima treba biti jasno da će se teško uklopiti u stil igre. ;)

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 avg 2012, 13:29

duncan jenkins rece da nismo poslali ponudu za ramireza.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 13 avg 2012, 13:59

STEVEN je napisao/la:
Slazem se, ovo ti nije trebalo :mrgreen:
Terry i Cahill su kao losiji, kako si dosao do informacije da je 7 igrac svijeta na krilu i ko je taj, ajd da ne budem pristran i da kazem Song ali mislis da je Leiva bolji od Yaya Toure-a ?

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 13 avg 2012, 14:06

EBSCO je napisao/la:slika

slika

Nisu nešto pouzdane ove stranice ali eto, ovo za Ramireza ima članak i na Caught Offside-u.
VEC 2 PUTA SMO BILI SVE DOGOVORILI,pa se usute. NADAM SE DA JE SAD SVE DOGOVORENO I DA CE VISE STAvITI TAJ POTPIS I ONDA JURISAMO NA VRH EPL
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 avg 2012, 14:12

All-conquering Spain midfielder Xabi Alonso looks set to turn down a two-year contract extension at Real Madrid in order to leave the club next summer.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... l?ITO=1490" onclick="window.open(this.href);return false;

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 13 avg 2012, 14:18

Londonarsenal je napisao/la:
STEVEN je napisao/la:
Terry i Cahill su kao losiji, kako si dosao do informacije da je 7 igrac svijeta na krilu i ko je taj, ajd da ne budem pristran i da kazem Song ali mislis da je Leiva bolji od Yaya Toure-a ?
pa terry-cahill i agger-skrtel su tu negdje broj golova primljenih to i pokazuje a 7 igrac svijeta je Suarez,a to za Leivu je moje misljenje svi su vidjeli razliku Liverpoola sa njim i bez njega do ozljede,al vidjet cemo sve u januaru kako ce biti,pa cemo onda govoriti jel mi trebalo ili nije
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 13 avg 2012, 14:40

7 igrac svijeta je Suarez,

izvor ? zanima me taj poredak

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 13 avg 2012, 14:41

Rosicky je napisao/la:7 igrac svijeta je Suarez,

nije bio sedmi nego šesti na fifinom izboru za igrača godine. nađi na fifa.com

LFC Transfer Speculations
Rory Smith of The Times says There's still a good chance of Agger leaving (straight up or 24m plus Johnson). On other targets: I think LFC will get Dempsey and Adam will go otherway. LFC do want Sahin and its has cooled for him to Arsenal. LFC still expected to go for another wide player. That's either Johnson on loan or Walcott. via @LFCZA

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 13 avg 2012, 14:42

Rosicky je napisao/la:7 igrac svijeta je Suarez,

haj sta ces jarane mjesto gore-dole evo 6 je :mrgreen: :mrgreen: zahebo se malo
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Londonarsenal
Kontakt:

Post Postao/la Londonarsenal » 13 avg 2012, 14:51

Mislim da vam je ubjedljivo najvece pojacanje Rodgers i promjena stila igre. Liverpool je na pripremnim utakmicama izgledao dobro. Ali borba za 4. mjesto, tesko.

RA.
Kontakt:

Post Postao/la RA. » 13 avg 2012, 15:02

:lol:

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 13 avg 2012, 15:07

Londonarsenal je napisao/la:
STEVEN je napisao/la:
Nama je Lucas ono što je vama Song i Cityu Yaya, znači jedan od najvažnijih igrača u ekipi, vjerojatno je na taj način mislio.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 13 avg 2012, 15:46

Londonarsenal je napisao/la:Mislim da vam je ubjedljivo najvece pojacanje Rodgers i promjena stila igre. Liverpool je na pripremnim utakmicama izgledao dobro. Ali borba za 4. mjesto, tesko.
zasto ? zasto to famozno cetvrto mjesto izgleda nedostizno kad sam 100% siguran da smo bolji od Njukasla a ni Totenhem nije neka sila ? stavise siguran sam da cemo se do kraja borit za to cevrto mjesto i to samo sa Arsenalom jer ni oni ne mogu nista vise :)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 13 avg 2012, 15:49

gaston je napisao/la:
Londonarsenal je napisao/la:Mislim da vam je ubjedljivo najvece pojacanje Rodgers i promjena stila igre. Liverpool je na pripremnim utakmicama izgledao dobro. Ali borba za 4. mjesto, tesko.
zasto ? zasto to famozno cetvrto mjesto izgleda nedostizno kad sam 100% siguran da smo bolji od Njukasla a ni Totenhem nije neka sila ? stavise siguran sam da cemo se do kraja borit za to cevrto mjesto i to samo sa Arsenalom jer ni oni ne mogu nista vise :)
Daj nemoj ih bezveze potpaljivati opet će zatrpat temu.

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 13 avg 2012, 15:52

ma nerviraju me da im nema Robina bili bi nula al eto vidjecemo i to :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 13 avg 2012, 15:59

gaston je napisao/la:

Doveli ste borinija i allena i pucate iznad,njukaš je i dalje jači pogotovo sa pridošlicama a ii Totenham nije za odbacit jest da će biti slabiji ove sezone al vječno neugodan,

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.