Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa to sto klub nije vidio marke nema nikakve veze s tim da je neko iskesirao te pare za igraca Slobode. Mozda Ordagic ode za 200k€ samo kazem da se ne predstavljate kao nekakvi strucnjaci za prodati igraca ili da ne moze otici za vise od 200k jer je iz Slobode. Toliko od mene, ne znam ni sto sam se ukljucio u raspravu s vama, mogao sam i pretpostaviti da cete idiotske postove pisati
Nad tobom sunce najljepše sja
pinoglavi je napisao/la:Zato ste vi prodali jednog od najtalentovanijih momaka iz BiH u zadnje vrijeme za 500k€. A Sloboda bez reputacije u Europi prodala Saida za 900k€. Ma pravi ste strucnjaci.

Zaboravljam da je fukara sa suprotne strane
ovake ko ovaj pingoglavi mi u stranki koristimo da nam odu po čevape ili maslenicu
sporcki podpis
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Pa sta je pogresno rekao/napisao?Muerte je napisao/la:pinoglavi je napisao/la:Zato ste vi prodali jednog od najtalentovanijih momaka iz BiH u zadnje vrijeme za 500k€. A Sloboda bez reputacije u Europi prodala Saida za 900k€. Ma pravi ste strucnjaci.![]()
Zaboravljam da je fukara sa suprotne strane

- Thetraphak1921
- Kontakt:
Nemoj se vise ukljucivati kad nemas nista drugo do gluposti napisati. Ja to nisam rekao, niti sam rekao za koliko ce otici. Kazem samo da ce vam, kao sto jeste, trebati vremena da dosegnete vece cifre. Konstantnost igranja u Europi, uredjenost i renome kluba, reprezentativni status, godine, potencijal, pozicija.. Sve to utice na visinu transfera.. Uostalom, kao navijac Zeljeznicara dovoljno sam kompetentan da pricam o transferima bar sto se tice ove lige.
Pa najvise ih i jesmo ostvarili na kraju krajeva..
Pa najvise ih i jesmo ostvarili na kraju krajeva..
Mozemo mi napisati da je Amir otisao za dva miliona eura, ali u klub je stiglo pola miliona eura. Shvatas li ili da ti nacrtam?NYKnicks Fan je napisao/la: Pa sta je pogresno rekao/napisao?
Zadnja izmjena: Thetraphak1921, dana/u 19 jun 2016, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Koalicija na djelu. Samo vi... 

Pa ne ide im u prilog to da su za te pare prodali strasno talentovanog momka od 17-18 godina, reprezentativca, sa imenima poput Dzeke, Visce i sl. u Europi koji su prosli kroz njihov klub, sa konstatom igranja u Europi i sa dobrim rezultatima u Europi. A Sloboda u kojoj se nije znalo ko pije a ko placa proda Saida u Werder za 900k€. Ne razumiju da je tesko procjeniti vrijednost igraca u nasoj ligi i da recimo Ordagic moze otici za 200k a Piric za 350k recimo iako bi Ordagic trebao biti skuplji po nekoj logici i ta cijena igraca nase lige zavisi koliko je neki igrac potreban klubu koji salje ponudu. Ali evo vidis da ne vrijedi ovakvima objasnjavati.NYKnicks Fan je napisao/la: Pa sta je pogresno rekao/napisao?
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ne pika se brate transfer ako klub nije dobio te pare.pinoglavi je napisao/la:Pa ne ide im u prilog to da su za te pare prodali strasno talentovanog momka od 17-18 godina, reprezentativca, sa imenima poput Dzeke, Visce i sl. u Europi koji su prosli kroz njihov klub, sa konstatom igranja u Europi i sa dobrim rezultatima u Europi. A Sloboda u kojoj se nije znalo ko pije a ko placa proda Saida u Werder za 900k€. Ne razumiju da je tesko procjeniti vrijednost igraca u nasoj ligi i da recimo Ordagic moze otici za 200k a Piric za 350k recimo iako bi Ordagic trebao biti skuplji po nekoj logici i ta cijena igraca nase lige zavisi koliko je neki igrac potreban klubu koji salje ponudu. Ali evo vidis da ne vrijedi ovakvima objasnjavati.NYKnicks Fan je napisao/la: Pa sta je pogresno rekao/napisao?

Tacno sam zaboravio kakve gluposti su u stanju izvalitiNYKnicks Fan je napisao/la: Ne pika se brate transfer ako klub nije dobio te pare.
- Thetraphak1921
- Kontakt:
Ti ga pikaj, ali ja nikad necu pikati transfer Stilica u visini od 600.000 eura. On je za mene dzaba otisao a ne za 600.000 eura koliko je predstavljeno..NYKnicks Fan je napisao/la: Ne pika se brate transfer ako klub nije dobio te pare.
Ti slobodno nastavi lagati sebe.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Jeste, tako je.Thetraphak1921 je napisao/la:Ti ga pikaj, ali ja nikad necu pikati transfer Stilica u visini od 600.000 eura. On je za mene dzaba otisao a ne za 600.000 eura koliko je predstavljeno..NYKnicks Fan je napisao/la: Ne pika se brate transfer ako klub nije dobio te pare.
Ti slobodno nastavi lagati sebe.

- elamalakia
- Kontakt:
Bravo, sta ima veze ako marka nije otisla u klub vazno je da se kurcite sa cifrom 

Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Heroj je iznad populizma i besmisla, heroj je heroj i kad kamera ne snima!
Koji ste vi mitomani, ne pise se uopste o tome koliko je neki klub profitirao od transfera nego o tome koliko je neki klub spreman ponuditi i koje se cifre krecu za igrace iz nase lige.elamalakia je napisao/la:Bravo, sta ima veze ako marka nije otisla u klub vazno je da se kurcite sa cifrom
- elamalakia
- Kontakt:
ma ko se tebi obratio, izadji na zrak malo
Heroji su iz ulice, a ne iz nerealnog filma, heroj je Keli, heroj je Đilda!
Said je otišao za 900k i tu se sva prica završava.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- AzaKamikaza
- Kontakt:
Radnik, Široki...Neka nam je sa srećom 

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Svim našim predstavnicima, takmičarima pod zastavom lijepe naše BiH, želim što brže ispadanje. 

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.