Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nije problem, ja jedini problem vidim da ne mozes komunicirati bez uvreda.Tifoz je napisao/la:Čunjoglavi nije shvatam ozbiljno nego ne volim dvolicnost kako u privatnom zivotu tako i ovdje akobogda na ahiretu i tako dalje. Zvezebe je mjenjat maske. Evo ja iskreno zelim gašenje tvog kluba i zrinskya. Zar je problem biti iskren
Gana je napisao/la:Pastrmka naj.ebem ti se familije pickice i mangupe forumski tastaturaski
A što ja ?Gana je napisao/la:Hilmo pusi se kurca
Iskreno do prije par godina gotivio sam vas jer ste radnicki klub isto kao moj Velež ali kad sam vidio koji šljam simpatizira taj klub (mislim vecinski) želim vam brzu smrt i gašenje. Ono brato od srcapinoglavi je napisao/la:Nije problem, ja jedini problem vidim da ne mozes komunicirati bez uvreda.Tifoz je napisao/la:Čunjoglavi nije shvatam ozbiljno nego ne volim dvolicnost kako u privatnom zivotu tako i ovdje akobogda na ahiretu i tako dalje. Zvezebe je mjenjat maske. Evo ja iskreno zelim gašenje tvog kluba i zrinskya. Zar je problem biti iskren
Ja tvom klubu zelim vecu stabilnost, i borbu za mjesta koja vode u Europu, tu definitvno i pripadate. Pozdrav.
Prenijet cu mu ja care ne briniGana je napisao/la:Sta se ovaj tifoz javio reko sam pastrmki jel ga znas je.bo ti on mater
I cire mu da @ Gana nije dobroTifoz je napisao/la:Prenijet cu mu ja care ne briniGana je napisao/la:Sta se ovaj tifoz javio reko sam pastrmki jel ga znas je.bo ti on mater![]()
Pazi posta s Veležove temeEvolution87 je napisao/la:ovo je onaj curry
Gana je napisao/la:Naprijed velez jeb.em te zeljo aaaa pridji mi aaa skini mi aaa jaknu ti da mogu pleesati
Nemoj mirele brate tako yebem mu budjet!Gana je napisao/la:**** ti ja familija svu u cmarinu ruzni
hilmo je napisao/la:Pazi posta s Veležove temeEvolution87 je napisao/la:ovo je onaj curry
Gana je napisao/la:Naprijed velez jeb.em te zeljo aaaa pridji mi aaa skini mi aaa jaknu ti da mogu pleesati![]()
Preduhitri me evolutionGana je napisao/la:Naprijed velez jeb.em te zeljo aaaa pridji mi aaa skini mi aaa jaknu ti da mogu pleesati
I na temi Arsenala!Evolution87 je napisao/la:Evo ima svoj šou i na temi Chat
Toliko si zatucan mrznjom da pojimiti ne mozes razmisljanje prosjecnog tuzlaka oko ovih stvari.Tifoz je napisao/la:Iskreno do prije par godina gotivio sam vas jer ste radnicki klub isto kao moj Velež ali kad sam vidio koji šljam simpatizira taj klub (mislim vecinski) želim vam brzu smrt i gašenje. Ono brato od srcapinoglavi je napisao/la:Nije problem, ja jedini problem vidim da ne mozes komunicirati bez uvreda.Tifoz je napisao/la:Čunjoglavi nije shvatam ozbiljno nego ne volim dvolicnost kako u privatnom zivotu tako i ovdje akobogda na ahiretu i tako dalje. Zvezebe je mjenjat maske. Evo ja iskreno zelim gašenje tvog kluba i zrinskya. Zar je problem biti iskren
Ja tvom klubu zelim vecu stabilnost, i borbu za mjesta koja vode u Europu, tu definitvno i pripadate. Pozdrav.![]()
hilmo je napisao/la:I na temi Arsenala!Evolution87 je napisao/la:Evo ima svoj šou i na temi Chat![]()
Gana je napisao/la:Ma salim se dobar si ti anelle zovi na kafu volio bih vas gunnere upozbat uzivo dobra raja alkohol picke ovo ono karamo ja i ti anele istu zenu sto da ne ona nam ga poda momacki
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.