Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Yebo ti Arteta mater i Walcott ti isto yebo mater što ga ostavljaš u igri. Baksuze.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
- Kontakt:
Lik ubacuje tri patuljka i mentalno i fizicki..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
mrzim liverpool ciganski mrzim
kakvi luzeri **** ti sunce aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kakvi luzeri **** ti sunce aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Re: $: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Mi smo do sada na svakoj trecoj izgubili titulu... Ovde smo morali dobiti!Zip je napisao/la:Zapamtite da smo na ovoj utakmici izgubili titulu!!!!
Nisam htio nista da pisem ali kako smo stali nakon Giroudovog gola znao sam da ne mogu izdrzati do kraja. I obavezno gol im da najveci smecar kod protivnika u finisu meca.
OX najvece smece! 15 minuta u igri glumi drvo... Jebote koliko ga puta Olivier izbacio u kontru a on se vuce ko prebijeno pseto...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Re: $: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Apsolutno se slazem za OX-aGunner4 je napisao/la:Mi smo do sada na svakoj trecoj izgubili titulu... Ovde smo morali dobiti!Zip je napisao/la:Zapamtite da smo na ovoj utakmici izgubili titulu!!!!
Nisam htio nista da pisem ali kako smo stali nakon Giroudovog gola znao sam da ne mogu izdrzati do kraja. I obavezno gol im da najveci smecar kod protivnika u finisu meca.
OX najvece smece! 15 minuta u igri glumi drvo... Jebote koliko ga puta Olivier izbacio u kontru a on se vuce ko prebijeno pseto...
i onda pored mrtvog Ox-a ovi nasi dali Giroudu nadimak PANJ..
A jel moguce da svaku utakmicu na anfildu primimo gol u 90mim

ovo smo morali dobiti, idu nam sad teske utakmice i ovakav sok nam nije trebao nikako
Da budem iskren. Nije mi krivo zbog 3-3. Realno, najposteniji rezultat. Al bolan Dzo Alen nam zabije, jeb.emti dan rahljavi, DZHOOOOO ALEEN
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
aka Andrea Pirlobega_afc je napisao/la:Da budem iskren. Nije mi krivo zbog 3-3. Realno, najposteniji rezultat. Al bolan Dzo Alen nam zabije, jeb.emti dan rahljavi, DZHOOOOO ALEEN

+10000000000bega_afc je napisao/la:Da budem iskren. Nije mi krivo zbog 3-3. Realno, najposteniji rezultat. Al bolan Dzo Alen nam zabije, jeb.emti dan rahljavi, DZHOOOOO ALEEN
Lik koji izgleda i hoda kao beskućnik kojeg su direktno iz kontejnera dovukli na utakmicu.
aka qrcem katran mijeso. Sad bi je.bo da nidje nista ne ostane. Go ti da lik koji se uopste ne preziva. Samo se dvaput zove. Sta mu je koji qrac ime a sta prezime?coelho41 je napisao/la:aka Andrea Pirlobega_afc je napisao/la:Da budem iskren. Nije mi krivo zbog 3-3. Realno, najposteniji rezultat. Al bolan Dzo Alen nam zabije, jeb.emti dan rahljavi, DZHOOOOO ALEEN
anell je napisao/la:Šta misliš bega o ovom avataru ?

Evo ja sam sebi naso. Dzo Aleeeeen, taj lutak vozi mali auto pravi, Dzo Aleeen......Pa kaze: Kad si sretan ti udari dlan o dlan, hura hura...Jeb.em ti neblak.
- Marsal
- Kontakt:
Dosta twitteraša tvrdi da Ozil ne igra danas. 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pojma nemaju.
Opet kao povreda lista. Evo 2 mjeseca se govori da neće igrati zbog te povrede, a nisam nijednom vidio da je imao problema sa tim. Da je umoran, nije, imao je 11 dana odmora u januaru.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Citam kao zbog minor povrede cuvaju ga za Chelsea, reko sam vec da možda i nije najbolje bilo preskakati treninge da bi mu se neki odmor dao, odmora treba ali sad evo problema a znamo naše probleme s povredama nažalost..
Njemu da odmor nije davan, on bi sad bio out 3 mjeseca. Momak je morao svaku utakmicu odigrati jer za njega nije bilo zamjene. De života vam nemojte se pravit stručnjaci baš svi.
Onako bi bio preforsiran i povrijedio zadnju ložu ili neki mišić i yebali bi ovdje svi Wengeru majku jer ga nije čuvao.
Onako bi bio preforsiran i povrijedio zadnju ložu ili neki mišić i yebali bi ovdje svi Wengeru majku jer ga nije čuvao.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Gdje ste vi to našli ? Evo ja se ubi tražeći i nisam ništa našao, osim što pišu da je samo jedan lik objavio da Mesut neće igrati i da nije baš pouzdan.... A i Wenger je rekao da nema povrijeđenih poslije utakmice sa Liverpoolom.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Mesut Özil is not in the Arsenal squad today. [Sky]
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ipak ga nema, Elneny vjerovatno uskače i igrat ćemo 4:3:3 sa Flaminijem ili Chambersom. Barem bi trebali tako
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sve isto, samo Vo mjesto Mesuta. Elneny na klupi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.