KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

al...
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la al... » 30 jul 2009, 23:59

Uh, neka su se raja počela vraćati na forum, vala bila je tegobna ova poduža pauza... :| zanimljivo mi je pravo vidjeti ovo da je spomenuto da bi Bosni valjao još jedan igrač na poziciji 4, bar neki ljudi razmišljaju slično kao i ja. Kada sam unazad nekih dva mjeseca pri početku prelaznog roka spomenuo da bi bilo dobro imati jednog koji bi mogao igrati i 4 i 5 (tada je bio slobodan Vukosavljević iz Hemofarma, pa sam se malo "igrao" sa idejom kako bi bilo dobro imati ga u sastavu), pojedinci sa foruma su me propisno oribali kako nam takav ne treba, kako smo dobro pokriveni na tim pozicijama, itd. A svi kritičari redom zaboravljaju da i Hajrić i Zimić, pa i Ivanović, imaju debelih problema s povredama i da se nemožeš uzdati da će ijedan od njih cijelu sezonu u komadu odigrati. Ali hajde, šta je tu je. Realno, nadam se da nam se takva loša sreća sa zdravljem igrača ponoviti neće i da neće biti tako kritično na tim pozicijama... što me dovodi natrag na pozicije 1 i 2. Nadam se iskreno da Uprava nije zaboravila na obećanje da će se te pozicije malo osnažiti. Iskreno, meni je žao zbog činjenice da je Muhamed nije taj, jer je jedini mladi igrač za kojeg znam koji je, umjesto da napreduje, stravično nazadovao. Nakon one obećavajuće sezone po vodstvom Zdovca, on odradi katastrofalnu sezonu u godini kada smo svi očekivali da postane jedan od nosilaca igre. Možda bi bilo dobro dati mu šansu na početku, pa ako bude šta valjalo, ostaviti ga, ako ne - posudba. U svakom slučaju defintivno dovesti nekoga, jer i sa njim tu smo kratki, duga je sezona... Takođe se nadam da će to obećano pojačanje doći do početka priprema, jer nekako se uvijek krpimo, što se i vidi na rezultatima koji su na početku uvijek nekako najslabiji...

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 31 jul 2009, 03:59

deniso je napisao/la: Baš bih volio znati ko se nije htio odazvati pozivu da igra ze repku?Je li Anđelić stvarno povrijeđen ili...?
jeste stvarno je imao povredu,lakše prirode,ali nije mogao igrati (lično mi je rekao).
it's football day

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 31 jul 2009, 13:00

- Bosna je moja budućnost. Želim igrati u Jadranskoj ligi i pokazati se na velikoj sceni. U suprotnom, spreman sam prekinuti košarkašku karijeru i posvetiti se fakultetu!
:D :D
evo sta MVP kaze :D
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

bandit
Kontakt:

Post Postao/la bandit » 01 avg 2009, 13:38

Baboon je napisao/la:
deniso je napisao/la: Baš bih volio znati ko se nije htio odazvati pozivu da igra ze repku?Je li Anđelić stvarno povrijeđen ili...?
jeste stvarno je imao povredu,lakše prirode,ali nije mogao igrati (lično mi je rekao).

Pa ko je onda taj N.N. sto se drzn'o necuveno.... :?:

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 02 avg 2009, 22:58

trebalo bi pokusati dovest ovog lika iz svedske repke......sad ovo sto se u sarajevu igra....
person(peterson) tako nekako...pleya igra(valjda):D dao nekih 20-tak poena sad u zadnjoj tekmi :) :)
ako ga vec neka ekipa nije uzela(4 broj nosi)
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 avg 2009, 23:40

Melo15 je napisao/la:trebalo bi pokusati dovest ovog lika iz svedske repke......sad ovo sto se u sarajevu igra....
person(peterson) tako nekako...pleya igra(valjda):D dao nekih 20-tak poena sad u zadnjoj tekmi :) :)
to je person onaj lik onako malo crnkast lici na parkera malo.... meni je ipak puno bolji bio Czerapowicz takođe igrao u svedskoj. odlican mladi igrac.
You are someone else I am still right here

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 03 avg 2009, 09:16

fera je napisao/la:
Melo15 je napisao/la:trebalo bi pokusati dovest ovog lika iz svedske repke......sad ovo sto se u sarajevu igra....
to je person onaj lik onako malo crnkast lici na parkera malo.... meni je ipak puno bolji bio Czerapowicz takođe igrao u svedskoj. odlican mladi igrac.
i jos je nas covjek!
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 03 avg 2009, 09:51

KK_Bosna je napisao/la:
fera je napisao/la:
i jos je nas covjek!
al vece su sanse da ga uzme neki jaci klub ;)
nego persona :D

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 03 avg 2009, 15:19

Nekontam sta ce im ovaj naq probu.(Grega Mali)
Lik igra beka i krilo,pleja vidio nije.
Inace meni kroz jaku maglu poznat kao mr. trica.
Dobro je pa ce doci na probu pa neka vlada vidi sta ce i kako.

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 03 avg 2009, 15:51

kobe je napisao/la:Nekontam sta ce im ovaj naq probu.(Grega Mali)
jel to ovaj ljepotan

slika

batista
Kontakt:

Post Postao/la batista » 03 avg 2009, 16:04

izgleda da je nešto sa bavcicem u rodu,po faci

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 03 avg 2009, 17:26

blazz je napisao/la:
kobe je napisao/la:Nekontam sta ce im ovaj naq probu.(Grega Mali)
jel to ovaj ljepotan

slika
al zato je ceskovic 1-2 ;) ;)
mozda je ovaj doveden sad da mjenja sehu ;) ;)
ev malo statistike od njega ;)
http://statistika.kzs-zveza.si/index.ph ... nca=102119

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 03 avg 2009, 17:48

Očito da se u nedostaku finansija traže rješenja/pojačanja koja su upitnog kvaliteta.

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 03 avg 2009, 17:55

Vidim nema Zimića na današnjoj prozivci?Je li sanirao povredu?

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 03 avg 2009, 18:26

deniso je napisao/la:Vidim nema Zimića na današnjoj prozivci?Je li sanirao povredu?

Danas na prozivci u dvorani Skenderija šef stručnog štaba Vlada Vukoičić i njegovi saradnici očekuju sljedeće igrače: Muhameda Pašalića, Suada Šehovića, Matiju Ćeškovića, Eldina Čamdžića (bekovi), Božu Đurasovića, Kemala Avdića, Nikolu Vučurovića (krila), Seida Hajrića, Ivana Ivanovića, Aldina Klinca, Gorana Bajića, Emira Zimića i Amara Suljagića (centri). :)

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 03 avg 2009, 18:38

Melo15 je napisao/la:
deniso je napisao/la:Vidim nema Zimića na današnjoj prozivci?Je li sanirao povredu?

Danas na prozivci u dvorani Skenderija šef stručnog štaba Vlada Vukoičić i njegovi saradnici očekuju sljedeće igrače: Muhameda Pašalića, Suada Šehovića, Matiju Ćeškovića, Eldina Čamdžića (bekovi), Božu Đurasovića, Kemala Avdića, Nikolu Vučurovića (krila), Seida Hajrića, Ivana Ivanovića, Aldina Klinca, Gorana Bajića, Emira Zimića i Amara Suljagića (centri). :)

http://www.kkbosna.com/tekst-1162.html

Melo15
Kontakt:

Post Postao/la Melo15 » 03 avg 2009, 18:41

deniso je napisao/la:
Melo15 je napisao/la:

http://www.kkbosna.com/tekst-1162.html
a vidis da u naslovu tu nema Mahalbasica??????
i on izostaje ;) ;)
mozda je doslo do greske :D

deniso
Kontakt:

Post Postao/la deniso » 03 avg 2009, 19:13

Danas na prozivci u dvorani Skenderija šef stručnog štaba Vlada Vukoičić i njegovi saradnici očekuju sljedeće igrače: Muhameda Pašalića, Suada Šehovića, Matiju Ćeškovića, Eldina Čamdžića (bekovi), Božu Đurasovića, Kemala Avdića, Nikolu Vučurovića (krila), Seida Hajrića, Ivana Ivanovića, Aldina Klinca, Gorana Bajića, Emira Zimića i Amara Suljagića (centri). :)[/quote]

http://www.kkbosna.com/tekst-1162.html[/quote]
a vidis da u naslovu tu nema Mahalbasica??????
i on izostaje ;) ;)
mozda je doslo do greske :D[/quote]
Mahalbašić je na pripremama seniorske repke Austrije.
Izgleda ipak da nije greška. ;)

kobe
Kontakt:

Post Postao/la kobe » 05 avg 2009, 15:29

Evo pored ovog slovenca dosao na probu i Nikola Bodic.
Koliko sam cuo i gledao ovog Bodica mogu reci da je to izvrstan igrac,ali je pitanje u kakvom je fizickom stanju i koliko je odigrao u proljetnom dijelu tekmi a sto se tice Vestern Ilinoj-a igrac koji bi mogao koristiti.
Najjaca stra mu je sut za 3 poena a inace je ljevak,slabija strana je sto cesto ne rezonski puca i jos ako udje u seriju fula bruka. Ali mogao bi to vv obuzdat i ako ga fizicki povrati mogli bi dobiti dobrog igraca.
Evo statistika.
http://statsheet.com/mcb/players/player ... eam_impact
Evo jedan klip.

1.zlaja,ceskovic
2.seha,bodic,andjelic(ide ove godine u prvi tim sigurno)
3.vucko,grega,djurasovic
4.ivan,seid,avdic
5.bajic,rasid,zima
Ostali na posudbu i upitan je ovaj grega a sto se tice bodica ako ga fizicki vrate siguran je kao zamjena sehi.
pasalic,majstoric,camdzic,suljagic,klinac,demic,buza NA posudbu hitno da ne gube vrijeme dzabe.

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 avg 2009, 16:29

kobe je napisao/la:Evo pored ovog slovenca dosao na probu i Nikola Bodic.
Koliko sam cuo i gledao ovog Bodica mogu reci da je to izvrstan igrac,ali je pitanje u kakvom je fizickom stanju i koliko je odigrao u proljetnom dijelu tekmi a sto se tice Vestern Ilinoj-a igrac koji bi mogao koristiti.
Najjaca stra mu je sut za 3 poena a inace je ljevak,slabija strana je sto cesto ne rezonski puca i jos ako udje u seriju fula bruka. Ali mogao bi to vv obuzdat i ako ga fizicki povrati mogli bi dobiti dobrog igraca.
Evo statistika.
http://statsheet.com/mcb/players/player ... eam_impact
Evo jedan klip.

1.zlaja,ceskovic
2.seha,bodic,andjelic(ide ove godine u prvi tim sigurno)
3.vucko,grega,djurasovic
4.ivan,seid,avdic
5.bajic,rasid,zima
Ostali na posudbu i upitan je ovaj grega a sto se tice bodica ako ga fizicki vrate siguran je kao zamjena sehi.
pasalic,majstoric,camdzic,suljagic,klinac,demic,buza NA posudbu hitno da ne gube vrijeme dzabe.
od ove dvojice jedan ce samo potpisat ili nijedan....kao sto sam i najavljivao nema od playa nista i mi smo zavrsili ove sezone....umjesto avdica treba tu staviti klinca i umjesto andjelica camca jer bi mogao biti korisniji ovaj je tek izasao iz juniroskog pogona....a imao je i aferu sa KSS,prosao bio medju 12 kod njih,to sada potvrdjujem sto posto,neki ce napisat da to nije istina ali je tako...sve je uredu ta povreda ali tu ima nesto vise....jer je on extra talenat,ali ja bih opet u 12 prije stavio aldina ili eldina jer su i oni cekali jednu godinu...mahalbasica na 4/5,a klinca zimu i bajica na 5.....sest visokih plus bozo vucko zlaja matija,seha i eventualno ovaj bodic ili camac(andjelic)...uglavnom imamo dosada.....ali vracamo se na suljagica i pasalica koji ce NARAVNO i ove godine biti u 12...volio bih da ne bude tako ali vidjet cete da hoce....imamo 16 - 17 igraca pod ugovorom plus ovi juniori,demic,buza,andjelic koji su takodjer pod ugovorom.........kobe kao sto ti rece solidan je,ali dosta sebican tu si u pravu...vidi se da zna igrati kosarke ali igrac za 1/2...da li ga je vv zamislio kao otkrovenje neko vidjet cemo,ali je prelud odakle puca stvarno...kobe, u svakom slucaju hvala za ovo.....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.