Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
S5 jer je noviji model al' oba telefona su prestrašna. Nećeš se pokajati ako S5 uzmeš.slucajniprolaznik je napisao/la:Posto vidim da ovdje ima strucnih osoba,da li mi neko moze dati savjet sta da uzmemU izbor sam stavio xperiu z2 i galaxy s5. Inace sam imao i s3 i s4, preferiram Samsung(bio sam prezadovoljan sa oba modela),al ako ima neko ko je imao priliku da koristi xperiu z2 i s5, zahvalan bi mu bio na nekom savjetu
I licna, logicnojasko_juve je napisao/la:Cips i uvjerenje s fakulteta.
koji trenutno imas? ako s4 onda nema smisla pslucajniprolaznik je napisao/la:Posto vidim da ovdje ima strucnih osoba,da li mi neko moze dati savjet sta da uzmemU izbor sam stavio xperiu z2 i galaxy s5. Inace sam imao i s3 i s4, preferiram Samsung(bio sam prezadovoljan sa oba modela),al ako ima neko ko je imao priliku da koristi xperiu z2 i s5, zahvalan bi mu bio na nekom savjetu
Trenutno imam nokiu c5 iz proslog stoljecaQUARESMA 18<<< je napisao/la:koji trenutno imas? ako s4 onda nema smisla pslucajniprolaznik je napisao/la:Posto vidim da ovdje ima strucnih osoba,da li mi neko moze dati savjet sta da uzmemU izbor sam stavio xperiu z2 i galaxy s5. Inace sam imao i s3 i s4, preferiram Samsung(bio sam prezadovoljan sa oba modela),al ako ima neko ko je imao priliku da koristi xperiu z2 i s5, zahvalan bi mu bio na nekom savjetu
kupovati novi telefon, pricekaj one sa snapdragon 810
Vrati ga na fabricke postavke i sve sto ostane,znas da ti treba.Papastathopoulos je napisao/la:s hajrom kupljen Nexus 4![]()
nadam se da je sve udure s njim jer sam odlicno prosao s nadoplatom
eh treba mi sad pomoc od vas...kad idem tamo na pohranu (memoriju), pise mi da je ukupan prostor na telefonu 12.92 GB i da imam slobodno 6.99...e sad...dole pod "razno" pise da fajlovi unutra zauzimaju 3.39 GB..kad udjem unutra, ima svakakvih fajlova za koje ja pojma nemam da li su vazni, jer bi ih rado izbrisao radi memorije...tu imaju npr: "iGO" koji zauzima 1.60 GB, zatim "TWRP" od 1.32 GB, pa "OpenDelta" 317MB, ".blackmart" 129MB..i ima ih jos dosta, ali vise nijedan nema preko 20 MB...smijem li to dirati da sta ne zeznem ?![]()
i da li mogu da update-ujem Nexus na 5.0, jel to doslo kod nas ? i kako, ima li nekakav tutorijal, al da je siguran, da sta ne zabrljam ?
Ako niko nije instalirao neki custom rom prije na mobitel,mozes otici u settings i naci software update i tu provjeriti da li mozes uraditi update,ako mozes jedini uslov je da imas preko 50% baterije i da si konektovan na wifi,kliknes yes i sve se samo skine instalira.Papastathopoulos je napisao/la:a tako cu i uraditi, to mi je najbolje...a de mi jos samo reci nesto, ako ga apdejtujem na Lollipop, i ne svidi mi se il ne daj Boze nesto ne bude uredu, moze li se vratiti na ovaj trenutni 4.4.4 KitKat ?
Moze to uraditi,ali cim mu pise up to date,to znaci da moze update uraditi,bez obzira sto je instaliran omnirom.Na par samsunga sam vidio da nakon instaliranja custom rom-a,kad odes na software update izbaci neku gresku.Sa nexusom se nisam susretao.viKK je napisao/la:koliko vidim na tom mobitelu je instaliran omnirom.. najlakši način da se svega toga riješiš je da odeš u recovery mode i uradiš factory reset (također da uradiš i "wipe data", iako na većini recoveryja te dvije opcije dolaze skupa)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.