Prijavite se na ovaj link/channel, ima chat pa se mozemo zahebavati.

Draze mi je otic na google prevoditelj i procitat sta je @drinin vuk napiso ,nego ova tvoja sranja koja si napiso-BOSANAC- je napisao/la:Momak,prvo nauci lokativ,pa mi se javi!!!felix123 je napisao/la:Da kao i prosle godine kad su bacili 4 kamena i 3 boca,oni imaju dosta simpatizera ali pravih navijaca maloLepinja je napisao/la:Moglo bi biti zanimljivo vece u Ljubljani kako na terenu tako i na tribinama imam neke dojave da Janezi spremaju neki napad ali uglavnom sretno i da prodjete veceras
U Široki ih je bilo 40 ,a navijali su sveukupno 10 minuta
A Škripara je otislo 80+ a da ne govorim da smo 10 puta manji grad
Mi imamo svoj stil i pravac po kojem furamo (samo da se zna da to nije nazi i svastika)i ne obaziremo se sta ce nam drugi rec
Pozdrav i nadam se prolasku veceras AJMOOOOOOOOOOO![]()
A sto se tice onog ispod,@ -BOSANAC- ima 3500 postova i najvise,naravno na temi ZELJEZNICARSamo sam taj nick ostavio i napravio ovaj drugi !!! Naravno,nije rijec o nikakvom banu![]()
![]()
jesi kraljPrincipatus je napisao/la:Veceras cvrsce i hrabrije, nevidim razlog zasto bi Slovenci trebali da budu danas bolji samo zato sto igraju kuci.
Chat se polako puni.felix123 je napisao/la:jesi kraljPrincipatus je napisao/la:Veceras cvrsce i hrabrije, nevidim razlog zasto bi Slovenci trebali da budu danas bolji samo zato sto igraju kuci.
Bosanac Berlin vec sranja pravisPrincipatus je napisao/la:Chat se polako puni.felix123 je napisao/la:jesi kraljPrincipatus je napisao/la:Veceras cvrsce i hrabrije, nevidim razlog zasto bi Slovenci trebali da budu danas bolji samo zato sto igraju kuci.
Vidi, kako si me prepoznao?felix123 je napisao/la:
Bosanac Berlin vec sranja pravis![]()
Bola znam te kako se zoves na ss.ba forumu ,pa ti nastavi![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.