NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

ado78
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la ado78 » 17 nov 2014, 13:25

Po meni Bratstvo ima veoma dobre izglede da na kraju bude prvo mjesto,sve vodece ekipe dolaze u Gracanicu dok se ide onim slabijim,kazem treba se Daso izjasniti da li zeli pl i to je to,ako misli uci za trenera vratit Sadikovica i da covjek popravi ovo sto je pokvario Grbesic jer jedini Sadikovic moze nesto napravit sa ovom ekipom jer je zna u dusu ako daso nece ulazak nek stavi Muslimovica sa ovom nasom djecom i to je to,ovi igraci koji se pominju da idu nije mi zao nisu nista ni pokazali kao sto se pricalo da su pojacanja osim pljevljaka a onaj golman Mirza nista nije pomogo koliko je placen zato sretan mu put,bitno je da ostanu Musa,Šuša,Kadija,Kerim,Salkic,Pantic to je nasa okosnica a ovo ostalo svejedno se vode samo kao broj vidi se to na tekmama, pa mi smo imali 4-5 spiceva nismo dali go na strani i to bi ja lagano suljic,smajlovic,galin otpustio :salut: :salut: naso jednog dobrog spica i cao jer od ovih nemas koristi

ado78
Kontakt:

Post Postao/la ado78 » 22 nov 2014, 13:06

Teren u Gracanici se radi danas sam gledo sa trebina pola terena je izmjenjeno,kaze mi covjek u planu ja da se rade i svlacionice da se prosiruju u ovoj pauzi i da se trazi trener koji ima licencu,kaze mi taj covjek koji je ok sa dasom da ga toliko trenera zove i nude se to je ne moguce pa cakk i igraci zovu i nude se sami,bio je valjda i zavrsni rucak u ovoj sedmici na kojem je igracima sve isplaceno tako da si zadovolnji otisli kuci i jos nesto sto je najbitnije i najvjerovatnije da nece daso nikog pustit od igraca a i oni sami bi da ostanu u gracanici,bitno je samo da daso odabere dobrog trenera koji zna ovu ekipu ja bi najprije sadikovica ali dbg da ga daso vrati

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 23 nov 2014, 15:25

ado78 je napisao/la:Teren u Gracanici se radi danas sam gledo sa trebina pola terena je izmjenjeno,kaze mi covjek u planu ja da se rade i svlacionice da se prosiruju u ovoj pauzi i da se trazi trener koji ima licencu,kaze mi taj covjek koji je ok sa dasom da ga toliko trenera zove i nude se to je ne moguce pa cakk i igraci zovu i nude se sami,bio je valjda i zavrsni rucak u ovoj sedmici na kojem je igracima sve isplaceno tako da si zadovolnji otisli kuci i jos nesto sto je najbitnije i najvjerovatnije da nece daso nikog pustit od igraca a i oni sami bi da ostanu u gracanici,bitno je samo da daso odabere dobrog trenera koji zna ovu ekipu ja bi najprije sadikovica ali dbg da ga daso vrati
svi igrači ostaju samo je golman mirza otišo,i prema još nezvaničnim informacijama,novi trener bratstva je DENIS SADIKOVIĆ :njanjanja:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 24 nov 2014, 02:03

7april je napisao/la:
ado78 je napisao/la:Teren u Gracanici se radi danas sam gledo sa trebina pola terena je izmjenjeno,kaze mi covjek u planu ja da se rade i svlacionice da se prosiruju u ovoj pauzi i da se trazi trener koji ima licencu,kaze mi taj covjek koji je ok sa dasom da ga toliko trenera zove i nude se to je ne moguce pa cakk i igraci zovu i nude se sami,bio je valjda i zavrsni rucak u ovoj sedmici na kojem je igracima sve isplaceno tako da si zadovolnji otisli kuci i jos nesto sto je najbitnije i najvjerovatnije da nece daso nikog pustit od igraca a i oni sami bi da ostanu u gracanici,bitno je samo da daso odabere dobrog trenera koji zna ovu ekipu ja bi najprije sadikovica ali dbg da ga daso vrati
svi igrači ostaju samo je golman mirza otišo,i prema još nezvaničnim informacijama,novi trener bratstva je DENIS SADIKOVIĆ :njanjanja:
Ma svima je jasno da ce Sadikovic bit trener :opaopa:
i sto se tice nekih igraca i ja sam cuo da ce gotov svi igraci ostat :clap: :clap: ,sto se tice Mirze sretno mu dalje :salut:

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 24 nov 2014, 11:58

GracanicaAA je napisao/la:
7april je napisao/la:
Ma svima je jasno da ce Sadikovic bit trener :opaopa:
i sto se tice nekih igraca i ja sam cuo da ce gotov svi igraci ostat :clap: :clap: ,sto se tice Mirze sretno mu dalje :salut:
Znači moramo dovesti golmana :hmmmmm: Almin Abdihodžić bi bio pravo riješenje ili Armin Lugavić.Ako se Sadiković vrati on zna najbolje šta mu treba i koji su nedostatci ovoj zapuštenoj ekipi koja uz fizičke pripreme sa Šiškom može biti hit proljeća,naravno ako je to cilj .

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 24 nov 2014, 14:42

Pratim konstantno ovaj dio Prve lige FBiH na forumu i prvih par dana poslije zavrsetka polusezone, glavna tema je bila Mladost iz Doboj-Kaknja, ali evo sad je Bratstvo tu gdje i treba da bude, a nadam se i na kraju sezone će biti onde gdje i treba da bude, a to je prvo mjesto na tabeli. Molim sve koji su malo bliži ljudima iz kluba da javljaju o promjenama u igračkom kadru i za šefa struke, da znamo svi :)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 24 nov 2014, 14:48

Diablo55 je napisao/la:Pratim konstantno ovaj dio Prve lige FBiH na forumu i prvih par dana poslije zavrsetka polusezone, glavna tema je bila Mladost iz Doboj-Kaknja, ali evo sad je Bratstvo tu gdje i treba da bude, a nadam se i na kraju sezone će biti onde gdje i treba da bude, a to je prvo mjesto na tabeli. Molim sve koji su malo bliži ljudima iz kluba da javljaju o promjenama u igračkom kadru i za šefa struke, da znamo svi :)
Moje informacije govore sledec. Novi sef struke je Sadikovic. Dogovorena su za sada dva pojacanja a jedan od njih je Mujkic.... Da naglasim da nista od ovog nije zvanicno.
www.nkbratstvogracanica.com

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 24 nov 2014, 19:49

Diablo55 je napisao/la:Pratim konstantno ovaj dio Prve lige FBiH na forumu i prvih par dana poslije zavrsetka polusezone, glavna tema je bila Mladost iz Doboj-Kaknja, ali evo sad je Bratstvo tu gdje i treba da bude, a nadam se i na kraju sezone će biti onde gdje i treba da bude, a to je prvo mjesto na tabeli. Molim sve koji su malo bliži ljudima iz kluba da javljaju o promjenama u igračkom kadru i za šefa struke, da znamo svi :)
ovako sad sam cuo na radiju da ce dovest Helica i jos nekoga pa da pricaju o klubu o igracima da li cemo ici na 1 mjesto i itd...probat cu saznat kad ce to bit pa cu ovdje napisat.
huhuhuhuhu bice para :crazy: , za info imas PM :cool:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 25 nov 2014, 18:49

cesc4 je napisao/la:
Moje informacije govore sledec. Novi sef struke je Sadikovic. Dogovorena su za sada dva pojacanja a jedan od njih je Mujkic.... Da naglasim da nista od ovog nije zvanicno.
cesc kruze ocito ti slabo znas ;) Sadikovic vec par sedmica ima ozbiljnih srcanih problema i na pretragama je u UKC-u Tuzla, vrlo moguce da ce i na operaciju pa u tom slucaju sigurno nece obavljati trenerski posao :!:
Sloboda Tuzla

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 25 nov 2014, 19:09

fukaratz je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
cesc kruze ocito ti slabo znas ;) Sadikovic vec par sedmica ima ozbiljnih srcanih problema i na pretragama je u UKC-u Tuzla, vrlo moguce da ce i na operaciju pa u tom slucaju sigurno nece obavljati trenerski posao :!:
No sikiriki ako ga Brko bude želio on će lično da mu ugradi tuning BYPASS ;)

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 26 nov 2014, 16:37

Znači i ove sezone je cilj PL. Fino, fino... :mrgreen:
075

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 26 nov 2014, 17:07

TzBulevar87 je napisao/la:Znači i ove sezone je cilj PL. Fino, fino... :mrgreen:
Ubost cemo jednom.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 26 nov 2014, 17:57

Dolaze ljudi sa param i zele ulagat u Bratstvo :kafa:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 26 nov 2014, 22:34

Kako sam sazno danas dole na stadionu je bio ko neki "sastanak" naravno bio je i Daso i bilo je jos par ljudi...Pa vidit cemo sta je to bilo :think:

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 03 dec 2014, 14:37

Imal kakvih novosti ?

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 04 dec 2014, 18:44

Diablo55 je napisao/la:Imal kakvih novosti ?
Ima ima ,TAĆA dobio na bingu 500 KM :lol: Nema kralju ništa i ništa se nezna još.Ako je već uspostavljena saradnja sa FK SARAJEVOM zašto nebih tražili neke igrače na pozajmicu do kraja sezone:Ivkić (GK),Mihojević(CB),Mitrevski(CB),Rustemović(CM),Anđušić(DM),Kouadio(AM),Aganspahić(CF).Umjesto golmana Mirze dovesti Almina Abdihodžića također bivšeg člana FK Sarajevo koji je ovu polusezonu imao najviše odbrana u prvoj ligi FBIH a mlad je i perspektivan golman http://www.transfermarkt.co.uk/almin-ab ... ler/166718" onclick="window.open(this.href);return false;

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 04 dec 2014, 21:27

Sutra se pocinju pregovori sa trenerima... Dosta trenera se nudi.... Dosta igraca se nudi.... Cak i iz premijer lige... Ipak ubrzo ce se znati dosta toga ;) :D

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 04 dec 2014, 23:24

cesc4 je napisao/la:Sutra se pocinju pregovori sa trenerima... Dosta trenera se nudi.... Dosta igraca se nudi.... Cak i iz premijer lige... Ipak ubrzo ce se znati dosta toga ;) :D
to vas opet siba euforija :D :D ...hajde komsije da i to vidimo.....sretno u narednim danima :D ...sto se tice Slobode mislim da vam je blizu povratka Mujkic...nije lovacka da znate ;) ..vise je za mustuluka
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 05 dec 2014, 09:44

staragarda je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:Sutra se pocinju pregovori sa trenerima... Dosta trenera se nudi.... Dosta igraca se nudi.... Cak i iz premijer lige... Ipak ubrzo ce se znati dosta toga ;) :D
to vas opet siba euforija :D :D ...hajde komsije da i to vidimo.....sretno u narednim danima :D ...sto se tice Slobode mislim da vam je blizu povratka Mujkic...nije lovacka da znate ;) ..vise je za mustuluka
Kako god da bude opet ćemo igrati zajedno u svakom slučaju ;) A što se tiče Mujke dobar je za Simin Han a bliže je kući,nama više netreba. :salut:

sejonara
Kontakt:

Post Postao/la sejonara » 06 dec 2014, 00:28

Forlan je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
Kako god da bude opet ćemo igrati zajedno u svakom slučaju ;) A što se tiče Mujke dobar je za Simin Han a bliže je kući,nama više netreba. :salut:
Zadnja izmjena: sejonara, dana/u 10 dec 2014, 20:37, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.