Ne razumijes ti to.Beduin je napisao/la: ↑11 sep 2023, 08:27To je prica za malu djecu. Mozes ti ovdje nama pokusavati prodati spiku o vracanju dugova i nebitnosti igranja PL, ili sto ti kazes "nama nista ne smeta igranje FL jos 3 godine", ali vidio bi ti vec slijedece godine ako biste tavorili ovdje bezuspjesno kakva bi se prica zavrtila, nezadovoljna publika koje je sve manje, sve veci pritisak na Upravu, sve nezadovoljniji sponzori, i tad dolazi problem za problemom jer su primanja sve manja. Mozda ces ti meni pokusati kontrirati i razuvjeriti me, ali sam sjedi i promisli o tome, popricaj sa onima koji sponzorisu ili zele biti sponzor da li im je cilj Celik u PL gdje ce sebe bolje ispromovisati ili igranje protiv nekog Rahica i slicnih timova.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑11 sep 2023, 08:06Pa bila bi sramota da niste ispred nas. Nemate ni 1/10 nasih problema.
Samo sto je poenta: Mi gledamo da rijesimo svoje probleme, vi ignorisete u fazonu "bitan je samo teren." I to je ok, vas klub, meni svejedno.
Mi pokusavamo izgraditi zdrav klub. To ne dolazi preko noci. Tako da te tri godine, ako bi i ostali u FL, nama nista ne znace.
Da se ne lazemo, sad biste vi usli u PL ako vam se otvori sansa. Mozda ne bi ti ili drugi forumas, ali istina je drugacija.
U suprotnom biste ostali prag nize i tako imali jos manje rashode i brze vracali dugove.
Ko prica o tome da nije bitno igrati PL? Niko. Znaci izvodis sam neke zakljucke koji veze nemaju sa postovima. Poenta je da mi ne zelimo puko igranje PL, ne zelimo prezivljavanje. Zelimo zdrav i normalan klub. To i imamo. Jucer smo izgubili jer smo bili losiji, ne zato sto se neko odlucio igrati 3 za 3 ili prodati utakmicu.
Uopste te necu pokusati razuvjeriti jer ti pojma nemas. Da imas potencijala da to shvatis, mozda bih ti pokusao i objasniti, ovako jednostavno nema smisla. Kakvi ba sponzori? Shvatas li da je Celik uprihodovao vise para od sponzora kada je bio u DLC nego sto ce Sloboda ove godine? To ti samo pobija tvoje izjave o bitnosti ranga. Nije bitan rang, bitna je prica koja ide s tim. To smo pokazali i dokazali u KANTONU, DLC i FL. Pokazati cemo i u PL.