Ljudima Adukor ne moze medju 18 upast

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ljudima Adukor ne moze medju 18 upast
Ovo je svakako nebitna informacija za njih, jer će 24.9. biti zauzeti navijanjem za Budućnost ne bi li kako sami u svojoj glavi prikrili svoj jad i bijedu ako ispadnemo.
Bosnausrcu9 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 21:51Sarajevo najjača ekipa u ligi, plus danas imali nekoliko veoma raspoloženih igrača...
Nismo jos.. ali idemo ka tome, sklapaju se kockice i prvi tim, trebalo je vremena sve ih isprobat i ubacit novajlije. Jos kad budemo samo fokusirani na ligu...Elcor je napisao/la: ↑20 sep 2020, 21:35Na žalost, nismo mi jos toliko dominantni. Kone i Zrinjski će nam puhati za vratom do kraja. Ali to je draž ove naše lige. Mislim da smo najjači, objektivno, a to treba dokazati i osvojiti treću titulu u nizu. Ako dovedemo još jednog napadača, bilo bi sve dosta lakše ali i ovako smo dovoljno jaki da osvojimo našu ligu.Steven11 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 21:18Zasluzena pobjeda, mada bih vise volio da nema price o sudiji ali uticali su i na nas i na njihov gol vjerovatno... Generalni bili bolji. Fanimo poceo pokazivati zasto je doveden.
Greske u odbrani moramo neutralizirati.
Hm...sad je vec pogled na tabelu ljepsi... polako ali sigurno odmicemo konkurentima, strumpfovima i gorstacima iz Medjunozja.
Sad je na redu evropa, pa da bijemo kone i ugasimo im svaku nadu, ako je uopste jos imaju.
Hvala tebi druže, ali znaš kako se kaze "ne obra se bostan dok šljive ne popadaju". 3 boda po 3 boda i lagano.
Ne znam što al sam milion posto ubijeđen da će te ove godine dohvatiti grupne faze....nekako lako igrate u pm
i još jedna utakmica..staragarda je napisao/la: ↑20 sep 2020, 22:17Ne znam što al sam milion posto ubijeđen da će te ove godine dohvatiti grupne faze....nekako lako igrate u pm
Celtic brate jbg..staragarda je napisao/la: ↑20 sep 2020, 22:17Ne znam što al sam milion posto ubijeđen da će te ove godine dohvatiti grupne faze....nekako lako igrate u pm
Celtica hladno ferenc otrese ko slinu i to glazgovu....ja šansu sarajeva vidim u jednoj tekmi pred praznim stadionom sa sasvim solidnom ekipom ....roster vam nije nimalo za podcijeniti...samo uci sa m u d i m a jako u tekmu...al da mi sacekamo budućnost prvoElCartel11 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 22:24Bili bi i mi uvjereni u grupe sa ovakvom igrom, da nas tamo ne ceka Celtic. To je ono kad misliš, da si jak kad pobjedjujes u svojoj avliji i dodje neko ovako kao Celtic i pokaže ti, da si jos miljama daleko.
Nesto slicno kao Dinamo kad je hnl bio odron, a oni busili sve redom tamo 2010-2013 pa tako njih u Evropi busili ostali klubovi. Kasnije hnl ojaca dosli investitori prvo u Rijeku, kasnije Osijek, Hajduk malo se trzno, Gorica takodje evo dosta stabilan klub i odmah Dinamo bolji u Evropi, u sezoni 18/19 cak i prezimili u EL.
Ferenc ja gigant za naše klubove i nije to ista ekipa kao tad kad ih je Željezničar prosao. Od tad su dosta ulozili i napredovali.staragarda je napisao/la: ↑20 sep 2020, 22:30Celtica hladno ferenc otrese ko slinu i to glazgovu....ja šansu sarajeva vidim u jednoj tekmi pred praznim stadionom sa sasvim solidnom ekipom ....roster vam nije nimalo za podcijeniti...samo uci sa m u d i m a jako u tekmu...al da mi sacekamo budućnost prvoElCartel11 je napisao/la: ↑20 sep 2020, 22:24Bili bi i mi uvjereni u grupe sa ovakvom igrom, da nas tamo ne ceka Celtic. To je ono kad misliš, da si jak kad pobjedjujes u svojoj avliji i dodje neko ovako kao Celtic i pokaže ti, da si jos miljama daleko.
Nesto slicno kao Dinamo kad je hnl bio odron, a oni busili sve redom tamo 2010-2013 pa tako njih u Evropi busili ostali klubovi. Kasnije hnl ojaca dosli investitori prvo u Rijeku, kasnije Osijek, Hajduk malo se trzno, Gorica takodje evo dosta stabilan klub i odmah Dinamo bolji u Evropi, u sezoni 18/19 cak i prezimili u EL.....pa onda o skotima
Ma druze ko se opece i u jogurt puse. Fino je ovo tempirali smo formu al od utakmice do utakmice nikakvi jos sampioni nismo nit Dinamo i slicne glupostistaragarda je napisao/la: ↑20 sep 2020, 22:17Ne znam što al sam milion posto ubijeđen da će te ove godine dohvatiti grupne faze....nekako lako igrate u pm
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.