Ja zadovoljan. Nije nešto igra bila uvjerljiva, ali smo slavili i uzeli tri bobe, vratili se na +5. Odlično. Dejo najbolji.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sabinho je napisao/la:Bas ponekad vidim Fabregasa u Zebi 29 godina covjek ima i Maribor mu najbolji klub u karijeri????????
Ispravak nije Maribor,HSK Zrinjski!
Jesi li tako govorio o njemu dok je igrao za vas.
Komsije cestitke na zasluzenoj pobjedi a vama sto se prepucavate oko Saida(koji trenutno pokazuje najvise) i Zebe reci cu ovo,tacno je da njih dvojica kao i jos par igraca odskacu kvalitetom od drugih ali da su bas neki Evropski kvalitet i nisu a to govore njihove inostrane karijere.Lako je i jednom i drugom ovdje prosipati finte i slicno ali vani gdje su odbrane malo kvalitetnije to ne mogu,Maribor i Zeta su pravi primjer a da ne govorim o nekim vecim klubovima.Zato i jedni i drugi nadajte se da ih klubovi prodaju na vrijeme i nesto na njima zarade dok su u prilici.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
Sabinho je napisao/la:Bas ponekad vidim Fabregasa u Zebi 29 godina covjek ima i Maribor mu najbolji klub u karijeri????????
Ispravak nije Maribor,HSK Zrinjski!
Jesi li tako govorio o njemu dok je igrao za vas.
Komsije cestitke na zasluzenoj pobjedi a vama sto se prepucavate oko Saida(koji trenutno pokazuje najvise) i Zebe reci cu ovo,tacno je da njih dvojica kao i jos par igraca odskacu kvalitetom od drugih ali da su bas neki Evropski kvalitet i nisu a to govore njihove inostrane karijere.Lako je i jednom i drugom ovdje prosipati finte i slicno ali vani gdje su odbrane malo kvalitetnije to ne mogu,Maribor i Zeta su pravi primjer a da ne govorim o nekim vecim klubovima.Zato i jedni i drugi nadajte se da ih klubovi prodaju na vrijeme i nesto na njima zarade dok su u prilici.
Slazem se da nisu Evropski kvalitet. Ali sta je Zeba pokazao protiv Maribora a sta Sake protiv Levskog?
Kakva večer! Slavite braćo, slavite...
Momcima na terenu i Sš čestitke. Požrtvovana igra, do pišanja krvi...ogroman pritisak. Sve su to prenijeli preko leđa i pobjedili. Niko nas neće zaustaviti do kraja, aBd!
Poslije tekme ludnica, kakva simbioza između navijača i igrača. Sesar povede navijanje, ludnica.
Uživajte braćo, i ignorirajte štrumfete ba. Kampovaće oni na temi sve do maja, nek im neko vreće za spavanje spremi da nam se ne nahlade.
VanBasten je napisao/la:Kakva večer! Slavite braćo, slavite...
Momcima na terenu i Sš čestitke. Požrtvovana igra, do pišanja krvi...ogroman pritisak. Sve su to prenijeli preko leđa i pobjedili. Niko nas neće zaustaviti do kraja, aBd!
Poslije tekme ludnica, kakva simbioza između navijača i igrača. Sesar povede navijanje, ludnica.
Uživajte braćo, i ignorirajte štrumfete ba. Kampovaće oni na temi sve do maja, nek im neko vreće za spavanje spremi da nam se ne nahlade.
Tako je brate moj,ali kog djavola imaju dolaziti ovdje i pricati gluposti i zapocinajti neka poredjenja! Jos malo pa ce se furati da je Bogicevic bolji od Torlaka!
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
@revoX
Nisam nista lose mislio o Saidu(nisam taj tip da se prepucava oko takvih stvari) i tacno je da ove polusezone najvise pokazuje kvalitet vec sa opcenito govorio,problem svih nas je da brzo od pojedinaca stvaramo Evropske vedete a objektivno to nisu,oni jesu kvalitet za ovu nasu ligu ali moras priznati da ona i nije neko mjerilo.Najbolji primjer svega toga su Bekric i Skoro,mi smo od njih stvarali raznorazne Mesije ali kada su otisli vani i sam znas da im karijere nisu bile nesto posebno.Za mene licno najbolji poslijeratni igrac koji je igrao ovu BH-a ligu je Zeka Turkovic a poslije njega Ivica Huljev(na nasu zalost kratko se zadrzao).Jos jednom cestitke na pobjedi i nisam imao namjeru da podcjenjujem Saida.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
Sabinho je napisao/la:
Tako je brate moj,ali kog djavola imaju dolaziti ovdje i pricati gluposti i zapocinajti neka poredjenja! Jos malo pa ce se furati da je Bogicevic bolji od Torlaka!
Ama samo ignore, nek pričaju sami sa sobom. Said je bio Messi za Zebu dok se još nije bio ni osunetio, to je svima jasno. Nema potrebe da se o tome uopšte polemiše. I usput učestvuje u uništavanja naše teme.
modric je napisao/la:Cestitke Sarajevu na zasluzenoj pobjedi, dok Siroki ceka grcevita borba za ostanak u ligi...
Ma kakav opstanak, jednostavno je turbuletni period ostavio traga na ekipi, malo se fulilo i sa selekcijom igrača i posljedica je kriza rezultata. Jbg, mjenjate trenere svako 2 mjeseca (karikiram). Ali kvalitet sigurno imate za više od borbe za opstanak. Konsolidovaćete se vi pretpostavljam vrlo brzo, igrački ste sigurno kvalitetniji i od Zrinjskog i Slavije i OlimpiCa (bez uvrede pomenutim). Ovo onako realno, iako iskreno ne bi mi bilo mrsko da ispadnete
Cestitke za pobjedu novim sampionima lige ako Bog da
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Nema se sta puno pricat osim svaka cast momcima na igri i zaluzenoj pobjedi nad nama mrskim neprijateljima , bio sam skeptican po pitanju nekih novih igraca al ovo iz utakmice u utakmicu sve bolje i bolje izgleda, idemo korak po korak prema nasem cilju i samo tako treba nastavit a mi navijaci da ponovimo i ako treba jos bolje posjetom i podrskom na AFH a sad akb travnik i oborit taj rekord
Sa jucerasnjim bordo danom fenomenalan bordo vikend
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...