fcsforever je napisao/la:Vama je najbolje da uletite u teren , prekinete tekmu i na taj nacin dodjete do podnosljivih 0-3
Dobiti nas necete milion % ...mozete neki NAFAKASKI X odigrati sa nama...to je plafon. Vidjecete.....
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
fcsforever je napisao/la:Vama je najbolje da uletite u teren , prekinete tekmu i na taj nacin dodjete do podnosljivih 0-3
Kraljfcsforever je napisao/la:fcsforever je napisao/la:Vama je najbolje da uletite u teren , prekinete tekmu i na taj nacin dodjete do podnosljivih 0-3
Dobiti nas necete milion % ...mozete neki NAFAKASKI X odigrati sa nama...to je plafon. Vidjecete.....
1% Budžeta Grada Tuzle ZA FK SLOBODUGifron je napisao/la:@sloboda72
Ja mislim da se treba dati podrska i rukometasima, koji jedva krpe budzet za sezonu a igraju srcem i ginu na terenu svaku utakmicu. Treba poslati fudbalere malo u Mejdan, da vide kako se dresovi znoje.
voli čovjek da ima posla s pametnim ljudimaZodiac je napisao/la:Ti to diskutujes sam sa sobom![]()
jbg kad ti neces..valjdaZodiac je napisao/la:Ti to diskutujes sam sa sobom![]()
A par stranica unazad razmatrali smo tu mogucnost prekida,zayebancija naravno ,moja prognoza 0-2 .
cuj strahfcsforever je napisao/la:jbg kad ti neces..valjdaZodiac je napisao/la:Ti to diskutujes sam sa sobom![]()
A par stranica unazad razmatrali smo tu mogucnost prekida,zayebancija naravno ,moja prognoza 0-2 .
strah sta li...da pricas o tekmi
(Godišnja obaveza SLOBODE po potpisanom Reprogamu sa Poreskom Upravom F BiH je preko 200 000 km)sloboda72 je napisao/la:1% Budžeta Grada Tuzle ZA FK SLOBODUGifron je napisao/la:@sloboda72
Ja mislim da se treba dati podrska i rukometasima, koji jedva krpe budzet za sezonu a igraju srcem i ginu na terenu svaku utakmicu. Treba poslati fudbalere malo u Mejdan, da vide kako se dresovi znoje.
On je bas vezanstaragarda je napisao/la:Biti Bandovicem vezan,u tome lezi snaga![]()
pa Mujic vam ima 3 zuta kartona nema pravo nastupawienultras je napisao/la:parkirati autobus pred gol,isturiti mujica i mujkica pokusati sta na kontre uraditi,jer sarajevo ce imati posjed 70 posto,druge nam nema,pokusati pomoc sa tribina,dati podrsku,nek makar trce,picka im materina traljava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.