Safet Sušić - Pape
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Steta sto ne mogu naci one stare teme kada je Susic pozivao Stilica dok je igrao u Ukrajini a forumski strucnjaci ga napadali sto poziva tog dizelasa koji sjedi na klupi. 

Da, baš šteta, ako se ne varam nedavno je neko od korisnika izvadio te stare postove u kojima npr. korisnik Virtual onako pofino pljuje po Safetu.calcio je napisao/la:Steta sto ne mogu naci one stare teme kada je Susic pozivao Stilica dok je igrao u Ukrajini a forumski strucnjaci ga napadali sto poziva tog dizelasa koji sjedi na klupi.

- plavipatriota
- Kontakt:
AllGunsBlazing je napisao/la:Moraju briljirati? A to TIno i AVdija briljiraju? Ili igrac koji cak i vise briljira od njih, Hadzic? A posebno Ognjen Vranjes briljira, svaku tekmu je najbolji, doduse malo ga zeza sto je razmak izmedju tekmi pet mjeseci, ali progledati cemo mu kroz prste.

ognjen ima kredita kod safeta, kako ne kontaš

e zamislite gdje bi trenutno bio ognjen vranješ da ne dobija pozive za reprezentaciju ko što ih dobija?
frajer je bio dio reprezentacije na svjetskom prvenstvu i prvo ne može da nađe klub, onda ga nađe pa se svi ponadaju, a onda sjedi na klupi

al najjače kaže morat će briljirat, a hadžić briljira u sturmu, inače eno sturm pretenduje za duplu krunu.. ona dvojica su među najboljim igračima hajduka, u ligi gdje dinamo osigura titulu nakon 7. kola.. a hajduk nije ni drugi nego treći.. NIKAD GORI! al nema veze, repka će im ego podić!
Yebote led, kao da je Zukanović zapalio našu zastavu pa nikad' neće dobiti poziv. Nije otišo na SP, ja bi tačno popizdio od muke. Opet ne dobija poziv i onda je to komentarisao. Pa dobro, mogu to riješiti kao dva odrasla čovjeka a ne popič.ketali se preko medija i to je to.
- Juventinisimo
- Kontakt:
To Vranjes mozda igra??
Da,to su Tino i Avdija...nasi najveci problemi...
Da,izvala...to nam se nije desavalo...sve sam izmislio...
Neka ga otpuste onda...nekada imamo previse stopera a nekada Hadzic to igra...a ti kazes:

Da,to su Tino i Avdija...nasi najveci problemi...
Da,izvala...to nam se nije desavalo...sve sam izmislio...
Neka ga otpuste onda...nekada imamo previse stopera a nekada Hadzic to igra...a ti kazes:
Iz ovoga,uzmi sve sta ti treba i odgovara...Supljiras bezveze. Cuj Vranjes je tu samo ako zatreba? Ali i ako zatreba on nece uci u igru posto je totalno van forme. Hajde Ognjene neka nas je vise! Do juce je isti Susic trubio kako ima previse stopera u konkurenciji, a sad ponovo salje poziv igracu koji je zasigurno najlosiji od svih tih potencijalnih stopera.

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
e ovo mi je najjace, nema veze sto nije odigrao utakmicu 6 mjeseci, pozovi ga, nece igrati. Pa se pitas koga da ubaci i sto nije izvrsio izmjene. Tako je bilo i sa TSS, pozvao ga SP, ma hajde svakako nece igrati, aha neceJuventinisimo je napisao/la:To Vranjes mozda igra??
- Juventinisimo
- Kontakt:
Nista onda Asmire begovicu...ja sam sve supljirao... 
Hvala Bogu da nema vise pitanja...ponekad precerate...
Budi mi pozdravljen...

Hvala Bogu da nema vise pitanja...ponekad precerate...

Budi mi pozdravljen...

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
" onclick="window.open(this.href);return false;

- AsmirBegovic
- Kontakt:
Znaci, da rezimiramo. Nisi argumentovano odgovorio ni na jedno pitanje koje ti je covjek postavio.Juventinisimo je napisao/la: -prvi koji mi objasni kako je hasagic mogao braniti ispred begovica protiv francuske, a frajer je povrijedjen dosao, pa smo izgubili izmjenu bezveze,
Odgovoreno gore,da ponovim-FROFESIONALIZAM i Hasagicev ego.Medjutim,Pape je kriv,pokusavao je da odrzi dobru atmosferu u repki.Molim vas,nemojte mi nije to to,ma jeste,svi smo mi isti,znam ja nas,yebo nas.![]()
I tada se radilo o nekim talovima i guranju Hasagica naustrb Asmira. To nas je moglo kostati da izgubimo Begovica.
-prvi koji mi objasni kako se to nigdje osim kod nas nije zadržao, ma ni približno,
Kakve to ima veza sa bilo cime?? Barbarez NIKADA nije trenirao nikoga,htjeli ste da preuzme repku...
Pa kakve to veze ima? Htjeli smo da i Susic preuzme repku iako nije imao nekog velikog trenerskog iskustva. Dobio je priliku i neko vrijeme je sve funkcionisalo kako treba. Sad zelimo da ode posto vidimo da je sve krenulo naopacke.
- onaj koji mi objasni kako nam to ne treba treći napadač,
Treba nam i treci i cetvrti,ali ko??
Ali ko? Ali ko? Najlakse je reci ali ko. Zbog Susicevog nerada smo izgubili Seferovica i Tankovica, izgubicemo vjerovatno jos neke potencijalne igrace. Da je radio kako treba sada se ne bi pitali ko. Djuric, Mahmutovic, E. Hadzic, eto ko. I to sto prije, dok i njih nismo izgubili. Mozda cak i Tankovic jos uvijek moze doci u obzir, ali samo ako Pape pomakne guzove iz fotelje u Parizu i uradi nesto na tom planu.
- kako to da imamo više pozvanih golmana nego napadača,
Pa mi realno i imamo vise golmana nego pravih napadaca.Mada je opet odgovoreno gore.Pape ne sakuplja previse igraca,da ne bude previse problema(vec sam ih opisao,ne pitaj ponovo zasto)
Vidis sad ovo: Pape je uveo jos jednu novinu u fudbalu, a to je da su golmani mnogo manje problematicni igraci u odnosu na napadace. U timovima treba imati sto vise golmana, a sto manje napadaca, to je dobitna kombinacija.
![]()
-kako na pitanje zasto kolasinac nije igrao, za odbrambenog igrača može izjaviti: nije igrač od golova i asistencija..
U kojoj utakmici?? Nigerija??
Nemas odgovora, vadis se bezveze.
-prvi koji mi objasni kako bod u izraelu može biti dobar, ako uzmemo u obzir da onda poslije nemamo više pravo na kiks nikakav, već sve moramo dobiti
Mozes li ti objasniti zbog cega nije dobar?? Dolaze nama i Wales i Izrael(to su utakmice koje MORAMO pobijediti) 2 puta Adoru,Kipar na strani(zavisno od rezultata,mozda i bod odgovara).Igraju i drugi,Walesa ste poslali na EP nakon pobjede protiv Andore...
Isto tako nas je i Musovic tjesio i govorio kako se Malta mnogo popravila i kako ga ne cudi sto smo od njih izgubili.
![]()
-prvi koji mi objasni kako može kao selektor reprezentacije da ne prati naše igrače, već kaže da je neka utakmica bila bolja pa je on gledao tu
Selektor vjeruje svojim igracima,i koga treba da prati?? Ko to igra od nasih igraca na TVu,ima kvalitet a nije u repki??
Ne mogu da vjerujem. A u nekom od prethodnih odgovora si se pitao koga ce Susic pozvati kao treceg napadaca. Sad ga opravdavas kako i ne treba da prati potencijalne kandidate. Nevjerovatno!
![]()
-prvi koji mi objasni kako može sebi dozvoljavati prepucavanja po medijima (spahic, dzeko, zukanovic, lulic, prcic, misimovic)
Kojim medijama?? Gdje su te nase medije??Koji novinari?? Znas li ti uopste sta je biti novinar??Sto su te iste medije bojkotovali igraci na SPu?? De ti meni to objasni??
Zar nije Zuka poslao Papetu i Halepu poruke uvredljivog sadrzaja?? Nisam siguran da je Halep u pitanju,ako jeste,zasto se Halep evo sada nakon suspenzije i optuzivanja Begica nije oglasio i po tom pitanju??Barem je sada mogao da iznese istinu...Ali opet kazem,nisam siguran da se radilo o Halepu(neka neko potvrdi).
Nisu medije nego mediji. Kazes gdje su mediji i koji novinari. Pa evo, na primjer, oni novinari i cijela javnost kojima je Pape spustio slusalicu bez pozdrava u emisiji koja je isla uzivo na FTV. I opet nisi odgovorio na pitanje, a pitanje je glasilo kako Susic sebi moze dozvoliti prepucavanje sa igracima preko medija.
PRVI KOJI MI OVO SVE OBJASNI, PRUŽAM MU RUKU I ZAKLINJEM SE BEZREZERVNOJ PODRŠCI TELETU NA KLUPI!
do tad mu sve jbm!
Tino briljira i veoma je vazan igrac svog kluba, kao I Avdija, plus sto je Avdija prosao sve reprezentativne selekcije, a tako I Vranjes.AllGunsBlazing je napisao/la:Moraju briljirati? A to TIno i AVdija briljiraju? Ili igrac koji cak i vise briljira od njih, Hadzic? A posebno Ognjen Vranjes briljira, svaku tekmu je najbolji, doduse malo ga zeza sto je razmak izmedju tekmi pet mjeseci, ali progledati cemo mu kroz prste.
Hadzic je briljirao u starom klubu I igra solidno u novom kao i u reprezentaciji.
Sad bi selektor trebao zamjeniti sve ove igrace sa nekim novim, mozda malo boljim I pokusat ih uigravat pred veoma vazne utakmice.
Da je tako radio, sada nebi imali Sunjica, Medunjanina, Besica.. jer je svaki od njih imao svoje epizode.
Sušić odbio tri miliona dolara od Azerbejdžana

- plavipatriota
- Kontakt:
Logika Sajinih ljubavnika:
1.Sajo zove one koje on misli da treba
Spomeneš im neko ime koje je zaslužilo bar da se proba za prijateljsku:
2.Eto on je Maldini, Gatuso, Zidane, Van Nistelroy iz najboljih dana, igra za Chelsea, Manchestere pa bi unijeli prevagu..
Kažeš im da igrači koji su manje postigli u karijeri i koji igraju u lošijim klubovima nego što se spominju ovi potencijalni:
3.Svejedno je, ionako ne igra, kakve veze ima hoće li na klupi sjediti ovaj ili onaj
Povrijedi se neko:
4.Pa ljudi dragi, koga to mi imamo, nije Safet kriv što nema koga zvati
Kažeš im da je imao, ali da je sve otjerao ili da je forsirao trojicu, a 15 ih nije ni probao:
5.Čovjek je mislio da su oni budućnost reprezentacije, a šta će nam bilo ko, priželjkivali ste da igramo sa jednim špicem, a Hadžić fenomenalno igra štopera, ne treba nam Spahić.. A Štilić da je dobar otišao bi iz Poljske
Kažeš im da Safet izvrši jednu izmjenu:
6.A koga je to trebao ubaciti?
Kažeš im da je on sastavljao spisak i da za neke pozicije nemamo rezervi:
i tako ukrug, a Sajo Čoban ukrug baca eure
i čitam kažu Avdija i Tino briljiraju u Hajduku, a ne kontaju da je ključna riječ HAJDUK!
po vašem je Avdija briljira=Ronaldo briljira..
al to je već malo viša matematika za nekog ko može braniti goveđeg gulaša!
Spomeneš im neko ime koje je zaslužilo bar da se proba za prijateljsku:
2.Eto on je Maldini, Gatuso, Zidane, Van Nistelroy iz najboljih dana, igra za Chelsea, Manchestere pa bi unijeli prevagu..
Kažeš im da igrači koji su manje postigli u karijeri i koji igraju u lošijim klubovima nego što se spominju ovi potencijalni:
3.Svejedno je, ionako ne igra, kakve veze ima hoće li na klupi sjediti ovaj ili onaj
Povrijedi se neko:
4.Pa ljudi dragi, koga to mi imamo, nije Safet kriv što nema koga zvati
Kažeš im da je imao, ali da je sve otjerao ili da je forsirao trojicu, a 15 ih nije ni probao:
5.Čovjek je mislio da su oni budućnost reprezentacije, a šta će nam bilo ko, priželjkivali ste da igramo sa jednim špicem, a Hadžić fenomenalno igra štopera, ne treba nam Spahić.. A Štilić da je dobar otišao bi iz Poljske
Kažeš im da Safet izvrši jednu izmjenu:
6.A koga je to trebao ubaciti?
Kažeš im da je on sastavljao spisak i da za neke pozicije nemamo rezervi:
i tako ukrug, a Sajo Čoban ukrug baca eure
i čitam kažu Avdija i Tino briljiraju u Hajduku, a ne kontaju da je ključna riječ HAJDUK!
po vašem je Avdija briljira=Ronaldo briljira..
al to je već malo viša matematika za nekog ko može braniti goveđeg gulaša!
- Juventinisimo
- Kontakt:
I danas se radi o talovima...
Susica ste tjerali i kad je uspjesno vodio repku...
Imamo mi vise napadaca nego si ti postao...to nikada nije bio problem..
I tu si u pravu...imamo mi vise napadaca nego golmana...samo svaki selektor ima tri golmana...Argentina ima napadaca,da moze priustiti luksuz i ostaviti Teveza kuci,da se priprema za Juve...
Na svako sam odgovorio,zbog cega bi se na ovome vadio??
Sta ima Musovic sa ovim??
Ovo,kako vam pase..Pape ne prati igrace,Papetu neko preporucio Hadzica..Pape je skaut...uzmite sto vam odgovara..
Da sam ja Pape,poslije SPa ne bi nikada sa njima razgovarao...tu ga 100% podrzajem...zar nisu ti novinari pljuvali igrace za vrijeme SPa a Pape ih branio??
To sam vjerovatno sanjao i nije se desilo...supljiram ba..
Kako se zvase onaj sto Spahu nazva smetljarom?? Iz koje TV kuce bi??
I na kraju nista nisam odgovorio,sto tebi odgovara...zao mi je..

Susica ste tjerali i kad je uspjesno vodio repku...

Imamo mi vise napadaca nego si ti postao...to nikada nije bio problem..
I tu si u pravu...imamo mi vise napadaca nego golmana...samo svaki selektor ima tri golmana...Argentina ima napadaca,da moze priustiti luksuz i ostaviti Teveza kuci,da se priprema za Juve...

Na svako sam odgovorio,zbog cega bi se na ovome vadio??

Sta ima Musovic sa ovim??
Ovo,kako vam pase..Pape ne prati igrace,Papetu neko preporucio Hadzica..Pape je skaut...uzmite sto vam odgovara..

Da sam ja Pape,poslije SPa ne bi nikada sa njima razgovarao...tu ga 100% podrzajem...zar nisu ti novinari pljuvali igrace za vrijeme SPa a Pape ih branio??
To sam vjerovatno sanjao i nije se desilo...supljiram ba..

Kako se zvase onaj sto Spahu nazva smetljarom?? Iz koje TV kuce bi??
I na kraju nista nisam odgovorio,sto tebi odgovara...zao mi je..

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Juventinisimo
- Kontakt:
Cim Vaha dodje,sve ce se promjeniti...ako to docekate.. 

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- DonCorleone
- Kontakt:
Ja postova i smajlica u pm
. Sve sa ciljem relativiranja Safetovog rada, koji ni sam vise ne zna kud i kamo.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- AsmirBegovic
- Kontakt:
Ko god da dodje neke stvari ce se promijeniti. Na zalost, ali situacija je vec odavno zrela za promjenu.Juventinisimo je napisao/la:Cim Vaha dodje,sve ce se promjeniti...ako to docekate..
Juventinisimo se drzi starih navika, prekucava slabasnu konkurenciju.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Juventinisimo
- Kontakt:
Iz tvoje formacije,Pape je i vidio da Lulic treba da pokriva cijelu lijevu stranu,jos prije SPa...DonCorleone je napisao/la:Ja postova i smajlica u pm. Sve sa ciljem relativiranja Safetovog rada, koji ni sam vise ne zna kud i kamo.

Ispljusk'o si ga...

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- DonCorleone
- Kontakt:
Jest' samo sto je u mojoj formaciji Lulic bio lijevo krilo a ne lijevi bek i lijevo krilo ujedno. Mala ali velika razlika.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Jel' sada tvoja smjena da ih sibas...Sabinho je napisao/la:Juventinisimo se drzi starih navika, prekucava slabasnu konkurenciju.

Salim se...sve su to dobri momciluci...cuo sam da pustaju zulufe...pripreme su pocele...

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.