English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
Komentator čitavo prvo poluvrijeme govori da sudi Tierney umjesto Cootea. Sad se izvinjava i govori u posljednji čas uletio Coote ispred Tierneya, a Tierney bukvalno danas sudio na Luton-Chelsea. 

- Davidoffgold
- Kontakt:
Los everton danas totalno, nije los ovaj hwang
Une vie honorable est une vie éternelle
Ovoj dvojici na multiprenosu je toliko dosadno da se prisjecaju failova engleske repke 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Burnley došao do izjednačenja, dokaz da u današnjem fudbalu igrač manje ne znači mnogo.
Liverpool je to usavršio, ali za sledeću sezonu moraju da se pripremaju za utakmice u kojima će imati 2 igrača manje, to im fali.
Liverpool je to usavršio, ali za sledeću sezonu moraju da se pripremaju za utakmice u kojima će imati 2 igrača manje, to im fali.
- Davidoffgold
- Kontakt:
- JayCatwright
- Kontakt:
Odmah se vidjelo da je sve čisto

- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Pitanje za velike strucnjake s teme, kakva je razlika u penalu nad Duranom koji je gospoda iz VAR-a dosudila i nedosudjenog penala nad Jesusom u cetvrtak? Hvala unaprijed na objektivnim odgovorima
Rođen s tobom da budem
Jedan je dosudjen, drugi nije.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑30 dec 2023, 18:24Pitanje za velike strucnjake s teme, kakva je razlika u penalu nad Duranom koji je gospoda iz VAR-a dosudila i nedosudjenog penala nad Jesusom u cetvrtak? Hvala unaprijed na objektivnim odgovorima
Oba slučaja nisu penali.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Poenta je u tome što mi do ujutru možemo ovdje da upoređujemo neke situacije koje su bile iste ili slične, a dosuđene su drugačije. Suđenje je lakrdija, jasnih kriterijuma nema, svaka utakmica se posmatra kao posebna, sama za sebe, i ne mora da znači ako je na jednoj utakmici kriterijum jedan da će na nekoj drugoj biti isti.Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑30 dec 2023, 18:24Pitanje za velike strucnjake s teme, kakva je razlika u penalu nad Duranom koji je gospoda iz VAR-a dosudila i nedosudjenog penala nad Jesusom u cetvrtak? Hvala unaprijed na objektivnim odgovorima
Kakva odvratna utakmica između Nottinghama i Manchestera, Fuj!

Ovo je za oči izvadit.
Elanga je bolji od svih krila Uniteda.
Elanga je bolji od svih krila Uniteda.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Veliš kad je već potvrđeno da lopta nije izašla, daj da okrenemo na nepostojeći penal?Faraon iz Visokog je napisao/la: ↑30 dec 2023, 18:24Pitanje za velike strucnjake s teme, kakva je razlika u penalu nad Duranom koji je gospoda iz VAR-a dosudila i nedosudjenog penala nad Jesusom u cetvrtak? Hvala unaprijed na objektivnim odgovorima
Ne, nažalost po vas, nije bio penal. Ako je svirano nešto slično, ne znam nisam upratio, to i dalje nije penal.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Dalot u skoro 90 ligaskih nastupa svega 5 asist. Bissaka od 2021/22. jedna asist.
I takva dva tutumraka da budu potpora krilima. Dobro se Rasho nije objesio o kakvu jeribasmu.
I takva dva tutumraka da budu potpora krilima. Dobro se Rasho nije objesio o kakvu jeribasmu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Završi Antony godinu sa 1 golom 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Opa krenulo ih
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Ide forest.