RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Tracy1
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Tracy1 » 28 jul 2019, 22:00

Vehabovića na posudbu u Blagaj ili u bjelopoljac, lokomotiva i takve ekipe katastrofa .
MUSVDG

fudbalfudbal
Kontakt:

Post Postao/la fudbalfudbal » 28 jul 2019, 22:09

Kakav bola osmic i samardzic ja od muke povracam na ovakvu klupu.. Pa gledate li vi ista iz uprave..
Ti si naša ljubav jedina!

Haroni
Kontakt:

Post Postao/la Haroni » 28 jul 2019, 22:48

Behram i Zvona iako nasa djeca trebaju na klupu pod hitno. Jos tu ima losih karika, ali ovaj dvojac je zasad najgori. Da nam nema Crne Mambe i Bobica mogli bi se komotno odma pomirit sa PL. Daj Bože da Manev uspije uvesti red i mir u zadnju liniju.

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 28 jul 2019, 22:49

Ne možeš sam sebe u dvije utakmice pobjediti i kriviti nekoga drugogo osim sebe. Kara nas neiskustvo žešće, i kad pomisliš da će barem ovi iskusniji nešto pametnije odigrat zabije ga Zvona sam sebi, još se svađa sa sudijom na svaku odluku... Malo ozbiljnosti i fudbalakog bezobrazluka, a ne dječijih igrica i bolešćurina i biće to puno bolje. S Manevom i Urdinovom imamo se čemu nadati u nastavku...
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

FSB

Post Postao/la FSB » 28 jul 2019, 22:49

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:20, ukupno mijenjano 1 put.

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 28 jul 2019, 23:04

Već u 3. kolu protiv Čelika pobjeda je pod moranjem.
Zašto Fajić veceras nije bio ni na klupi ako je rekao da ce biti spreman barem za pola sata?
Rezultat je trend, ideal je vječan!

FSB

Post Postao/la FSB » 28 jul 2019, 23:06

.

rishovski
Kontakt:

Post Postao/la rishovski » 28 jul 2019, 23:09

Dajte ljudi šta ste se ucrnačili,Velež ima kvalitet,i dokazat će se to... Velež ne igra uopšte loše,samo što sreća zna okrenut leđa... Vidjet ćete eto dok se malo smiri nervoza,prevelika je želja kod igrača i onda se dese greške,svi puno očekuju i to stvara pritisak... naredno kolo je sigurno pobjeda,živi bili pa vidjeli ;)
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 28 jul 2019, 23:14

Odlican Velez. Na stranu poraz i losa zavrsnica, navijaci imaju cime biti zadovoljni. Bitno zapazanje i mislim da je malo navijaca pisalo o tome, Velez je pogotovo na sredini fizicki inferioran, nevjerovatno puno omaleni fudbalera koji su tehnicki ok, ali fizicki vise nego inferiorno naspram svake ekipe u ligi. I da, ovaj mali Samardzic je uzasno los. Ovo za Fajica je vise nego cudno, pogotogo jer se zna da igra rekreativno ostale sportove u Mostaru.
Max Allegri

Kulesza
Kontakt:

Post Postao/la Kulesza » 28 jul 2019, 23:20

Igrač utakmice: Zeljković
Kloc kola: Zvonić
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★

9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️

SK Stolac Hercegovina

FSB

Post Postao/la FSB » 28 jul 2019, 23:33

.

FSB

Post Postao/la FSB » 29 jul 2019, 00:12

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:19, ukupno mijenjano 1 put.

ManciniLevatKlasican
Kontakt:

Post Postao/la ManciniLevatKlasican » 29 jul 2019, 00:21

Mig_Mig je napisao/la:Odlican Velez. Na stranu poraz i losa zavrsnica, navijaci imaju cime biti zadovoljni. Bitno zapazanje i mislim da je malo navijaca pisalo o tome, Velez je pogotovo na sredini fizicki inferioran, nevjerovatno puno omaleni fudbalera koji su tehnicki ok, ali fizicki vise nego inferiorno naspram svake ekipe u ligi. I da, ovaj mali Samardzic je uzasno los. Ovo za Fajica je vise nego cudno, pogotogo jer se zna da igra rekreativno ostale sportove u Mostaru.
Apsolutno se slazem s tobom, vidi se da su igraci spremni, vezni red je dobar pravo samo sto je Edo jedini kritican bio. Sto se Samardzica i Osmica tice, ne bi dobili ni minute ali jbga Fajic nije bio ni na klupi kao i Cvija. Da su oni spremni usla bi obojica u drugom, bilo bi to jos bolje. Fali nam iskustva i smirenosti u zavrsnicama, vidi se da igraci gore od zelje da se dokazu. Sa Manevom i Urdinovom vjerujem da cemo biti puno bolji. Pored njih dvojice, nadam se da ce klub dovesti jednog iskusnog veznog igraca poput Blagojevica koji ce znat stati na loptu, smirit igru malo i koji ima taj zadnji pas sto je veceras falilo. Za mene veceras najbolji Zeljkovic, momak gine svaku utakmicu kao da je rodjeni mostarac. Hasanovic takodjer ce biti dobro pojacanje, dosta napada presjece iz kojih dobijemo priliku za kontru.
Forzza Velez

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 29 jul 2019, 01:24

FSB je napisao/la:slika
slika

Italija u malom, oko 400 ljudi u kopu, ograda perfektna, bravo za RA. :clap:
Sto se tice desavanja na terenu odigrana je dobra utakmica sa nase strane, ali eto odlucila je ta jedna nesmotrenost Zvonica i to je to, sta je tu je sigurno je da smo zasluzili vise od konacnog rezultata, valjda ce nam se promasaji i hajmo reci pehovi iz prethodnih utakmica vratiti u narednim utakmicama, Zauvijek samo Velež!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 jul 2019, 02:56

ANTIFA ! je napisao/la:
slika

Sto se tice desavanja na terenu odigrana je dobra utakmica sa nase strane, ali eto odlucila je ta jedna nesmotrenost Zvonica i to je to, sta je tu je sigurno je da smo zasluzili vise od konacnog rezultata, valjda ce nam se promasaji i hajmo reci pehovi iz prethodnih utakmica vratiti u narednim utakmicama, Zauvijek samo Velež!
Izvijnavam se na upadu, al imam jedno pitanje. Zasto nije bila ni jedna zastava sa ljiljanima, predpostavljam da policija to brani, al vidim da je ova druga strana uredno imala HZHB. Mislim ne kritikujem nista odlicno izdanje :thumbup: :thumbup: , al eto meni bi srce bilo ko munara da sam vidio ljiljane pod BB. POzdrav :)
=\_1921_/=

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 29 jul 2019, 03:19

invincible1921 je napisao/la:
ANTIFA ! je napisao/la:
slika

Izvijnavam se na upadu, al imam jedno pitanje. Zasto nije bila ni jedna zastava sa ljiljanima, predpostavljam da policija to brani, al vidim da je ova druga strana uredno imala HZHB. Mislim ne kritikujem nista odlicno izdanje :thumbup: :thumbup: , al eto meni bi srce bilo ko munara da sam vidio ljiljane pod BB. POzdrav :)

Mislim da je razlog toga taj sto je grupa zabranila pojedincima da nose na svoju ruku bilo kakve zastave sto je bio slucaj hajmo reci prije 7-8 godina na derbijima protiv Zrinjskog, pa smo na slicnim utakmicama pod BB mogli vidjeti 5-10 zastava ljiljana pa tribina ne bi licila ni na sta.
Sada vec ako preciziras na ljiljane mislim da nisu bili na jucerasnjoj utakmici, ali daleko od toga da RA kao grupa ne vodi brigu o ljiljanima i ARBIH, cak stavise u zadnjih par godina daje se na znacaju tome pa tako kada su u pitanju neke godisnjice obavezno se to odradi dodatnim sadrzajem na tribini.

Parola povodom 26-e godisnjice formiranja 4-tog korpusa ARBIH. :bih: :bih:
slika
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 29 jul 2019, 03:21

@ANTIFA ! Hvala na odgovoru, naravno da bastine ko ce ako nece RA :bih: :bih: :bih:
=\_1921_/=

najrodjeniji
Kontakt:

Post Postao/la najrodjeniji » 29 jul 2019, 07:32

Pa nije bunker svi stat u 16 i čekat :wtf: Mora prednja linija da vrši presing i ometa protok lopte jbt koda sam u Egipatskom selu kad ovdje uđem. Ibro pokazao kakav je stručnjak sa Osmićem i Samardžićem. Kakav danak neiskustvu mladog Ibre. Od večeras među gačanima Zvona pushikuratz iz Bijelog bara.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 29 jul 2019, 07:44

najrodjeniji je napisao/la:Pa nije bunker svi stat u 16 i čekat :wtf: Mora prednja linija da vrši presing i ometa protok lopte jbt koda sam u Egipatskom selu kad ovdje uđem. Ibro pokazao kakav je stručnjak sa Osmićem i Samardžićem. Kakav danak neiskustvu mladog Ibre. Od večeras među gačanima Zvona pushikuratz iz Bijelog bara.
:urnebes: :urnebes: opalit ce te srce nemoj se sekirat muuuuuuusaa :urnebes:
#musvdg

najrodjeniji
Kontakt:

Post Postao/la najrodjeniji » 29 jul 2019, 09:00

1922VFC1981 je napisao/la:
najrodjeniji je napisao/la:Pa nije bunker svi stat u 16 i čekat :wtf: Mora prednja linija da vrši presing i ometa protok lopte jbt koda sam u Egipatskom selu kad ovdje uđem. Ibro pokazao kakav je stručnjak sa Osmićem i Samardžićem. Kakav danak neiskustvu mladog Ibre. Od večeras među gačanima Zvona pushikuratz iz Bijelog bara.
:urnebes: :urnebes: opalit ce te srce nemoj se sekirat muuuuuuusaa :urnebes:
Što bih se sikirao, ja sam predvidio 1 bod nakon 4 kola da ćemo imat :kafa: . Odlično odrađena međusezona, malo nam se željkan sklonio, a mi mislili možemo s drugoligaškim igračima nešto napravit
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.