Safet Sušić - Pape
- plavipatriota
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
ZA NAPADAČA:
"Treba nam i treci i cetvrti,ali ko?? "
Ne vidiš li ti ovdje Papetovu grešku ? Ako si već ko što kažeš objektivan (niđe veze) ?
Da li je on uradio BILO ŠTA po pitanju da dođe treći napadač ili je za svakog potencijalnog rekao da je bolje da igra za državu gdje je rođen?
Za Tinu i Anela i pitanje: Ima li boljih?
-Za Hadžića izjavio da mu se nije svidio, ali da će ga zvat jer SU MU REKLI da nije loš..
-Tino tada bio prosječan igrač Hajduka!
Nikakve osnove nije bilo za njihov poziv! Nikakve! A to da je procijenio da su budućnost ti se pobija u njegovoj izjavi o Hadžiću da mu se nije svidio.. Znači, nije on ništa stvarao unaprijed!
našao sam ti dva dostojna pitanja za odgovor! vjeruj ovo ostalo je malo smiješno da se odgovara, jer stvarno mi je malo smiješno odgovarati na pitanje : "selektor vjeruje svojim igračima i zato ih ne prati..", a švabski selektor na svim živim utakmicama bundesa na kojim može da stigne, a ode i gleda i bayern i dortmund, on ne vjeruje svojim svjetskim šampionima? znači, samo ova dva pitanja su ti druže, prijateljski, vrijedna odgovora.. ovo ostalo si sastavio takve nebuloze, da se zaista pitam jel ti safet amidža, daidža, najbolji prijatelj od nekog tvog bližnjeg il sl..
"Treba nam i treci i cetvrti,ali ko?? "
Ne vidiš li ti ovdje Papetovu grešku ? Ako si već ko što kažeš objektivan (niđe veze) ?
Da li je on uradio BILO ŠTA po pitanju da dođe treći napadač ili je za svakog potencijalnog rekao da je bolje da igra za državu gdje je rođen?
Za Tinu i Anela i pitanje: Ima li boljih?
-Za Hadžića izjavio da mu se nije svidio, ali da će ga zvat jer SU MU REKLI da nije loš..
-Tino tada bio prosječan igrač Hajduka!
Nikakve osnove nije bilo za njihov poziv! Nikakve! A to da je procijenio da su budućnost ti se pobija u njegovoj izjavi o Hadžiću da mu se nije svidio.. Znači, nije on ništa stvarao unaprijed!
našao sam ti dva dostojna pitanja za odgovor! vjeruj ovo ostalo je malo smiješno da se odgovara, jer stvarno mi je malo smiješno odgovarati na pitanje : "selektor vjeruje svojim igračima i zato ih ne prati..", a švabski selektor na svim živim utakmicama bundesa na kojim može da stigne, a ode i gleda i bayern i dortmund, on ne vjeruje svojim svjetskim šampionima? znači, samo ova dva pitanja su ti druže, prijateljski, vrijedna odgovora.. ovo ostalo si sastavio takve nebuloze, da se zaista pitam jel ti safet amidža, daidža, najbolji prijatelj od nekog tvog bližnjeg il sl..
Ma lik je samo loša kopija MaGiCe i DukeOfWellington, oni su imali ogromno znanje pa im se moglo progledati kroz prste zbog bahatosti i arogancije, a ovaj je došao ne temu samo zato što se tu 'nešto dešava' i zbog ismijavanja drugih što je godinama pokušavao na temama EPL.HariTz je napisao/la:Bad ass Virtu4l, kickin' some ass and shit
Ništa korisno, samo ismijavanje selektora.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zaboravio si USPJEŠNO ismijavao i USPJEŠNO ismijava.
Hvala lijepo.
Hvala lijepo.

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zanimljivi su mi i Haris Duljević iz Sarajeva, ali i Kerim Memija iz Želje. Duljevića se ne treba previše kritikovati za promašene šanse u derbiju, isto kao što se ne smije igrač kritikovati kada promaši penal ili golman kada primi jeftin gol, jer je to sastavni dio fudbala. U posljednje vrijeme malo nam je “presušilo” inostranstvo pa nema više novih Mujdži, Lulića, Kolašinaca… Potencira se da zovem igrače iz Poljske ili Češke lige, ali oni bi tamo morali briljirati da dobiju poziv. Kod nas nažalost čim neko odigra jednu dobru utakmicu mediji pišu kako briljira u svom klubu. Pratim sve, ali između sličnih igrača, ako nisu iz najjačih liga petice, prioritet ću prije dati igraču domaćeg prvenstva, nego češkog ili poljskog.
Ispravno razmisljanje po meni. Ove navedene lige nisu toliko dobre da bi im par dobrih utakmica garantovalo poziv, bolje pozvati nekog slicnog igraca iz domace lige.
Ispravno razmisljanje po meni. Ove navedene lige nisu toliko dobre da bi im par dobrih utakmica garantovalo poziv, bolje pozvati nekog slicnog igraca iz domace lige.
jest' ispravno ako si debil tipa Safet Sušić
Pa ja mislim da će nas preuzet. Možda ne uskoro, ali očekujem to nekako. Smatram ga boljim rješenjem trenutno. Vidjećemo, doš'o ne doš'o, meni ni u džep ni iz džepaJuventinisimo je napisao/la:@Virtu...ti njega redovno sibas??![]()
@Hari...zrtvena janjad su oni koji i dalje vjeruju da ce nas Vaha preuzeti....IKADA...
Ako sam negdje pretjerao,postaj da vidim sta,o cemu se radi...Ajax je nesto postao,odgovorio sam i na to..sve u skladu mog znanja i mogucnosti...pa yebem ga,ne mozemo biti svi pametni...

Sad' da se vraćam na taj post.. pa i ne da mi se baš. Radi se o sporovima i nekim usporedbama sa Vahinim i Papetovim. Ima nekih nepravilnosti. Opet kažem, vjerujem da nisi to namjerno pisao da bi samo dokazao nešto.
Ipak, tvoje mišljenje poštujem, pa kakvo god ono bilo, isti sam bio u vezi Papeta kao ti do Nigerije. Međutim poslije sam promjenio mišljenje i to je to.
Ne možemo vala svi, hajd' zato ću ja bit'

- AsmirBegovic
- Kontakt:
Juventinisimo je napisao/la:Prvi koji mi objasni:
-prvi koji mi objasni kojom logikom imaju veze klipovi njegovi iz osamdesetih iz igračkih dana sa današnjicom, jer da se time vodimo, maradona i pele bi bili najbolji treneri, a murinjo qrac od ovce,
Nikakve veze nema.Barbarezovi vjerovatno imaju vise veze??Zbog cega slusas takve stvari? Kakve veze imaju Tinovi kvaliteti sa Papetom?? Sta ces reci sutra,kad ode Pape,pa novi trener pozove Tina??
Zamisli,neko kaze,otisao Pape da obidje familiju u Francusku,to svakako ima veze sa formacijom??![]()
Tino kod novog selektora sigurno nece igrati od prve minute, a vjerovatno ce biti pozvan na siri spisak igraca.
- prvi koji mi objasni kojom logikom nije vodio ni kondicionog trenera ni psihologa na svjetsko prvenstvo,
Vec sam objasnjavao.Nama nije trebao kondicioni trener,bili smo jako dobro fizicki spremni.Tu pricu mlatite jos od SPa.Niko od vas nece da vidi ovo,ili nece ili ne moze,ili je nesto trece u pitanju.
CINJENICA....nas tim,na tri utakmice SPa je pretrcao sve ukupno,oko 22 km VISE od nasih protivnika.
Da budemo precizniji,statistika kaze:
BIH 115493 m - 105439 m ARG +10.054 m
BIH 110327 m - 103280 m NIG +7.047 m
BIH 111975 m - 107166 m IRN +4.809 m
=+21.910 m
Ne mogu da vjerujem, cuj nije nam trebao kondicioni trener. Pa sam Lulic se zalio kako ga ismijavaju kolege u Italiji kako nema kondicije po povratku cak i sa kracih reprezentativnih okupljanja.
Ta statistika ti ne pije vode posto smo dva od ta tri meca izgubili iako smo trcali vise od protivnika. Znaci da nesto nije bilo u redu. Taktika? Mozda su nas ljudi pobijedili sa 50 posto snage?
- prvi koji mi objasni kojom logikom su ga nigerijci iznenadili brzinom i okretnošću, a radi se o crncima,
Po istoj gdje su izgubili i ispali(prije nas) PUNO VECE i BOLJE REPKE.Kako se to njima desilo?? Zamisli u fudbalu da ti se to desava...cudno,zar ne??Kako se Ciri desilo da mu se igraci ne ociste od kartona protiv Estonije da bi to odradjivali u drugoj utakmici baraza protiv Portugala??![]()
Nisi odgovorio. Vadis se na bolje repke koje su ispale iz nekih drugih razloga.
-koji mi objasni kako se smjelo krenuti na kipar sa konstatacijom "ne interesuju nas oni, nismo ih ni pogledali",
Zato sto je siguran u sebe i svoje igrace.Prije smo imali sve bolje selektore nego Papeta,analizirali protivnika,prilagodjavali igru protivniku i uvijek nam malo falilo.![]()
Kod Papeta barem imamo kakvu takvu igru,napadacku igru.Najbolje se i vidjelo u kvalifikacijama.Samo vi ste super objektivni i kad pobijedimo 5:0,trebali smo pobijediti sa 8:0...
Opet nisi u pravu. Da je bio s pravom siguran u sebe i igrace onda bi i dobio tu utakmicu. Ovako ga je takticki isamarao selektor mnogo losije reprezentacije. Hoces reci imali smo napadacku igru, vise je nemamo.![]()
- koji mi objasni logiku izjave: ma tino je dobar igrač, al ja sam malo subjektivan što se tiče njega",
To Tino nije dobar igrac? Subjektivan?? Zbog cega?? Idete do kraja sa pricom kako Pape otvara i trazi poziciju Tini.Sluzite se svim mogucim lazima da to prikazete,ali yebu vas cinjenice,statistika i argumenti.Najnoviji od bisera je kako je Kolasinac na klupi,Lulic bek a Tino krilo...prica nigdje veze.Kolasinac je bio na klupi protiv Nigerije ali Tino nije igrao od pocetka.![]()
O Tini je suvisno raspravljati, ovdje je i djeci jasno da je on subjektivan kad je Tino u pitanju. kod drugog selektora Tino ne bi bio u pocetnoj postavi jer to jos uvijek ne zasluzuje. Pape ne otvara i trazi poziciju za Tinu, on je to davno odradio, cak je i taktiku prilagodio da bi Tino igrao od prve minute. Svanulo mu je kad se Miske oprostio od repke.
- plavipatriota
- Kontakt:
"Potencira se da zovem igrače iz Poljske ili Češke lige, ali oni bi tamo morali briljirati da dobiju poziv."
"Semir Štilić najbolji igrač 12. kola Ekstraklase"
"Semir Štilić najbolji igrač Ekstraklase u mjesecu augustu"
"Semir Štilić najbolji strani igrač poljske lige"
"Smuda: Štilića bi svako volio imati u svom timu"
"Štilić ponovo Wislin heroj: Novi gol za novu pobjedu"
"Novi pogodak Semira Štilića u dresu Wisle"
"Štilić pogodio u novoj Wislinoj pobjedi"
"Mikolajewicz: Učinit ćemo sve da zadržimo Štilića"
"Štilić trenutno top priča poljskih medija"
"Novi pogodak sjajnog Štilića, Wisla je lider u Poljskoj"
"Briljantan pogodak Štilića iz slobodnjaka"
"Dva gola Štilića za Wislu, Vranješ pogodio za Lechiju"
"Semir Štilić u timu kola Ekstraklase Poljske"
Ali vjerujte nije zbog njegovog znanja il neznanja, odgovorno tvrdim i znam iz PRVE RUKE da su ovo opet neki safetovi lični problemi..
"Semir Štilić najbolji igrač 12. kola Ekstraklase"
"Semir Štilić najbolji igrač Ekstraklase u mjesecu augustu"
"Semir Štilić najbolji strani igrač poljske lige"
"Smuda: Štilića bi svako volio imati u svom timu"
"Štilić ponovo Wislin heroj: Novi gol za novu pobjedu"
"Novi pogodak Semira Štilića u dresu Wisle"
"Štilić pogodio u novoj Wislinoj pobjedi"
"Mikolajewicz: Učinit ćemo sve da zadržimo Štilića"
"Štilić trenutno top priča poljskih medija"
"Novi pogodak sjajnog Štilića, Wisla je lider u Poljskoj"
"Briljantan pogodak Štilića iz slobodnjaka"
"Dva gola Štilića za Wislu, Vranješ pogodio za Lechiju"
"Semir Štilić u timu kola Ekstraklase Poljske"
Ali vjerujte nije zbog njegovog znanja il neznanja, odgovorno tvrdim i znam iz PRVE RUKE da su ovo opet neki safetovi lični problemi..
- Juventinisimo
- Kontakt:
Selektor nema uvid ko zasluzuje da igra a ko ne?? U pravu si...igraci su nas odveli na SP..
Znaci pojavi se Salihovic,koji nije spreman ali mi ZNAMO da treba da igra...Pape veze nema...hajde de,u pravu si..
Hrvatski selektor me ne interesuje,jer ni vas ne interesuje Kapelo i Rusija,niti Spanija,koja je ispala,itd..nema duplih arsina..
Posteno do kraja...
Gdje su pravila za izmjene?? Koliko se izmjena MORA napraviti da bude sve kako vi hocete?? Koga je trebao ubaciti,koga izbaciti?? Zar nije Tinu izbacio,protiv Belgije??
Ali Tino je Tino,njemu se pravi mjesto da igra..
Valjda Pape o tome odlucuje,ko smo to mi??
Pa ti si postao tu prezvakanu Nigeriju,ja samo odgovorio...opet do mene??
Ti si postao NAPADACi...nije bilo rijeci o klasicnim..
Opet da pitam za tog napadaca,treceg i cetvrtog....KO???
Kako ti znas za Tinu i Hadzica?? Selektor veze nema ali ti znas?? Pa nije Pape tamo jedini..
Jednom tvrdite kako Pape ne prati igrace,sada vam odgovara da su mu neki rekli...haman da neko nesto ipak prati??
Hvala Virtu na napomeni...Zahirovic je Germanija,pa ostade kuci...Smetaju Tino,Hadzic,Avdija i Vrajes
Ne brini,cim ih se rijesimo,sve ce biti kao prije...dominacija
Svabski selektor je u svabiji...logicki..

Znaci pojavi se Salihovic,koji nije spreman ali mi ZNAMO da treba da igra...Pape veze nema...hajde de,u pravu si..

Hrvatski selektor me ne interesuje,jer ni vas ne interesuje Kapelo i Rusija,niti Spanija,koja je ispala,itd..nema duplih arsina..

Gdje su pravila za izmjene?? Koliko se izmjena MORA napraviti da bude sve kako vi hocete?? Koga je trebao ubaciti,koga izbaciti?? Zar nije Tinu izbacio,protiv Belgije??

Pa ti si postao tu prezvakanu Nigeriju,ja samo odgovorio...opet do mene??

Ti si postao NAPADACi...nije bilo rijeci o klasicnim..

Opet da pitam za tog napadaca,treceg i cetvrtog....KO???
Kako ti znas za Tinu i Hadzica?? Selektor veze nema ali ti znas?? Pa nije Pape tamo jedini..
Jednom tvrdite kako Pape ne prati igrace,sada vam odgovara da su mu neki rekli...haman da neko nesto ipak prati??
Hvala Virtu na napomeni...Zahirovic je Germanija,pa ostade kuci...Smetaju Tino,Hadzic,Avdija i Vrajes

Svabski selektor je u svabiji...logicki..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Svi najbolji igraci iz Poljske i Ceske predju u Njemacku ili neku drugu ligu na zapadu, samo se nasima toliko svidja da odluce tu ostati po deceniju.
Iznenadjujes me...

Chinaglia je napisao/la:jest' ispravno ako si debil tipa Safet Sušić
Iznenadjujes me...
Dakle opet imamo kontradiktornosti, kod Zukanovića mu je onomad smetalo što je loše (a uopšte nije) reagovao kod gola na utakmici yebene Serije A, dok je ovdje, u ovom našem blatu i kršu, ok da igrači griješe i to im ne treba zamjeriti
Bože kakav idiot.
Ovi vani moraju briljirati, da bi ih se pozvalo, a ovi u našoj ligi bi se udarali nogama u guzicu od sreće da mogu biti gdje i ovi vani. Pa majko mila ima li kraja ovim budalaštinama.

Ovi vani moraju briljirati, da bi ih se pozvalo, a ovi u našoj ligi bi se udarali nogama u guzicu od sreće da mogu biti gdje i ovi vani. Pa majko mila ima li kraja ovim budalaštinama.
Zadnja izmjena: MoR, dana/u 08 nov 2014, 01:19, ukupno mijenjano 1 put.
mozda nekog od igraca koje je pozvao? nece Piplicu sigurno.Juventinisimo je napisao/la:Koga je trebao ubaciti,koga izbaciti?? Zar nije Tinu izbacio,protiv Belgije??![]()
E jest ga i izbacio

- AsmirBegovic
- Kontakt:
Juventinisimo je napisao/la: -prvi koji mi objasni kojom logikom se priča da je češka loša liga, te da se zato ne zove mahmutović, a zove se vranješ iz iste lige, a slabijeg kluba GDJE NE IGRA,
Igra tamo,zajedno sa Mahmutovicem i Admir Ljevakovic,logicki da i njega treba pozvati?? Ima njih jos jedno 200-300 kandidata.Sve ih u repku.
Vranjes je tu zbog pozicije koju igra,zbog toga sto NEMAMO toliko igraca koji to mogu odigrati.Vranjes je tu SAMO AKO zatreba.Mi sretnici,imamo masu tih odlicnih igraca,tesko za odluciti.
Supljiras bezveze. Cuj Vranjes je tu samo ako zatreba? Ali i ako zatreba on nece uci u igru posto je totalno van forme. Hajde Ognjene neka nas je vise! Do juce je isti Susic trubio kako ima previse stopera u konkurenciji, a sad ponovo salje poziv igracu koji je zasigurno najlosiji od svih tih potencijalnih stopera.
![]()
- kad mi objasni kojom logikom jedna ozbiljna ekipa može u svojoj prvoj postavi imati dva igrača iz hajduka,
Kakve to ima veze sa njihovim kvalitetom,nastupima za repku,repkinim potrebama za takvim igracima??
U Walesu svi igraju u BPL,i sta onda???Pa nisu oni tamo turisti,nego igraju..![]()
Po tvojoj logici bi mi onda trebali zvati samo igrace iz HNL? I oni igraju tamo, nisu oni tamo turisti.![]()
Ljudi ti pokusavaju objasniti da je Hajduk trenutno prosjecan klub i da se tu tesko moze naci i jedan kvalitetan igrac za A tima nase selekcije, a kamoli dva koja redovno dobiju poziv.
- prvi koji mi objasni logiku izjava poslije meča da nema koga ubaciti, a on sklapa SKRAĆENI spisak,
Vec objasnjavao.PROFESIONALIZAM KOD NAS NE POSTOJI.
Primjeri:Miske na klupi=rafali(forumasi likuju),Vedo na klupi=gundjanje(forumasi likuju),Husejinovic NIKADA nece igrati dok je Pape selektor(forumasi likuju),Zukanovic zbog vize,pljuje Papeta i savez(forumasi likuju),Pandza pljuje Papeta za nacionalizam(forumasi "objektivni").Zamisli da im ima jos 10-15(najmanje toliko ste ih VI nasli) koji bi to haos bio pri slanju poziva.KATASTROFA.
Pa onda je najbolje da zovne samo 11 igraca, tada nece imati nikakvih problema.
![]()
![]()
Kakva izvala. A kako bi ti postupio da si na Misketovom ili Zukanovicevom mjestu? Gledao bi greske, nepotizam, takticke nebuloze i sutio?
- koji mi objasni kako je normalno da u kvalifikacionoj utakmici ostanemo bez stopera, pa nam stopera mora igrati igrač koji je centralni vezni, te nas to hvala bogu ne kosta previse,
Ni prvi ni zadnji puta zabiljezeno u fudbalu.Naravno,mi imamo najmanje 200 igraca koje treba pozvati,i koji to mogu kvalitetno odigrati.Da je kojim slucajem Hadzic podbacio,pa nas kostalo,auuuuuuu koja bi to prica bila.Ovako je Hadzic odigrao dobro,ali opet dovoljno materijala da se nesto popljuje.
Opet bezveze supljiras umjesto da priznas da je Pape napravio katastrofalnu gresku koja se u normalnom savezu kaznjava otkazom.
- plavipatriota
- Kontakt:
polako ljudi, raziće se svi ovi nakon utakmice s izraelom, sačekat će dva dana da se smiri situacija do te mjere da ih nije stid nešto napisati, tj. da mogu sebe u ogledalu pogledat kad to napišu, pa će da nam nastave kalkulisat i digitronisat do mile volje.. sve dok sajo čoban ne dobije otkaz, a ako bog da odmah poslije ove tekme, kada će ići u pariz da se poklone velikom čobanu, a onda okončati i svoje živote gledajući kasete safeta dok razvaljuje argentinu 1979. godine..
- Juventinisimo
- Kontakt:
Pa sto nisi sve odgovorio i u spoiler...
To ne znamo dok ne dodje drugi selektor..i treba stati sa tvrdnjama..
Vise smo pretrcali od njih...ali ako pokusam objasniti na sta se sve svodi trcanje i gdje smo grijesili,ispascu lud i post glup...ima li svrhe objasnjavati...mogao bi post i biti malo duzi..
Uostalom,mozda su nas pobijedili i sa 20% snage...mozda i na nesretan gol Kolasinca...
Ne mogu tvrditi nesto,kad je to nemoguce tvrditi..
Ne vadim se ja...Pape je los trener,Ciro najbolji,pa kako se to njemu desilo?? To su cinjenice,da se stvari desavaju onako kako ti ne prizeljkujes..Desava se i drugim trenerima po svijetu...i sta da radimo??? Da ga ubijemo??Njemu se prvom desilo to u svijetu??
Uzmi statistiku protiv Kipra i vidi sam..to sto nismo zabili,imali srece i previse se otvorili,podcjenili ih jesmo...ali da smo igrali kukavicki ko zna sta bi bilo...nasli bi vi nesto...ne sikiram se ja...
Neke repke vjeruju da su najbolje i da ce osvojiti sve...
Ako vec ima poziciju za Tina....zasto mu Miske ili bilo ko smeta??
Opet moramo sacekati na tog drugog trenera...do tada ces ti imati unucice...

To ne znamo dok ne dodje drugi selektor..i treba stati sa tvrdnjama..
Vise smo pretrcali od njih...ali ako pokusam objasniti na sta se sve svodi trcanje i gdje smo grijesili,ispascu lud i post glup...ima li svrhe objasnjavati...mogao bi post i biti malo duzi..

Uostalom,mozda su nas pobijedili i sa 20% snage...mozda i na nesretan gol Kolasinca...

Ne mogu tvrditi nesto,kad je to nemoguce tvrditi..

Ne vadim se ja...Pape je los trener,Ciro najbolji,pa kako se to njemu desilo?? To su cinjenice,da se stvari desavaju onako kako ti ne prizeljkujes..Desava se i drugim trenerima po svijetu...i sta da radimo??? Da ga ubijemo??Njemu se prvom desilo to u svijetu??

Uzmi statistiku protiv Kipra i vidi sam..to sto nismo zabili,imali srece i previse se otvorili,podcjenili ih jesmo...ali da smo igrali kukavicki ko zna sta bi bilo...nasli bi vi nesto...ne sikiram se ja...
Neke repke vjeruju da su najbolje i da ce osvojiti sve...

Ako vec ima poziciju za Tina....zasto mu Miske ili bilo ko smeta??

Opet moramo sacekati na tog drugog trenera...do tada ces ti imati unucice...

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
I meni to jako smeta. Ne znam kako eto ti i ja se ne vrijeđamo, a ja volim Spahu, ti ga baš i ne mirišešVirtu4l je napisao/la:Ma lik je samo loša kopija MaGiCe i DukeOfWellington, oni su imali ogromno znanje pa im se moglo progledati kroz prste zbog bahatosti i arogancije, a ovaj je došao ne temu samo zato što se tu 'nešto dešava' i zbog ismijavanja drugih što je godinama pokušavao na temama EPL.HariTz je napisao/la:Bad ass Virtu4l, kickin' some ass and shit
Ništa korisno, samo ismijavanje selektora.

Za Papeta je već poznato..
Sa svima može samo bez uvreda

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Moraju briljirati? A to TIno i AVdija briljiraju? Ili igrac koji cak i vise briljira od njih, Hadzic? A posebno Ognjen Vranjes briljira, svaku tekmu je najbolji, doduse malo ga zeza sto je razmak izmedju tekmi pet mjeseci, ali progledati cemo mu kroz prste.
Celik!3,2,2.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ne..Zukanovic je sam sebe prekrizio za sva vremena..MoR je napisao/la:Dakle opet imamo kontradiktornosti, kod Zukanovića mu je onomad smetalo što je loše (a uopšte nije) reagovao kod gola na utakmici yebene Serije A, dok je ovdje, u ovom našem blatu i kršu, ok da igrači griješe i to im ne treba zamjeritiBože kakav idiot.
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
Ja pričam o Safetovoj besmislenoj retorici, jer je mrtav hladan za medije izjavio kako je Zukanović loše reagovao kod gola Milana, te u tom kontekstu opravdao nepozivanje. Mislim šta koji qrac !? Tek poslije je i s njegove strane isplivao taj privatan problem između njih dvojice ili Zukanovića i saveza, šta li.Juventinisimo je napisao/la:Ne..Zukanovic je sam sebe prekrizio za sva vremena..MoR je napisao/la:Dakle opet imamo kontradiktornosti, kod Zukanovića mu je onomad smetalo što je loše (a uopšte nije) reagovao kod gola na utakmici yebene Serije A, dok je ovdje, u ovom našem blatu i kršu, ok da igrači griješe i to im ne treba zamjeritiBože kakav idiot.
Ovi vani moraju briljirati, da bi ih se pozvalo, a ovi u našoj ligi bi se udarali nogama u guzicu od sreće da mogu biti gdje i ovi vani. Pa majko mila ima li kraja ovim budalaštinama.Moze biti najbolji stoper svijeta,ali tesko da zaigra opet..ja cu se iznenaditi ako se to desi..
To da li će Zukanović igrati više ćemo vidjeti kada Safet ode.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.