English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: English Premier League
Solanke >>

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pretends to be shocked
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ma imaju nešto protiv vas očito. Ne znaju da ste vi jači i od toga.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Smiješno.
Primjenili su VAR protokol. Barem tu do sada ne griješe i slijepo se drže pravila.
Pošto se ništa sa sigurnošću ne može dokazati u toj situaciji, ostaje odluka na terenu. Da je Oliver ponišio gol, ostao bi poništen.
Primjenili su VAR protokol. Barem tu do sada ne griješe i slijepo se drže pravila.
Pošto se ništa sa sigurnošću ne može dokazati u toj situaciji, ostaje odluka na terenu. Da je Oliver ponišio gol, ostao bi poništen.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Kakvog ste igraca pustili da bi sad gledali nuneza

- JayCatwright
- Kontakt:
Lautaro Osimhen KaneJayCatwright je napisao/la: ↑29 dec 2023, 21:31Haaland je jedini bolji napadac od Darwina u ligi. Cak i u svijetu rekao bih, mozda Mbappe ako ga je pikamo kao krilo
-
- Kontakt:
Ti se ljudino ozbiljno bodešJayCatwright je napisao/la: ↑29 dec 2023, 21:31Haaland je jedini bolji napadac od Darwina u ligi. Cak i u svijetu rekao bih, mozda Mbappe ako ga je pikamo kao krilo
Dobar je @curryInvincibles14 je napisao/la: ↑29 dec 2023, 22:06Ti se ljudino ozbiljno bodešJayCatwright je napisao/la: ↑29 dec 2023, 21:31Haaland je jedini bolji napadac od Darwina u ligi. Cak i u svijetu rekao bih, mozda Mbappe ako ga je pikamo kao krilo
Momak pokazuje svoj kapacitet, treba ga pustit
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Davidoffgold
- Kontakt:
Darwin je u EPL medju top pet centarfora treba biti realan. U svijetu, pa mislim da je glupo i komentirati jbg. Mozda medju top 15-20. Dalje ne. Ne racunajte mbapea,sona,salaha u centarfore...
Une vie honorable est une vie éternelle
Pokazao ga je dovoljno puta vec
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Top5 centarfora po tebi su?Davidoffgold je napisao/la: ↑29 dec 2023, 23:44Darwin je u EPL medju top pet centarfora treba biti realan. U svijetu, pa mislim da je glupo i komentirati jbg. Mozda medju top 15-20. Dalje ne. Ne racunajte mbapea,sona,salaha u centarfore...
- Davidoffgold
- Kontakt:
Haland,solanke,isak,darwin,alvarez(diskutabilna pozicija vise poluspica) i ne znam kako se zove onaj iz brentforda kamerunac ja mislimsoxx je napisao/la: ↑30 dec 2023, 00:21Top5 centarfora po tebi su?Davidoffgold je napisao/la: ↑29 dec 2023, 23:44Darwin je u EPL medju top pet centarfora treba biti realan. U svijetu, pa mislim da je glupo i komentirati jbg. Mozda medju top 15-20. Dalje ne. Ne racunajte mbapea,sona,salaha u centarfore...
- JayCatwright
- Kontakt:
Haaland
Darwin
Kane
Top 3 trenutno.
Darwin
Kane
Top 3 trenutno.
MbeumoDavidoffgold je napisao/la: ↑30 dec 2023, 00:28Haland,solanke,isak,darwin,alvarez(diskutabilna pozicija vise poluspica) i ne znam kako se zove onaj iz brentforda kamerunac ja mislimsoxx je napisao/la: ↑30 dec 2023, 00:21Top5 centarfora po tebi su?Davidoffgold je napisao/la: ↑29 dec 2023, 23:44Darwin je u EPL medju top pet centarfora treba biti realan. U svijetu, pa mislim da je glupo i komentirati jbg. Mozda medju top 15-20. Dalje ne. Ne racunajte mbapea,sona,salaha u centarfore...
- Davidoffgold
- Kontakt:
E jest tajJayCatwright je napisao/la: ↑30 dec 2023, 01:47Haaland
Darwin
Kane
Top 3 trenutno.MbeumoDavidoffgold je napisao/la: ↑30 dec 2023, 00:28Haland,solanke,isak,darwin,alvarez(diskutabilna pozicija vise poluspica) i ne znam kako se zove onaj iz brentforda kamerunac ja mislim
Pitanje je da li je Darwin bolji napadac od Jote.
Kakav manjak kvalitetnih napadača trenutno vlada.
Usput, niste pomenuli Ollie Watkinsa.
@Sport90 pitanje je da li je iko bolji od Jote.
Usput, niste pomenuli Ollie Watkinsa.
@Sport90 pitanje je da li je iko bolji od Jote.
Milneru nedostaje još jedan nastup da se izjednači sa Giggsom na drugom mjestu na all time listi.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: IQ200, JackW, Severina007 i 7 gostiju.