FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

azizmpj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la azizmpj » 28 sep 2012, 23:44

Paranoja je napisao/la:
azizmpj je napisao/la:
payton je napisao/la:ponavljam..
Klub mora (vrlo skoro) poreskoj upravi uplatiti neku cifru da bi nam se odledila lova što smo zaradili u takmičenju lige uefa. Pored toga moramo platiti kaznu uefi od 40 000 eura.Na ovo sve dodajte tekuće -mjesećne obaveze prema igračima i uposlenicima u klubu. Znači klub mora ispuniti neke obaveze a to je u ovom trenutku veliko opterećenje za klub. Neču da licitiram ciframa ali vjerujte ( info iz kluba)..da je cifra pogolema. Posebno opterećenje predstavlja što se sve mora završiti u mjese-dva (najduže)
Zato pokažimo po ko zna koji put da smo MI SNAGA našeg kluba koja nikada i nigdje nije izdala bordo diva. Dovedite što više prijatelja..rodjaka...komšija na ovu tekmu...znači onih koji su derbi ili euro navijači. U ovoj situaciji svaka marka je ”zlato” za klub
Pokažimo još jednom koliko VOLIMO SVOJE SARAJEVO

zato ja sa rajom idem na Zapad .....mislim da bi mnogi to trebali da kupe sto skuplju kartu!!! da se lova prikupi!!!
Prijatelju na svaku se utakmicu treba ici i kupovati karte da bi pomogao klubu. Ne mozes s jednom utakmicom pomoci nikako a protiv Gradine, Radnika ne bude ni hiljada.

brate, ja imam jednu kutiju od obuce kuci kod staraca punu karti sa sjeveera i zapada .....sjevera kad sam bio mladji, a poslije iskljucivo zapad ..... strasna je cifra koju sam dao za karte i ne zalim ...kus dalje kad sam bio i na utakmici sa Visockom Bosnom kad nas je na tribinama bilo manje od sluzbenih lica i kada su igraci ugodno caskali sa nama, osim Smijecanina koji se kacio sa rajom ....naime jedan lik je dobacio ....ubaci je Dzemo ....a Dzemo njemu ''neka ti je mama ubaci'' :D ....onda je nasto smijeh .....

bez zamjerke prijatelju ali kosevo je moj zivot, moja druga kuca, nedaleko od stadiona je sletjela moja dusa na dunjaluk u porodilistu na jezeru ....a zapad je moja stalna destinacija ......

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 28 sep 2012, 23:48

Ne kazem tebi licno. Kazem ovim derbi i evropa navijacima. Nek ne dolaze ni prekosutra. Klubu se pomaze tokom cijele sezone a ne jedna tekma.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 sep 2012, 23:49

Paranoja je napisao/la:Ne kazem tebi licno. Kazem ovim derbi i evropa navijacima. Nek ne dolaze ni prekosutra. Klubu se pomaze tokom cijele sezone a ne jedna tekma.
Prva pametna od tebe.

PS treba naruziti Trbu, ne mozes slat poruke dok sam na nastavi bolan bolan :mrgreen: :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 29 sep 2012, 00:05

Al ovo je fakat da se naježiš, pogotovo pred kraj
[youtube][/youtube]
U novi boj...

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 29 sep 2012, 00:20

DevilS je napisao/la:Fina sala nema sta. :D, ma radim u jednoj firmi na otoci Kristal d.o.o. ;)
@sekac mogu pojesti tako i bolje je sto ne mogu doci. :lol: :P
Šefa za uho i reci mu da se nacrta na utakmici u nedjelju, i sutra na Bordo Day da se ne bi na ortopediji crto :) hehe
Vala, volio bi kad bi svi mogli makar po jednog tipa dovesti. Ja sam već 2 smunto, reko sam ako treba, ovu ja plaćam, ali da i iduće 2 idu. Poz :)
4.10.2009.

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 29 sep 2012, 01:22

koalem je napisao/la:
DevilS je napisao/la:Fina sala nema sta. :D, ma radim u jednoj firmi na otoci Kristal d.o.o. ;)
Šefa za uho i reci mu da se nacrta na utakmici u nedjelju, i sutra na Bordo Day da se ne bi na ortopediji crto :) hehe
Vala, volio bi kad bi svi mogli makar po jednog tipa dovesti. Ja sam već 2 smunto, reko sam ako treba, ovu ja plaćam, ali da i iduće 2 idu. Poz :)

ja dovodim nekog kome je to prva utakmica u zivotu .....a navija za Sarajevo!

prva utakmica, to je nesto posebno ....

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 29 sep 2012, 01:28

Paranoja je napisao/la:Ne kazem tebi licno. Kazem ovim derbi i evropa navijacima. Nek ne dolaze ni prekosutra. Klubu se pomaze tokom cijele sezone a ne jedna tekma.

priznaj ....europpa, derbi neb ni bili posebni kada bi bili isti ko i ostale tekme ....meni se to jako dopada kod nas juznjaka ....to varijabilno interesovanje, nalozenost itd ...nekako zanimljivo ....za razliku od engleske ...monotonija koja ubija, koja nije ni malo zanimljiva ...

hajd ope svabe su svabe pa to znaju zaciniti ....zato i jesu najbolja liga na svijetu.....

stoga, gradina, gosk ..neka ih takve utakmice neka shuste lagano ...osdrzavaju formu ...ali za derbi, za Levski, za GENK se zivi ...i ti dani su nezaboravni!!!!

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 29 sep 2012, 02:32

Opet paranoja dosao serendat po temi...
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 29 sep 2012, 10:29

koalem je napisao/la:
Jbg i ja sam mogao povesti nekog ali sta ces ima uvijek prece od preceg. :D
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Dzonii
Kontakt:

Post Postao/la Dzonii » 29 sep 2012, 11:47

Hoće l' biti kakvih besplatnih majica danas? :)
ESTRANEI ALLA MASSA

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 29 sep 2012, 11:49

Dzonii je napisao/la:Hoće l' biti kakvih besplatnih majica danas? :)
Cisto sumljam prosto ne vjerujem ali opet mi nemoj vjerovati. :roll: ;)

puding
Kontakt:

Post Postao/la puding » 29 sep 2012, 12:26

U koliko pocinje Bordo Day???

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 29 sep 2012, 12:29

U subotu sa početkom u 12h na Trgu Oslobođenja - Alija Izetbegović održat će se "Bordo day", događaj u organizaciji FK Sarajevo.

U subotu sa početkom u 12h na Trgu Oslobođenja - Alija Izetbegović održat će se "Bordo day", događaj u organizaciji FK Sarajevo, koji ima za zadatak da okupi navijače FK Sarajevo koji će se kroz raznovrsan sadržaj družiti sa igračima bordo tima, igrati mali fudbal, pucati penale, učlaniti u klub, vidjeti koji su novi artikli u pokretnom fan shopu i mnogo toga još...

Pored navedenog sadržaja sutra će na istom mjestu biti održana press konferencija povodom utakmice Sarajevo - Široki Brijeg koja je na programu u nedjelju od 18h. ;) Edit: za one koji ne znaju. :D

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 29 sep 2012, 14:45

dan bijese suncan i lijep ...predobro ispalo,ko nije doso dobro se zajeb'o...ubrzo ponovit ovo,samo nek bude bordo noc ;)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 29 sep 2012, 15:04

Odlična stvar!
Nadam se da će postati tradicija
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 sep 2012, 15:35

Postavljamo standarde!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 29 sep 2012, 15:38

Hajde da sad ne kenjam bez veze ali ovo je fakat još neviđeno kako u našem gradu tako i u državi svaka čast klubu -organizatoru-Joviću i igračima i svima koji su došli ovo je nešto prelijepo toliko radosti na licu djeteta nisam odavno vidio a mališana je bilo puno i svi su presretni bravo za FK SARAJEVO!Ako Boga da da pređe u tradiciju ovaj naš "Bordo Day".
Sarajevo ljubavi moja!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 29 sep 2012, 15:53

Bordo day nije bio loš. Svaka čast što su se potrudili da se ovo organizuje, ali malo su momci iz organizacije izgledadli kao da jedva cekaju da se završi i da razgule. Igre koje su napravili za klince su odradili u totalnoj gužvi da se nije znalo ni ko pije ni ko plača. Ali sve u svemu bilo je OK, slikanje sa igračima je za klince bio veliki doživljaj. Koja kafic, malo smijeha, koja navijačka, po meni prolazna ocjena. Sutra svi na Koševo po nove tri bobe!!!
U novi boj ...

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 29 sep 2012, 15:59

Stigo sam se slikati sa Saidom i Belošivećem. Sam događaj je bio odlična ideja, a kako sam čuo Selimovića ovoliki odziv je premašio sva očekivanja.

Ovo sigurno treba postati tradicija.
#divovi

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 29 sep 2012, 16:01

moustapha je napisao/la:Stigo sam se slikati sa Saidom i Belošivećem. Sam događaj je bio odlična ideja, a kako sam čuo Selimovića ovoliki odziv je premašio sva očekivanja.

Ovo sigurno treba postati tradicija.
Mene haman svi igraci molili za sliku :mrgreen: Nisam zelju ispunio Diati,Suljicu i Radanu :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, Bing [Bot], ErosViverosViv, Hajdeee, MaroonBjelave, Rodman i 60 gostiju.