Paranoja je napisao/la:Prijatelju na svaku se utakmicu treba ici i kupovati karte da bi pomogao klubu. Ne mozes s jednom utakmicom pomoci nikako a protiv Gradine, Radnika ne bude ni hiljada.azizmpj je napisao/la:payton je napisao/la:ponavljam..
Klub mora (vrlo skoro) poreskoj upravi uplatiti neku cifru da bi nam se odledila lova što smo zaradili u takmičenju lige uefa. Pored toga moramo platiti kaznu uefi od 40 000 eura.Na ovo sve dodajte tekuće -mjesećne obaveze prema igračima i uposlenicima u klubu. Znači klub mora ispuniti neke obaveze a to je u ovom trenutku veliko opterećenje za klub. Neču da licitiram ciframa ali vjerujte ( info iz kluba)..da je cifra pogolema. Posebno opterećenje predstavlja što se sve mora završiti u mjese-dva (najduže)
Zato pokažimo po ko zna koji put da smo MI SNAGA našeg kluba koja nikada i nigdje nije izdala bordo diva. Dovedite što više prijatelja..rodjaka...komšija na ovu tekmu...znači onih koji su derbi ili euro navijači. U ovoj situaciji svaka marka je ”zlato” za klub
Pokažimo još jednom koliko VOLIMO SVOJE SARAJEVO
zato ja sa rajom idem na Zapad .....mislim da bi mnogi to trebali da kupe sto skuplju kartu!!! da se lova prikupi!!!
brate, ja imam jednu kutiju od obuce kuci kod staraca punu karti sa sjeveera i zapada .....sjevera kad sam bio mladji, a poslije iskljucivo zapad ..... strasna je cifra koju sam dao za karte i ne zalim ...kus dalje kad sam bio i na utakmici sa Visockom Bosnom kad nas je na tribinama bilo manje od sluzbenih lica i kada su igraci ugodno caskali sa nama, osim Smijecanina koji se kacio sa rajom ....naime jedan lik je dobacio ....ubaci je Dzemo ....a Dzemo njemu ''neka ti je mama ubaci''

bez zamjerke prijatelju ali kosevo je moj zivot, moja druga kuca, nedaleko od stadiona je sletjela moja dusa na dunjaluk u porodilistu na jezeru ....a zapad je moja stalna destinacija ......