FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ko ima nesto protiv Azmira nije nacisto sam sa samim sobom. Ko zna boljeg neka kaze. Ni Abramovic ne bi bacao pare na nesto sto je svacije, a svacije je nicije. Treba izglasati novi statut. Ko hoce da odlucuje neka ulaze i neka ima interes. Ne zaboravite da je Slobodin statut jos iz doba komunizma i na taj nacin se ne moze ici naprijed.
Ne moze vise uspjesno klub da posluje na tim principima. Klubu treba kapital, a kapital nije sadaka. Sadaka je samo kratkotrajno rjesenje. Ovo do sada sto je radio Azmir je sadaka. Kada bude donesen statut, i kada se bude znalo tacno o ulaganju i kada bude ulagac zasticen, to ce biti ulazak kapitala u klub, a ne ovako kao sada.
Azmira kao najveceg dobrocinitelja za Slobodu u poslijeratnim vremenima nema niko pravo da kritikuje!
Ne moze vise uspjesno klub da posluje na tim principima. Klubu treba kapital, a kapital nije sadaka. Sadaka je samo kratkotrajno rjesenje. Ovo do sada sto je radio Azmir je sadaka. Kada bude donesen statut, i kada se bude znalo tacno o ulaganju i kada bude ulagac zasticen, to ce biti ulazak kapitala u klub, a ne ovako kao sada.
Azmira kao najveceg dobrocinitelja za Slobodu u poslijeratnim vremenima nema niko pravo da kritikuje!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Morate shvatiti da Azmir ne bira igrače i on nije kriv. Čovjek vraća dug, a selekciju igrača je obavio neko drugi, predsjednikovo je samo da dogovori uslove ugovora sa igračima koji mu se serviraju. Prema tome tražite krivca na drugom mjestu. 

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
[youtube][/youtube] 

..svaka ti cast na ovakvom postu,hary_90! Azmir Husic je jedina osoba,koja moze rjesavati svaki problem u Slobodi i vjerujem da ce na polusezoni uraditi neophodan remont igrackog kadra i Slobodu zadrzati u PL BiH. Bilo koja druga kombinacija i njegov odlazak, bi se negativno odrazila po status Sharry_90 je napisao/la:Zasto se ti veliki navijaci nisu nesto bog zna oglasavali kad je klub tonuo,kada su nas vodili Sabovici,Zahirovici,vojnik Slobode Sica i slicni njima..kada nismo imali za gorivo,hranu ,kada se krpilo kako se stiglo..kada su nas postenjacine gore navedene uvaljivale u milionske dugove,pili viskije na racun Slobode,pare od Saidovog transfera u Werder,rasipanjem igraca iz omladinskog pogona,kojekakvih menadzera,strucnjaka na klupi kao npr Vlatko Glavas,nista nije uradio,a duzni mu 100 hiljada km..kada je Slobodu pratilo svega 300-500 ljudi,kada su na Sickom se gubila tri boda,NISU TADA BILI TOLIKO GLASNI KAO SAD.. Da je njima Azmirove pare,pa da oni upravljaju sa njima,al nece moci djecaci..![]()
Svi nas redom napustise,klub bio pred gasenjem,dodje Azmir,ulozi novac,kupi im autobus,dovede Ciru i pojacanja,stadion pun ko sibica,vratio nas u premijer ligu ,rijesio pola duga,brze je on rijesio pola dugovanja,nego sto su ovi nabili vojnici i legende Slobode,ovim putem ih nabijem na k.urac !
Ako je covjek rekao ove sezone vracanje duga i stabilizacija,pustimo covjeka da radi,znam da vecinu nekih navijaca boli sto se mora ulaz platit,al jbg dosta je bilo vise dzabalame ulazit..neces da platis i ne trebas na stadionu![]()
Bas bi me zanimalo kada bi Azmir otisao,ko bi nas preuzeo i kada bi opet tonuli da li bi se ovoliko oglasavali ili bi sutili ko zaliveni![]()
PODRSKA ZA PREDSJEDNIKA !
AZMIR HUSIC
-
- Interni moderator
- Kontakt:
zaboravio si napisati RODITELJSKA PAZNJANYKnicks Fan je napisao/la:[youtube][/youtube]

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ljudi sta vi pisete kakve ulaznice,kakvi bakraci???Jeste li bili danas na utakmici???Ono vise nije znanje,ono je sprdnja igraca da dresom koji nose,sa nasom svetinjom oni se sprdaju.Sloboda uskoro puni 100 godina,oni dozvole da ih pobijedi mjesna zajednica sa poluamaterima.Zasto takvo ponasanje???Zato sto niko nije sankcionisan za ovu KATASTROFU!!!Sve moguce uslove imaju redovna primanja,fantasticne uslove rada,bus....itd.,znaci sve imaju i neoskudjevaju ni ucemu!!!Ko je kriv???SABAHUDIN VUGDALIC je najveci krivac.Prvo sto nikog nije sankcioniso za igru,zalaganje,javno pusenje,do kasno hodanje po Vivi...ima jos razloga...cisti amaterizam od strane nasih igraca.Vi pisete ovde o besplatnom ulazu i njegovim europskim gledanjem kluba
.FIFA,UEFA,Maribor,veze covjek gigant!!!Zar takav gigant da prenosi utakmice na prosjecnoj televiziji,svi znamo ko je i sta je Sarajevo i takvog giganta da oni puste u jednu Tuzlu???Nebi islo...jer sve sto valja ostaje u Sarajevu,a i kod nas sto valja ide u Sarajevo(nista licno protiv Sarajeva).
Danas je nas vrli direktor dobio pitanja poslije utakmice,nije se udostojio da odgovori ni na jedno.Danas su glas digli i clanovi UG,al sve sto je direktor uradio je sto je policiju pozvao da cekaju na Ban brdu i ispred stadiona.A i necudi me,jer covjek nezna pricat(OBN dokaz).
I to sto nisu potpisali dobri igraci na pocetku sezone,opet je on kriv...jer uzima talove od igraca i dan danas.Europski nema sta.
To sto napadate ovde nase G.... iz B.,nemojte,momak je uradio dosta toga za klub i oko kluba...puno,puno stvar.Sto vjerujem da vecina ovde nije uradila ko sto je on uradi(ja prvi),ljudi su ogorceni,isfrustirani,boli ih ponasanje prema nasem klubu,pa nije ni cudo sto se svasta pise i svako spominje.Sve dosad je bila zajebancija i ismijavanje,ali salu na stranu...ljudi kao sto je Vugdalic,napolje iz svetinje.Psovali smo Denisa radi selekcije igraca i odabira,jel tako???Eh Denis je doveo samo Radovanovica,a sve ostale je dove V
ugdalic.
Izvinite...mozda je pisano s brda,s dola,toliko sam ljut i tuzan...i da mi je sve da napisem i da kaze,a da vas nesmorim.Izvinite da gramatickim greskama jer pisem sa telefona,a vidim da se i to prati.
Sve u svemu AZMIR HUSIC 100% podrska,Sabahudin Sasa Vugdalic napolje iz SVETINJE!!!

Danas je nas vrli direktor dobio pitanja poslije utakmice,nije se udostojio da odgovori ni na jedno.Danas su glas digli i clanovi UG,al sve sto je direktor uradio je sto je policiju pozvao da cekaju na Ban brdu i ispred stadiona.A i necudi me,jer covjek nezna pricat(OBN dokaz).
I to sto nisu potpisali dobri igraci na pocetku sezone,opet je on kriv...jer uzima talove od igraca i dan danas.Europski nema sta.
To sto napadate ovde nase G.... iz B.,nemojte,momak je uradio dosta toga za klub i oko kluba...puno,puno stvar.Sto vjerujem da vecina ovde nije uradila ko sto je on uradi(ja prvi),ljudi su ogorceni,isfrustirani,boli ih ponasanje prema nasem klubu,pa nije ni cudo sto se svasta pise i svako spominje.Sve dosad je bila zajebancija i ismijavanje,ali salu na stranu...ljudi kao sto je Vugdalic,napolje iz svetinje.Psovali smo Denisa radi selekcije igraca i odabira,jel tako???Eh Denis je doveo samo Radovanovica,a sve ostale je dove V
ugdalic.
Izvinite...mozda je pisano s brda,s dola,toliko sam ljut i tuzan...i da mi je sve da napisem i da kaze,a da vas nesmorim.Izvinite da gramatickim greskama jer pisem sa telefona,a vidim da se i to prati.
Sve u svemu AZMIR HUSIC 100% podrska,Sabahudin Sasa Vugdalic napolje iz SVETINJE!!!
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Koja odron ekipa boze ti svasta, da ne znaju izbit lopte iz svog sesnaesterca 

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Staragarda sad s procito tvoj post,drago mi je da nisam sam napiso danasnja desavanja...bili smo i vidili smo sve...sve stane u jedni rijec SRAMOTA od igraca i direktora...sve poslat na biro...strasno sta nam rade od kluba!!!
Čudan smo mi narod , tako i vi prije mjesec dana kleli se u Vugdalica kao je trebao Haellbanka dovesti pa sta sve vec ne ... Al mislim on kao osoba da je zalutao u fudbalu, pa prvo treba biti realan lik ne zna da prica, bas je ono poglup , tako vec sta vam je on upravi direktor ili mendzer neki to je stvarno
A ovog Azmira ako otjerate onda vam se bas ne piše dobro, njemu treba jos jedan dobar mlad radnik uz njega i bolje bi vam to islo, al i sam je rekao ova sezona je samo da Sloboda ostane u ligi i sljedece sezone da ce te jaci biti

A ovog Azmira ako otjerate onda vam se bas ne piše dobro, njemu treba jos jedan dobar mlad radnik uz njega i bolje bi vam to islo, al i sam je rekao ova sezona je samo da Sloboda ostane u ligi i sljedece sezone da ce te jaci biti
Raspustit ovo na polusezoni sve skupa s Vugdalicem.
pogledah ovaj snimak, pa eto, imali smo šansi i opet nisu znali zabit' taj jedan **** gol
stvarno su posebni
Jankovića čovjek stiže iz Ugljevika 

http://tuzlalive.ba/denis-karic-husic-m ... bio-otkaz/" onclick="window.open(this.href);return false;
Vugdalicu napolje iz SVETINJE!!!
Vugdalicu napolje iz SVETINJE!!!
Hajde ba dosta i tebe.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sasa Vugdalic nema veze sa losim rezultatima, covjek je vec dosta uradio dobrih stvari od kada je dosao u Slobodu, jednostavno dovedeni su igraci koji su pristali na uvjete koji su im ponudjeni, takva je politika kluba za ovu polusezonu....jedina greska je sto je dat otkaz Denisu Sadikovicu, nije bio skup, ima profi licencu....svakako je rezultat za ovu sezonu u drugom planu. E sad bi neki da mijenjaju Vugdalica, mislim da je to samo necija pusta zelja. Yebes taj klub ako ce joj ulica krojiti politiku, ulica bi malo da mijenja trenera, malo da prisustvuje treninzima, malo da baca baklje, oni bi da s.eru a on bi to sve trebao placati, a to Azmir nece i naravno da nece, ko bi to. Prioritet svih proriteta je stabilan klub bez dugova i Azmir je na dobrom putu da to uradi i on ce sigurno to uraditi, naravno ako mu se da mogucnost u nekoj bliskoj buducnosti sa izmjenom statuta kluba. Brzo smo zaboravili januar 2013....
🔴⚫️
Crni vikend za Slobodu, popusismo i u fudbalu i rukometu i kosarci.
Jedan grad, jedna ljubav!
Meni nikad nije bila jasna uloga Vugdalića. Evo čekam već mjesecima, da vidim zašto je zapravo doveden. Bilo je nekih priča, da je doveden zbog ovog ili onog, ali još ništa od tog. Yebat ga . . .Skver je napisao/la:Sasa Vugdalic nema veze sa losim rezultatima, covjek je vec dosta uradio dobrih stvari od kada je dosao u Slobodu, jednostavno dovedeni su igraci koji su pristali na uvjete koji su im ponudjeni, takva je politika kluba za ovu polusezonu....jedina greska je sto je dat otkaz Denisu Sadikovicu, nije bio skup, ima profi licencu....svakako je rezultat za ovu sezonu u drugom planu. E sad bi neki da mijenjaju Vugdalica, mislim da je to samo necija pusta zelja. Yebes taj klub ako ce joj ulica krojiti politiku, ulica bi malo da mijenja trenera, malo da prisustvuje treninzima, malo da baca baklje, oni bi da s.eru a on bi to sve trebao placati, a to Azmir nece i naravno da nece, ko bi to. Prioritet svih proriteta je stabilan klub bez dugova i Azmir je na dobrom putu da to uradi i on ce sigurno to uraditi, naravno ako mu se da mogucnost u nekoj bliskoj buducnosti sa izmjenom statuta kluba. Brzo smo zaboravili januar 2013....
-
- Kontakt:
mrtvu mladost mi nemozemo dobiti.....i opet se pljuje azmir..pa hajde neka,otjeracemo covjeka,pa kako nam bude...puuu **** ti u nekom crnom scenariju mogli bi i zadnji zavrsiti....otjerati komplet ekipu,bruka jebote... 

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Ako se nesto drasticno ne promijeni naravno da cemo zadnji zavrsit,bez obzira sto u II polusezoni imamo "lakse" tekme kuci ovi nisu sposobni nikoga pobijediti,nit individualnog kvaliteta nit tima ,pa oni u pola utakmice jedan drugom psuju i salju u pm
.
Raspustiti sve

Raspustiti sve

Tuzlak04 je napisao/la: Meni nikad nije bila jasna uloga Vugdalića. Evo čekam već mjesecima, da vidim zašto je zapravo doveden. Bilo je nekih priča, da je doveden zbog ovog ili onog, ali još ništa od tog. Yebat ga . . .
Odgovor je u ovom gore postu.....Vugdalic je u Slobodi da sve kontrolise kad Azmir nije prisutan, desna ruka Azmira HusicaSkver je napisao/la:Stvari ne izmicu kontroli, pored ostalog zato je i doveden Sasa Vugdalic da stvari ne izmicu kontroli, plati pa se klati......Sasa to sve uredno kontrolise, profesionalno i onako kako treba.tinaslafkr je napisao/la:http://prntscr.com/549itq stvari izmicu kontrolii
P.S. Ko gubi ima pravo da se ljuti, sve gubitnik do gubitnika.
🔴⚫️
Nisu krivi ni oni sto su selektirali igrace,birali su se oni koji ce pristat na ove uslove,ko sto neko vec napisa.Ne znam sta napadate Vugdalica,smeta vam sto ne znate jel radi ista? I da ne radi,siguran sam da ne krade.I Azmira bi se jos vise pljuvalo,i bila bi jos veca ogorcenost navijaca da nije iznio u Tv emisiji koliki je sada dug,sto nije duzan da uradi.(na tvu)
Sad ce pauza,pojacat ćemo se,duga pauza kakva i jest u PL nama odgovara da se posloze i uigraju pojacanja,a ja vjerujem portugalcu,bar sto se igre tice vidi se napredak u odnosu na sadikovica,iako rezultati takodje izostaju.
Potrošit dosta para na pojacanja i njihove plate samo da bi bili negdje u sredini tabele u ovoj sezoni se jednostavno ne poklapa sa filozofijom stednje i vracanja dugova.
Sad ce pauza,pojacat ćemo se,duga pauza kakva i jest u PL nama odgovara da se posloze i uigraju pojacanja,a ja vjerujem portugalcu,bar sto se igre tice vidi se napredak u odnosu na sadikovica,iako rezultati takodje izostaju.
Potrošit dosta para na pojacanja i njihove plate samo da bi bili negdje u sredini tabele u ovoj sezoni se jednostavno ne poklapa sa filozofijom stednje i vracanja dugova.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.