FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Cuspajz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Cuspajz » 28 sep 2012, 12:39

payton je napisao/la:..iskren da budem ..volio bi da dođe ta jadna,mala skupina što sebe zove navijačima a pod jastukom drže grbove hajduka i dinama..pa da mogu vidjeti šta znači kop..navijanje..atmosfera
ovako moraju ići u split ili zagreb da osjete te stvari
ponesi tastaturu da ti ne pobjegnu ako dodzu

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 sep 2012, 12:39

Cuspajz je napisao/la:
payton je napisao/la:..iskren da budem ..volio bi da dođe ta jadna,mala skupina što sebe zove navijačima a pod jastukom drže grbove hajduka i dinama..pa da mogu vidjeti šta znači kop..navijanje..atmosfera
:lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

payton

Post Postao/la payton » 28 sep 2012, 13:27

baš se grohotom nasmija na najgluplji post od nastanka sportsport.ba
nastaviš li tako mogo bi glumiti glupana Triggera iz "Mućki”
YES.WE.DID.

modric

Post Postao/la modric » 28 sep 2012, 13:48

Posljednjih šest gostovanja na Koševu za Široki je donijelo samo jedan poraz, onaj iz pretprošle sezone, kada je bilo 3:0 za Bordo tim. No, osim podatka da je Široki u svim ostalim susretima u tom razdoblju zabio gol na sarajevskom zdanju, zanimljiva je općenito statistika međusobnih duela ova dva kluba – naime, da biste spojili dvije pobjede Sarajeva u tim duelima morate se vratiti trinaest utakmica unatrag!

Pitar sa Kariba
Kontakt:

Post Postao/la Pitar sa Kariba » 28 sep 2012, 13:49

Ultras1921 je napisao/la:
theprodigy je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dobro uradjen video, ali je neprofesionalno u nazivu videa Siroki Brijeg napisati malim slovom.
Spot nisu radili profesionalci (angažovani od FK Sarajevo), nego navijači. E sad što dobro izgleda to je druga stvar.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 28 sep 2012, 14:21

Nema(š) izgovora!
Dođi na stadion, raširi svoj šal, zastavu i zajedno zapjevajmo "Divove"! Ponesimo zajedno Sarajevo u nove pobjede!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 28 sep 2012, 14:40

Cuspajz je napisao/la:

hahah, post godine. popravio si mi dan :) bravo! :)
:mrgreen:
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

powerplay
Kontakt:

Post Postao/la powerplay » 28 sep 2012, 15:23

Kakvi oni i dolazak, pa oni u Zenicu krenu preko Zagreba, zaobiđu Sarajevo u "širokom" luku. Možda se zato zovu široki :lol: .
Negi sutra svi lagano na Bordo day, koja kafica, druženje, zezancija, malo pozitivne atmosfere pred nedeljnu utakmicu.
U novi boj...

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 28 sep 2012, 17:18

Kevin je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la:
:lol: :lol:
Ti da imas bar mrvu ljudskosti i postenja u sebi nebi stavljao smajlije vec bi od sramote gledao pred sebe kad se spomene ubistvo neduznog covjeka. Stanovnici Listice su jedini odgovorni za njegovo ubistvo kao i za pomoc ubici da pobjegne. Dakle dajete podrsku ucinjenom djelu. Osim ako ti Kevine ne smatras da je on zasluzio da umre ili da je napravio samoubistvo ?

"u slučaju nepovoljnog rezultata opet dođe do sranja do kakvih je dolazilo"

Gubili smo i prije - ne treba nam opravdanje. Ne shvatas da je rezultat ovdje najmanje vazan iako nam to za sada samo preostaje. Dakle opet vi ugrozeni :shock: .

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 28 sep 2012, 21:10

High je napisao/la:Više od utakmice, i uvijek će mi tako biti svaki put kad budemo igrali sa njima. Na stranu gradski derbi i ostale velike utakmice, ali duel sa njima je nešto drugačiji, utakmica sa njima je puna ''onog'' naboja, osvete, ljutnje. Sve zbog onog u lištici 04.10.2009. Prošle su tri godine od ubistva našeg brata sa tribine, niko nije odgovarao, a veliki dio naše grupe je dobio prijave zbog onoga u lištici. Istina je jedna, i samo ona postoji - neki istu ne žele prihvatiti, pravda nije zadovoljena i niko od nas se ne može s tim pomiriti. Imali smo mnogo teških udaraca kao klub, i kao grupa, ali onaj dan kad smo trebali napraviti fantastičnu atmosferu u lištici je bio onakav kakav jeste, nažalost. I ni danas se nismo od toga oporavili, trebalo je biti... Drugačije... Bolje...Trebali smo proslaviti rođendan našeg kluba, zabaviti se i pjevati radosnih lica svi koji smo se zaputili prema tamo, a vratili smo se sa suzama u očima i velikom tugom u Sarajevo. Izgubili smo jednog momka sa tribine, koji više nikad neće biti s nama na sjeveru, koji nikad neće moći mahati barjacima, bodriti naše Sarajevo s nama, proslavljati pobjede i trgati svoje živce zbog loših rezultata zajedno s nama. Klub ide prema naprijed, koračamo svi prema boljim danima, naše Sarajevo se budi, jača, gazi sve pred sobom, ali opet nešto fali. Vedran Puljić! I od onog dana ništa nije isto, niti će biti. Može padati i Levski, mogu se redati pobjede i uživati nad istim, možemo se smijati ostalim klubovima i gledati ih sa visine, ali se svaki dan sjetiti našeg brata, biti skupa na sjeveru i posvećivati mu pjesme, nikad ga zaboraviti. Utakmica protiv njih je ovog mjeseca u nedjelju, 30. septembra, a samo četiri dana poslije su tačno tri godine od Vedranovog ubistva, tačno tri godine bez istine, pravde, mira. Poslije utakmice, nadam se ispunjenog cilja i pobjede nad njima, otići na Bare i posjetiti Vedranov grob, kao što je to bio slučaj prošle i pretprošle godine. Ne treba se brate niko zvati da dođe na utakmicu, svako ko osjeća imalo nepravde, tuge, boli i ljutnje će doći da ih zgazimo zajedno! Ne možemo vratiti našeg brata sa tribine, ali ih možemo i moramo zgaziti, i to je najmanje što možemo uraditi.
Svaka ti čast care.

Apel članovima foruma. Dajte ovo svim pitarima i derbi navijačima neka pročitaju. Ko ne podrži klub u jednim od najtežih momenata, nek se zapita koliko voli svoj klub! 5KM neće ih osiromašiti, a klubu svaka marka dobro dođe!

Nema izgovora! Na utakmicu! :arrow:
4.10.2009.

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 sep 2012, 21:13

respect
Sarajevo ljubavi moja!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 28 sep 2012, 21:24

Ma stipu momka nije nista skrivio, nego da kazem za tu nedelju svi na kosevo da pomognemo klubu **** 5,6,7 KM nevazno je samo da se pomogne!
Edit:steta sto necu moci sutra na taj bordoday jer radim :roll:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

koalem
Kontakt:

Post Postao/la koalem » 28 sep 2012, 22:10

DevilS je napisao/la:Ma stipu momka nije nista skrivio, nego da kazem za tu nedelju svi na kosevo da pomognemo klubu **** 5,6,7 KM nevazno je samo da se pomogne!
Edit:steta sto necu moci sutra na taj bordoday jer radim :roll:
Gdje radiš, da ti sredim slobodan dan :)
4.10.2009.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 28 sep 2012, 22:22

Njemu zena djeca sva ne spavaju nocima....

Vidim sutra ce biti i dzaba hrane izgleda, razlog vise da se dodje :mrgreen: :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 sep 2012, 22:36

Onda bolje da devils ne dolazi ne sređuj mu ništa može pojesti božiju kišu, kažu ima trakavicu (šala)
Sarajevo ljubavi moja!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 28 sep 2012, 22:38

Fina sala nema sta. :D, ma radim u jednoj firmi na otoci Kristal d.o.o. ;)
@sekac mogu pojesti tako i bolje je sto ne mogu doci. :lol: :P

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 28 sep 2012, 22:45

DevilS je napisao/la:Fina sala nema sta. :D, ma radim u jednoj firmi na otoci Kristal d.o.o. ;)
brate fakat se šalim i ne poznam te ali ok nadam se da se ne ljutiš opali i ti meni neki zez nema problema razumijem te ja tako je kad se radi i ja šljakam volio bi da neko postavi nešto sa sutrašnje fešte na forum da ovi kao ti ne budu uskračeni totalno.
Sarajevo ljubavi moja!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 28 sep 2012, 22:48

sekac je napisao/la:
DevilS je napisao/la:Fina sala nema sta. :D, ma radim u jednoj firmi na otoci Kristal d.o.o. ;)
brate fakat se šalim i ne poznam te ali ok nadam se da se ne ljutiš opali i ti meni neki zez nema problema razumijem te ja tako je kad se radi i ja šljakam volio bi da neko postavi nešto sa sutrašnje fešte na forum da ovi kao ti ne budu uskračeni totalno.
Drug moj ti i High ste momci za deset stvarno i vidim da se volite i saliti a ne ko neki odmah sta god po meni vakav nakav itd.. :roll:
Ali hajde nema veze radit se mora sta ces imam neke fine godine ma nema veze postavili ili ne postavili nek se fino svi provedu i popiju, pojedu isto kao i da sam ja tu. ;) :P A to za salu nije frka kad mi nesto naleti proslijedicu nadam se da neces se naljutiti. :P

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 28 sep 2012, 23:21

payton je napisao/la:ponavljam..
Klub mora (vrlo skoro) poreskoj upravi uplatiti neku cifru da bi nam se odledila lova što smo zaradili u takmičenju lige uefa. Pored toga moramo platiti kaznu uefi od 40 000 eura.Na ovo sve dodajte tekuće -mjesećne obaveze prema igračima i uposlenicima u klubu. Znači klub mora ispuniti neke obaveze a to je u ovom trenutku veliko opterećenje za klub. Neču da licitiram ciframa ali vjerujte ( info iz kluba)..da je cifra pogolema. Posebno opterećenje predstavlja što se sve mora završiti u mjese-dva (najduže)
Zato pokažimo po ko zna koji put da smo MI SNAGA našeg kluba koja nikada i nigdje nije izdala bordo diva. Dovedite što više prijatelja..rodjaka...komšija na ovu tekmu...znači onih koji su derbi ili euro navijači. U ovoj situaciji svaka marka je ”zlato” za klub
Pokažimo još jednom koliko VOLIMO SVOJE SARAJEVO

zato ja sa rajom idem na Zapad .....mislim da bi mnogi to trebali da kupe sto skuplju kartu!!! da se lova prikupi!!!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 28 sep 2012, 23:33

azizmpj je napisao/la:
payton je napisao/la:ponavljam..
Klub mora (vrlo skoro) poreskoj upravi uplatiti neku cifru da bi nam se odledila lova što smo zaradili u takmičenju lige uefa. Pored toga moramo platiti kaznu uefi od 40 000 eura.Na ovo sve dodajte tekuće -mjesećne obaveze prema igračima i uposlenicima u klubu. Znači klub mora ispuniti neke obaveze a to je u ovom trenutku veliko opterećenje za klub. Neču da licitiram ciframa ali vjerujte ( info iz kluba)..da je cifra pogolema. Posebno opterećenje predstavlja što se sve mora završiti u mjese-dva (najduže)
Zato pokažimo po ko zna koji put da smo MI SNAGA našeg kluba koja nikada i nigdje nije izdala bordo diva. Dovedite što više prijatelja..rodjaka...komšija na ovu tekmu...znači onih koji su derbi ili euro navijači. U ovoj situaciji svaka marka je ”zlato” za klub
Pokažimo još jednom koliko VOLIMO SVOJE SARAJEVO

zato ja sa rajom idem na Zapad .....mislim da bi mnogi to trebali da kupe sto skuplju kartu!!! da se lova prikupi!!!
Prijatelju na svaku se utakmicu treba ici i kupovati karte da bi pomogao klubu. Ne mozes s jednom utakmicom pomoci nikako a protiv Gradine, Radnika ne bude ni hiljada.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, iliyaa8, robertkosar i 46 gostiju.