RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

RASanticeva
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la RASanticeva » 20 jul 2019, 18:57

UstanikSBII je napisao/la:Odlično se sredili stadion svaka čast! :bow:
Ovo je tek početak :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Mostar u srcu, Velež do groba

baltazar7
Kontakt:

Post Postao/la baltazar7 » 20 jul 2019, 19:14

Ona smijurija od prošle sezone i onakvog ulaska u PL dolazi na naplatu kao maljem po sred čela...

Haroni
Kontakt:

Post Postao/la Haroni » 20 jul 2019, 19:22

Nadam se da če ova utakmica posluzit da otvori oči Ibri što se tiče zadnje linije. Marquez i Zvona nemaju šta radit na ovom nivou. Pod hitno trazit dva štopera.

HMKAHH
Kontakt:

Post Postao/la HMKAHH » 20 jul 2019, 19:52

Haroni je napisao/la:Nadam se da če ova utakmica posluzit da otvori oči Ibri što se tiče zadnje linije. Marquez i Zvona nemaju šta radit na ovom nivou. Pod hitno trazit dva štopera.
Prelose je ovo pozadi pogotovo..zelim vam rodjeni sve najbolje ove sezone ali bez po dva dobra igraca pojacanja u svakoj liniji niste smjeli ulaziti u prvenstvo nadam se da vam se to nece obiti o glavu, publici svaka cast lijepo je vidjeti pun stadion.

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 20 jul 2019, 20:00

Cestitke ekipi Mladosti, iskoristili su nase greske u odbrani i na kraju uzeli 3 boda. Nadam se da ce ljudi u upravi i u strucnom stabu shvatiti da moramo pojacati ekipu provjerenim igracima na nekim pozicijama, pogotovo u odbrani. Jednostavno nije isto igrati protiv Toska, Igmana i ostalih ekipa u federalnoj ligi uz duzno postovanje prema tim ekipama i sa ekipama iz PLBiH koje kaznjavaju najmanje greske u igri.
Nista nam ne preostaje nego se boriti, trenutno po rosteru s kojim raspolazemo pripadamo donjem dijelu PLBiH.
Zauvijek samo Velež!
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Alminjo99
Kontakt:

Post Postao/la Alminjo99 » 20 jul 2019, 20:05

Nek nam je Bog na pomoci ovu sezonu. Odbrana kriminalna.
Rezultat je trend, ideal je vječan!

RASanticeva
Kontakt:

Post Postao/la RASanticeva » 20 jul 2019, 20:23

Rezime svega ovoga (ovo govorim iz najboljih mogucih namjera jer mi je stalo do kluba)

- Bogdanović je rupa od golmana. Lik ne moze da zamijeni Bobića koji je danas radije suspenzije bio van terena i ako ne nađemo neko rješenje dugotrajnije, sa njim nece izdobriti
- Odbrana 0 bodova; zabijaš gol da bi ekspresno primio drugi i pri tome odbrana ispada kao da smo se skupili par nas sa termina pa ćemo igrati
- Vezni red solidan iako mi je danas Edo isto izgubljen bio u par momenata i to momenata kada moraš da budeš fokusiran 100%. Napravili smo grešku sa Rodrigom iskreno jer je po meni lik igrom napredovao dosta i realno dobro bi nam došao u ovakvim utakmicama (pod pretpostavkom da bi nastavio raditi nekim intenzitetom)
- Berisha jad i čemer od igrača kojeg bi trebali prekomandovati u nekog AMF-a (kao sto sada rade sa Kodrom u Bilbau) i pustiti ga da stvara igru. Kao špic stvara previše grešaka i tačno kao da ga na mahove uhvati trta kada dođe u situaciju. Brandao mi je danas isto bio malo ispodprosječan, ali je po meni on daleko bolji igrač od Berishe na poziciji špica

Sve u svemu - ohladiti glave, smiriti se i pripremiti se za derbi jer moramo da se dignemo nakon ovoga. Ne smatram da smo nakon jedne utakmice kandidati za 2.ligu kao što to likuju navijači propalog Černobilca iz Zenice i ostala ekipa - statistika je pokazala da smo sami sebe ubili i na tome moramo da radimo

Glavu gore i malo više optimizma - sezona je tek počela gospodo

FSB

Post Postao/la FSB » 20 jul 2019, 21:11

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:28, ukupno mijenjano 1 put.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 20 jul 2019, 21:13

FSB je napisao/la:Ne da nam treba Fajić, nego nam treba i Fajić i Mirnes Salihović.
Neefikasni smo. Milion prilika, nigdje gola.
Kakav bola mirnes salihovic covjek u posti radi. Trba nam spic ko fajic samo 7 godina mladji i to je to, sami kazete da je ogrmona razlika izmedju pl i federalke i prizivate covjeka koji rekreativno igra fudbal

FKMLADOSTDK
Kontakt:

Post Postao/la FKMLADOSTDK » 20 jul 2019, 21:17

Ma imate vi solidnu ekipu, nije to Ibro uopšte loše posložio. Prva je utakmica, polahko, dok igrači osjete malo PL, kako ste izgubili, tako ste mogli i pobijediti. Malo ste više naprijed srljali nego je trebalo, i kod 1:1 ste trebali malo prikočiti, zadovoljiti se remijem, pa ako šta ispadne do kraja. Jbg, igrače vam je izjednjačujući ponio, treba ih razumjeti, želja je to i pohvalno je, samo što je rizično i opasno. Nadam se da ćete sljedeću puno pametnije i bolje odigrati i da ćete makar remi izvući.
Sretno u nastavku.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.

nekoIzMostara
Kontakt:

Post Postao/la nekoIzMostara » 21 jul 2019, 12:55

Nasi igraci sagorili od zelje za dobrim rezultatom, Mladost iskoristila to i prilike koje su imali kaznili. Nisu oni od nas bolji nimalo. Bice bolje u narednim tekmama. MUSVDG :bih:
All-Time First Yugoslav League table

6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 21 jul 2019, 13:23

Sta reci nakon svega? Baciti prve macice u vodu ili se zabrinuti? Nisam siguran evo sta da mislim.
Odgledao i snimak utakmice i onda na kraju statistiku pogledas - dodje ti da places. U jednom trenutku posjed lopte u 10 min igre bio je 80% na strani Veleza. Velez je bio taj koji je stvarao prilike, ali se pokazalo tacnim ono na sto su svi sa strane upozoravali - Velezu treba napadac, "klasicni spic"! Znam i ja da svi igraci za Berishu pricaju da je zvijer, da ima snage...ali vidjelo se i protiv Zelje u onoj utakmici, a i sada da on pokriva i sredinu i napad tako da u zavrsnici u 95% slucajeva zakaze zbog istrosenosti.

Odbrana je posebna prica. Ne znam da li se samo meni cini, ali Civic do sada apsolutno nista nije pokazao. I kada probije po svojoj strani uprska losim centarsutem. Da ne govorim kako je u defanzivnim zadacima pored Fanima (izuzetno brzog i jako dobrog igraca) Civic izgledao smijesno...da ne kazem jadno. Dario se dosta gubio, a jedan je od krivaca za treci gol Mladosti. Zvona je nosio odbranu koliko je mogao, ali kad ostale karike popucaju ni on kao jedna karika u nizu ne moze biti dobar. O Bogdanovicu necu da trosim rijeci jer sam podatak da nije imao nijednu odbranu govori sam za sebe.

Vidjecemo kako ce to izgledati u narednoj utakmici kada se vrate povrijedjeni i kartonirani igraci. Mozda bi dobro rjesenje bilo Skoko na desni bok, Kuduzovic na lijevi, Civic na defanzivnog veznog (gdje se najbolje i pokazao u dosadasnjoj karijeri), Berisha ofanzivni vezni a Fajic kao istureni napadac.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Dominantan
Kontakt:

Post Postao/la Dominantan » 21 jul 2019, 15:54

Zoom088 je napisao/la:Sta reci nakon svega? Baciti prve macice u vodu ili se zabrinuti? Nisam siguran evo sta da mislim.
Odgledao i snimak utakmice i onda na kraju statistiku pogledas - dodje ti da places. U jednom trenutku posjed lopte u 10 min igre bio je 80% na strani Veleza. Velez je bio taj koji je stvarao prilike, ali se pokazalo tacnim ono na sto su svi sa strane upozoravali - Velezu treba napadac, "klasicni spic"! Znam i ja da svi igraci za Berishu pricaju da je zvijer, da ima snage...ali vidjelo se i protiv Zelje u onoj utakmici, a i sada da on pokriva i sredinu i napad tako da u zavrsnici u 95% slucajeva zakaze zbog istrosenosti.

Odbrana je posebna prica. Ne znam da li se samo meni cini, ali Civic do sada apsolutno nista nije pokazao. I kada probije po svojoj strani uprska losim centarsutem. Da ne govorim kako je u defanzivnim zadacima pored Fanima (izuzetno brzog i jako dobrog igraca) Civic izgledao smijesno...da ne kazem jadno. Dario se dosta gubio, a jedan je od krivaca za treci gol Mladosti. Zvona je nosio odbranu koliko je mogao, ali kad ostale karike popucaju ni on kao jedna karika u nizu ne moze biti dobar. O Bogdanovicu necu da trosim rijeci jer sam podatak da nije imao nijednu odbranu govori sam za sebe.

Vidjecemo kako ce to izgledati u narednoj utakmici kada se vrate povrijedjeni i kartonirani igraci. Mozda bi dobro rjesenje bilo Skoko na desni bok, Kuduzovic na lijevi, Civic na defanzivnog veznog (gdje se najbolje i pokazao u dosadasnjoj karijeri), Berisha ofanzivni vezni a Fajic kao istureni napadac.
Bacat cete macice jedno vrijeme...

Druze, Mladost vas analizirala i detalje i odsjekla vezni red i pustila limitirane igrace poput Vehabovica koji ima 10 dodira previse da pipka loptu i pod organizovanim pritiskom uvijek oduzela loptu i isla u polukontru...Velez nije do danas nikoga analizirao vec samo nekim rijecima i nekom svojom trkom u 1.FBiH i uspijevao...dosta veznih igraca je previse sebicnih sto pokazuje i posjed lopte bez efekta...izasao Cosic a ostao Vehabovic koji igra poziciju kad izgubis loptu ...primas!

Stoperska pozicija kriminalna..

Nazalost i Bogdanovic danas lose izdanje..

Nije dovoljan pun stadion za rezultate.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 21 jul 2019, 16:11

Dobro.

FSB

Post Postao/la FSB » 22 jul 2019, 15:35

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:25, ukupno mijenjano 1 put.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 22 jul 2019, 15:38

Vidi mi lika s avatara :D . Vazda isti :thumbup:

Legende moje :tokralju: :tokralju:

RASanticeva
Kontakt:

Post Postao/la RASanticeva » 22 jul 2019, 17:29

Dominantan je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:Sta reci nakon svega? Baciti prve macice u vodu ili se zabrinuti? Nisam siguran evo sta da mislim.

Bacat cete macice jedno vrijeme...

Druze, Mladost vas analizirala i detalje i odsjekla vezni red i pustila limitirane igrace poput Vehabovica koji ima 10 dodira previse da pipka loptu i pod organizovanim pritiskom uvijek oduzela loptu i isla u polukontru...Velez nije do danas nikoga analizirao vec samo nekim rijecima i nekom svojom trkom u 1.FBiH i uspijevao...dosta veznih igraca je previse sebicnih sto pokazuje i posjed lopte bez efekta...izasao Cosic a ostao Vehabovic koji igra poziciju kad izgubis loptu ...primas!

Stoperska pozicija kriminalna..

Nazalost i Bogdanovic danas lose izdanje..

Nije dovoljan pun stadion za rezultate.
Bogdanović loše izdanje? Lik je rupa od golmana sa svojim reakcijama - radije bi sebe stavio na gol nego da mi on brani onako kako on to radi.

FSB

Post Postao/la FSB » 22 jul 2019, 18:59

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 03:25, ukupno mijenjano 1 put.

StarmoCity
Kontakt:

Post Postao/la StarmoCity » 23 jul 2019, 20:37

Kakva greska uprave. Covjek koji je do neki dan blatio Hasica i Ibru na svakom koraku novi trener u omladinskom pogonu... :puke: :puke: :puke:

najrodjeniji
Kontakt:

Post Postao/la najrodjeniji » 24 jul 2019, 12:04

Šta vam je Jole govorio pjetlići i fudbalske analfabete, ekipa koja nije u stanju Olipićka dobit 3 godine, - Fajić, ne može opstati u PL BiH
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ VELEŽA. BUDI NAVIJAČ OLIMPICKA.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.