Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
rogeRF je napisao/la:Hart za oba kriv. Ubise ih ljudi.
Sent from my ST18i using Tapatalk
Nek si mi ti normalansemir01 je napisao/la:rogeRF je napisao/la:Hart za oba kriv. Ubise ih ljudi.
Sent from my ST18i using Tapatalk![]()
jesi ti normalan
jesi li
Edin zaboravio Gerrada covjek odbrano nemoguce
znaci Edin je kriv za drugi gol
Koga izvesti? Navasa? Clichya? Doduse ni sa jednim nebi pogrijesio jer su obojica tuga golema do sadClaus je napisao/la:Odličan je za sada. Jedini pokušava nešto u napadu, dok ovi ostali sebičnjaci soliraju do iznemoglosti. damn Pelle je valjda uvidio da bi bila glupost vaditi ga. Najbolje bi bilo ubaciti Aguera u igri, jer Građani svakako nemaju šta čekati.
Chuckie je napisao/la:Haha kako ovo nije penal to samo Clattenburg zna.
Sam si dao odgovor na pitanje.soccerfan je napisao/la:Koga izvesti? Navasa? Clichya? Doduse ni sa jednim nebi pogrijesio jer su obojica tuga golema do sadClaus je napisao/la:Odličan je za sada. Jedini pokušava nešto u napadu, dok ovi ostali sebičnjaci soliraju do iznemoglosti. damn Pelle je valjda uvidio da bi bila glupost vaditi ga. Najbolje bi bilo ubaciti Aguera u igri, jer Građani svakako nemaju šta čekati.
on je kriv pa ti pricaj sta hocesrogeRF je napisao/la:Nek si mi ti normalansemir01 je napisao/la:rogeRF je napisao/la:Hart za oba kriv. Ubise ih ljudi.
Sent from my ST18i using Tapatalk![]()
jesi ti normalan
jesi li
Edin zaboravio Gerrada covjek odbrano nemoguce
znaci Edin je kriv za drugi gol
Pa sta, to ne moze bit kriv za gol ako je prije toga nemoguce odbranio? Po meni, previse je izasao s gola, ne procijenivsi dobro let lopte. Da je ostao na liniji, mozda bi i odbranio. Daleko od toga da dobro igraju, ali po meni je on bolje trebao kod oba gola reagovati.
Sent from my ST18i using Tapatalk
Clichy i Navas neznajuClaus je napisao/la:Odličan je za sada. Jedini pokušava nešto u napadu, dok ovi ostali sebičnjaci soliraju do iznemoglosti. damn Pelle je valjda uvidio da bi bila glupost vaditi ga. Najbolje bi bilo ubaciti Aguera u igri, jer Građani svakako nemaju šta čekati.
jači redsi, postavio je dobru formaciju Pelle koja je trebala da odgovara Edinu ali ne mogu opet ništaCartman je napisao/la:Dosta dobro poceo, ali sada dosta grijesi. Evo sad ih je mogao kostat gola. Ali su generalno vrlo losi.
Ali je istu tu loptu on presjekao vracajuci se u odbranu i nije imao kome da je preda jer su mu saigraci staticni ko bašluci!Claus je napisao/la:Sad je bez veze prodao jednu loptu blizu svog gola. Sreća pa je Coutinho po ko zna koji put traljavo šutirao.