FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 08 nov 2014, 17:19

Cuj Sicu frajer spominje :lol: :lol: , e ne mogu da vjerujem kakvih sve debila ima i koji sebe smatraju kao navijacem Slobode, i meni bude krivo kad Sloboda izgubi i svi dobro znamo u kakvoj smo situaciji a znamo da nam je ekipa veliki odron da nema veceg tako da ni Portugalac nije mogao napravit nesto od ove ekipe, nista strpit se do proljece i onda sve kuci dobit uz koji bod na strani. ali sa pojacanjima koja su potrebna.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 nov 2014, 17:20

ziviniceMetropola je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:pa nisu zadnji :opaopa:
bravo, evo ti banana
fala

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 08 nov 2014, 17:21

Samo podrška Azmiru, protiv Sarajeva nam je možda i zadnja prilika da pokažemo čovjeku da smo uz njega. Kasno će biti u januaru pravit skupove i peticije za ostanak ili šta slično. Neće više biti ni 1000 navijača na treningu, portugalac nije cirkus, tako da ovu zadnju šansu moramo iskoristiti.
Uraditi neki intervju sa UG Prijatelji FKS, da iskoristimo medijski prostor neka vide i ostali koji manje prate rad Husića i koji se ne sjećaju prijašnjih uprava, da se prikaže ta transparentnost i pozitivan rad.
Lahko je sve zamijeniti, i igrače i trenere i ostale radnike, al teško da će nam se više pružiti ovakva prilika kao što je Husić.

tinaslafkr
Kontakt:

Post Postao/la tinaslafkr » 08 nov 2014, 17:26

http://prntscr.com/54aigy" onclick="window.open(this.href);return false; evo sta kaze jedan od igraca Slobode

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 nov 2014, 17:28

ma svasta tu ima ba..eno Berba i OKK su mnogima dobri a sutilo se kad se gasila Dita- niko rijeci nije progovorio...zasto? zato sto Berba treba za standove, za dozvole itd itd pa se protiv njeg ne moze pricat, on je dobar, jos i kad karte podjeli sezonske i to...a sto Dita ode nema veze

isto tako bi sutra bilo i za FK, kakva ba Sloboda, nek se formira novi OFK nek iz 6.lige krene ako treba samo ako ima mene tu ;)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 nov 2014, 17:42

Nece Azmir nigdje iz Slobode, ovdje je ponekad zanimljivo citati, a pogotovo razne reklamacije pojedinih "navijaca" na rad Azmira Husica, bas uzivam, mogu samo zamisliti kako se osjecaju.....ne yebe ih niko, ne pitaju se nista, ne mogu uzivati pogodnosti koje su imali, ne mogu se vise grebati na racun Slobode, cak moraju i platiti kartu :D.
🔴⚫️

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 08 nov 2014, 17:44

I da kupiš Cannavara žena .. .. .' .... ...., Husara lopove!... ;)

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 08 nov 2014, 19:05

Milion puta receno volis Slobodu hoces da donosis odluke ? Pare na sto i pricaj ovako zacepi.

Sto se tice ove polusezone kako cu svojoj djeci pricati za 20 godina kakav smo mi odron od fudbala gledali :(

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 08 nov 2014, 19:16

merak je napisao/la:Milion puta receno volis Slobodu hoces da donosis odluke ? Pare na sto i pricaj ovako zacepi.

Sto se tice ove polusezone kako cu svojoj djeci pricati za 20 godina kakav smo mi odron od fudbala gledali :(

Bar sljedeća tekma u Tuzli neće biti odron ipak dolazi vrhunska ekipa pa će se imati šta vidjeti, a na Slobodi je da pokaže koliko zna i može. :D
SRETAN BROJ - 1725

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 nov 2014, 19:18

pitic je napisao/la:
merak je napisao/la:Milion puta receno volis Slobodu hoces da donosis odluke ? Pare na sto i pricaj ovako zacepi.

Bar sljedeća tekma u Tuzli neće biti odron ipak dolazi vrhunska ekipa pa će se imati šta vidjeti, a na Slobodi je da pokaže koliko zna i može. :D
Ako ste vi vrhunska ekipa zamisli tek koliko bi mi primili od Borusije :mrgreen:

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 08 nov 2014, 19:19

Tuzlaci vidjet cemo sljedece kolo od kakvog ste materijala sagradjeni :kafa:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 nov 2014, 19:20

hmmm....tesko sam razocaran...ne igrom jer sam ovo tacno ocekivao...nezalaganje,nemoc,svadze po terenu....neko selo pored bijeljine nas devastira u svakom smislu....pobijedili,profulali penal,pogodili stativu,imali jos bruku sansi,napadali sa igracem manje...ljudi se protiv nas petama dodaju :shock: :shock: ....i to ne obicni ljudi...debeli ljudi bez kose,jbt :shock: :oops: :oops: ....covjek komadir stanice u bijeljini hladno pretrcava naseg zadnjeg igraca a zaostajao je za njim 5 metara... :tokralju: :tokralju: ...imao bi sta ramiz zmaj sta rec o ovim nasim odronima....sudija nam neofirno navlacio....pokemoni ne mogu pritiska da naprave protiv zadnje ekipe sa igracem vise :tokralju: :tokralju: :tokralju: ....ne mogu da vjerujem da se ovi nasi bave profesionalno fudbalom...znaci,NIISSSTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....nevjerovatno.....na kraju tekme prijetnje,prozivano je vugdalica....bio je i verbani okrsaj sa njim nakon tekme iza stadiona....igracima se j.e.b.a.l.o od do i receno m je da nece vise nosit dres SLOBODE te da ce na majevici popusit batine jer je dosta vise....ovo je definitvno kap koja je prelila casu...oni blijedi i prepadnuti kao i predsjednik nijemo gledaju....na majevici nas je preuzela nasa policija jer je neko iz uprave zvao i to trazio jer su se pobojali za svoju g.u.z.i.c.u....vugdalic najvjerovatnije...svaka mu cast za humanitarni rad,mozda je dobar covjek ali vecinu igraca je selektirao i vrijeme je da ode...nisam bio protiv njega al ovo vise nema nikavog smisla...dovedeni su igraci koji nase juniore ne mogu dobit...NEKO JE ZA OVO DEBELO KRIV...ako nije vugdalic nek izadze i kaze ko jeste.....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 08 nov 2014, 19:21

lafomamone je napisao/la:Tuzlaci vidjet cemo sljedece kolo od kakvog ste materijala sagradjeni :kafa:
Na polusezoni 2014/15 od papira. Cijepat nas k'o autobuske karte.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 08 nov 2014, 19:22

tuzlak1987

:lol: teško pitanje :mrgreen:

Ma haj neka sve prođe u fer i sportskom duhu na terenu i tribinama pa bolji neka nosi bodove. Sve u svemu derby za fudbalske sladokusce.
SRETAN BROJ - 1725

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 08 nov 2014, 19:25

staragarda je napisao/la:hmmm....tesko sam razocaran...ne igrom jer sam ovo tacno ocekivao...nezalaganje,nemoc,svadze po terenu....neko selo pored bijeljine nas devastira u svakom smislu....pobijedili,profulali penal,pogodili stativu,imali jos bruku sansi,napadali sa igracem manje...ljudi se protiv nas petama dodaju :shock: :shock: ....i to ne obicni ljudi...debeli ljudi bez kose,jbt :shock: :oops: :oops: ....covjek komadir stanice u bijeljini hladno pretrcava naseg zadnjeg igraca a zaostajao je za njim 5 metara... :tokralju: :tokralju: ...imao bi sta ramiz zmaj sta rec o ovim nasim odronima....sudija nam neofirno navlacio....pokemoni ne mogu pritiska da naprave protiv zadnje ekipe sa igracem vise :tokralju: :tokralju: :tokralju: ....ne mogu da vjerujem da se ovi nasi bave profesionalno fudbalom...znaci,NIISSSTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....nevjerovatno.....na kraju tekme prijetnje,prozivano je vugdalica....bio je i verbani okrsaj sa njim nakon tekme iza stadiona....igracima se j.e.b.a.l.o od do i receno m je da nece vise nosit dres SLOBODE te da ce na majevici popusit batine jer je dosta vise....ovo je definitvno kap koja je prelila casu...oni blijedi i prepadnuti kao i predsjednik nijemo gledaju....na majevici nas je preuzela nasa policija jer je neko iz uprave zvao i to trazio jer su se pobojali za svoju g.u.z.i.c.u....vugdalic najvjerovatnije...svaka mu cast za humanitarni rad,mozda je dobar covjek ali vecinu igraca je selektirao i vrijeme je da ode...nisam bio protiv njega al ovo vise nema nikavog smisla...dovedeni su igraci koji nase juniore ne mogu dobit...NEKO JE ZA OVO DEBELO KRIV...ako nije vugdalic nek izadze i kaze ko jeste.....
Pa opet neka neko kaze kako nam policija nije spremna, a komandiri im pretrcavaju i budalom prave profesionalne fudbalere Premijer lige BiH. :lol:

Govorilo se i da Mehidic treba odmarati malo, ali kako ga na klupu staviti ba.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 nov 2014, 19:26

dvoumim se da l' da dođem protiv Sarajeva, da se crvenim od muke i sramote šta će ljudi da nam urade :oops:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 08 nov 2014, 19:28

staragarda je napisao/la:hmmm....tesko sam razocaran...ne igrom jer sam ovo tacno ocekivao...nezalaganje,nemoc,svadze po terenu....neko selo pored bijeljine nas devastira u svakom smislu....pobijedili,profulali penal,pogodili stativu,imali jos bruku sansi,napadali sa igracem manje...ljudi se protiv nas petama dodaju :shock: :shock: ....i to ne obicni ljudi...debeli ljudi bez kose,jbt :shock: :oops: :oops: ....covjek komadir stanice u bijeljini hladno pretrcava naseg zadnjeg igraca a zaostajao je za njim 5 metara... :tokralju: :tokralju: ...imao bi sta ramiz zmaj sta rec o ovim nasim odronima....sudija nam neofirno navlacio....pokemoni ne mogu pritiska da naprave protiv zadnje ekipe sa igracem vise :tokralju: :tokralju: :tokralju: ....ne mogu da vjerujem da se ovi nasi bave profesionalno fudbalom...znaci,NIISSSTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....nevjerovatno.....na kraju tekme prijetnje,prozivano je vugdalica....bio je i verbani okrsaj sa njim nakon tekme iza stadiona....igracima se j.e.b.a.l.o od do i receno m je da nece vise nosit dres SLOBODE te da ce na majevici popusit batine jer je dosta vise....ovo je definitvno kap koja je prelila casu...oni blijedi i prepadnuti kao i predsjednik nijemo gledaju....na majevici nas je preuzela nasa policija jer je neko iz uprave zvao i to trazio jer su se pobojali za svoju g.u.z.i.c.u....vugdalic najvjerovatnije...svaka mu cast za humanitarni rad,mozda je dobar covjek ali vecinu igraca je selektirao i vrijeme je da ode...nisam bio protiv njega al ovo vise nema nikavog smisla...dovedeni su igraci koji nase juniore ne mogu dobit...NEKO JE ZA OVO DEBELO KRIV...ako nije vugdalic nek izadze i kaze ko jeste.....
Pošten post, ali ovo na kraju je glupost eto krivac će izači i reći ja sam kriv jel kakav problem :lol:

Vugdalić je najveće zlo u Slobodi. :puke:
SRETAN BROJ - 1725

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 08 nov 2014, 19:28

Dobro sam ja rekao,treba ovim debilima koja vaspitna da se opamete ;)

Zamolit Kodru i igrace Sarajeva kada dodju u Tuzlu,da nas ne ponize,jer neka nas makar razumiju,vidjece oni kakve mi cunjeve imamo na terenu,ja mislim da bi ih rasturili kadeti i juniori Slobode kada bi se izmjesali..

Dzaba Vugdalicu sve veze evrope,kada on nema pojma..ostavku pod hitnu i neka Azmir nadje novog sportskog direktora,ovaj mutavac nije dao nijedne koliko se ja sjecam,nijedan potez nije odradio ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 08 nov 2014, 19:29

Chinaglia je napisao/la:dvoumim se da l' da dođem protiv Sarajeva, da se crvenim od muke i sramote šta će ljudi da nam urade :oops:
Ja sa curom prekinuo pa se dvoumim, bicu u stanju na teren uletiti. :roll:

strujasamo
Kontakt:

Post Postao/la strujasamo » 08 nov 2014, 19:41

Skver je napisao/la:Nece Azmir nigdje iz Slobode, ovdje je ponekad zanimljivo citati, a pogotovo razne reklamacije pojedinih "navijaca" na rad Azmira Husica, bas uzivam, mogu samo zamisliti kako se osjecaju.....ne yebe ih niko, ne pitaju se nista, ne mogu uzivati pogodnosti koje su imali, ne mogu se vise grebati na racun Slobode, cak moraju i platiti kartu :D.
Šta ste navalili na AZMIRA do juće ste govorili AZMIR GOSPODIN TREBA MU SPOMENIK DIĆI ITD da ne nabrajam Ja ga podržavam jer nas čovjek izvukao iz govana vratio dugove što je Šabović Siča i ostali nakamarali i sad vam nevalja Meni niko nije zabranio da gledam treninge malte ne na svakom sam treningu i niko mi nije rekao a kamo li udaljio sa treninga možda sad jer sam uvijek sa PIVOM bio na treningu Ovo danas u Bijeljini što se dogodilo nemam rijeći ja bi ove MANEKENE natjerao da GURAJU AUTOBUS DO TUZLE i svima ispisnice podjelit a juniori bi igrali protiv Sarajeva i garant bi izvukli povoljan rezultat SLOBODA DO GROBA

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.