Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
falaziviniceMetropola je napisao/la:bravo, evo ti bananaChinaglia je napisao/la:pa nisu zadnji
Bar sljedeća tekma u Tuzli neće biti odron ipak dolazi vrhunska ekipa pa će se imati šta vidjeti, a na Slobodi je da pokaže koliko zna i može.merak je napisao/la:Milion puta receno volis Slobodu hoces da donosis odluke ? Pare na sto i pricaj ovako zacepi.
Sto se tice ove polusezone kako cu svojoj djeci pricati za 20 godina kakav smo mi odron od fudbala gledali
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ako ste vi vrhunska ekipa zamisli tek koliko bi mi primili od Borusijepitic je napisao/la:Bar sljedeća tekma u Tuzli neće biti odron ipak dolazi vrhunska ekipa pa će se imati šta vidjeti, a na Slobodi je da pokaže koliko zna i može.merak je napisao/la:Milion puta receno volis Slobodu hoces da donosis odluke ? Pare na sto i pricaj ovako zacepi.
Sto se tice ove polusezone kako cu svojoj djeci pricati za 20 godina kakav smo mi odron od fudbala gledali
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Na polusezoni 2014/15 od papira. Cijepat nas k'o autobuske karte.lafomamone je napisao/la:Tuzlaci vidjet cemo sljedece kolo od kakvog ste materijala sagradjeni
Pa opet neka neko kaze kako nam policija nije spremna, a komandiri im pretrcavaju i budalom prave profesionalne fudbalere Premijer lige BiH.staragarda je napisao/la:hmmm....tesko sam razocaran...ne igrom jer sam ovo tacno ocekivao...nezalaganje,nemoc,svadze po terenu....neko selo pored bijeljine nas devastira u svakom smislu....pobijedili,profulali penal,pogodili stativu,imali jos bruku sansi,napadali sa igracem manje...ljudi se protiv nas petama dodaju![]()
....i to ne obicni ljudi...debeli ljudi bez kose,jbt
![]()
![]()
....covjek komadir stanice u bijeljini hladno pretrcava naseg zadnjeg igraca a zaostajao je za njim 5 metara...
![]()
...imao bi sta ramiz zmaj sta rec o ovim nasim odronima....sudija nam neofirno navlacio....pokemoni ne mogu pritiska da naprave protiv zadnje ekipe sa igracem vise
![]()
![]()
....ne mogu da vjerujem da se ovi nasi bave profesionalno fudbalom...znaci,NIISSSTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....nevjerovatno.....na kraju tekme prijetnje,prozivano je vugdalica....bio je i verbani okrsaj sa njim nakon tekme iza stadiona....igracima se j.e.b.a.l.o od do i receno m je da nece vise nosit dres SLOBODE te da ce na majevici popusit batine jer je dosta vise....ovo je definitvno kap koja je prelila casu...oni blijedi i prepadnuti kao i predsjednik nijemo gledaju....na majevici nas je preuzela nasa policija jer je neko iz uprave zvao i to trazio jer su se pobojali za svoju g.u.z.i.c.u....vugdalic najvjerovatnije...svaka mu cast za humanitarni rad,mozda je dobar covjek ali vecinu igraca je selektirao i vrijeme je da ode...nisam bio protiv njega al ovo vise nema nikavog smisla...dovedeni su igraci koji nase juniore ne mogu dobit...NEKO JE ZA OVO DEBELO KRIV...ako nije vugdalic nek izadze i kaze ko jeste.....
Pošten post, ali ovo na kraju je glupost eto krivac će izači i reći ja sam kriv jel kakav problemstaragarda je napisao/la:hmmm....tesko sam razocaran...ne igrom jer sam ovo tacno ocekivao...nezalaganje,nemoc,svadze po terenu....neko selo pored bijeljine nas devastira u svakom smislu....pobijedili,profulali penal,pogodili stativu,imali jos bruku sansi,napadali sa igracem manje...ljudi se protiv nas petama dodaju![]()
....i to ne obicni ljudi...debeli ljudi bez kose,jbt
![]()
![]()
....covjek komadir stanice u bijeljini hladno pretrcava naseg zadnjeg igraca a zaostajao je za njim 5 metara...
![]()
...imao bi sta ramiz zmaj sta rec o ovim nasim odronima....sudija nam neofirno navlacio....pokemoni ne mogu pritiska da naprave protiv zadnje ekipe sa igracem vise
![]()
![]()
....ne mogu da vjerujem da se ovi nasi bave profesionalno fudbalom...znaci,NIISSSTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.....nevjerovatno.....na kraju tekme prijetnje,prozivano je vugdalica....bio je i verbani okrsaj sa njim nakon tekme iza stadiona....igracima se j.e.b.a.l.o od do i receno m je da nece vise nosit dres SLOBODE te da ce na majevici popusit batine jer je dosta vise....ovo je definitvno kap koja je prelila casu...oni blijedi i prepadnuti kao i predsjednik nijemo gledaju....na majevici nas je preuzela nasa policija jer je neko iz uprave zvao i to trazio jer su se pobojali za svoju g.u.z.i.c.u....vugdalic najvjerovatnije...svaka mu cast za humanitarni rad,mozda je dobar covjek ali vecinu igraca je selektirao i vrijeme je da ode...nisam bio protiv njega al ovo vise nema nikavog smisla...dovedeni su igraci koji nase juniore ne mogu dobit...NEKO JE ZA OVO DEBELO KRIV...ako nije vugdalic nek izadze i kaze ko jeste.....
Ja sa curom prekinuo pa se dvoumim, bicu u stanju na teren uletiti.Chinaglia je napisao/la:dvoumim se da l' da dođem protiv Sarajeva, da se crvenim od muke i sramote šta će ljudi da nam urade
Šta ste navalili na AZMIRA do juće ste govorili AZMIR GOSPODIN TREBA MU SPOMENIK DIĆI ITD da ne nabrajam Ja ga podržavam jer nas čovjek izvukao iz govana vratio dugove što je Šabović Siča i ostali nakamarali i sad vam nevalja Meni niko nije zabranio da gledam treninge malte ne na svakom sam treningu i niko mi nije rekao a kamo li udaljio sa treninga možda sad jer sam uvijek sa PIVOM bio na treningu Ovo danas u Bijeljini što se dogodilo nemam rijeći ja bi ove MANEKENE natjerao da GURAJU AUTOBUS DO TUZLE i svima ispisnice podjelit a juniori bi igrali protiv Sarajeva i garant bi izvukli povoljan rezultat SLOBODA DO GROBASkver je napisao/la:Nece Azmir nigdje iz Slobode, ovdje je ponekad zanimljivo citati, a pogotovo razne reklamacije pojedinih "navijaca" na rad Azmira Husica, bas uzivam, mogu samo zamisliti kako se osjecaju.....ne yebe ih niko, ne pitaju se nista, ne mogu uzivati pogodnosti koje su imali, ne mogu se vise grebati na racun Slobode, cak moraju i platiti kartu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.