FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

azizmpj
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la azizmpj » 28 sep 2012, 01:19

pa sta imas protiv Alaima .... zbavljo je lovu za plate igracima kad je bilo tesko ...

i sta je kome krivo sto su se kandidovali .... neka su ....neka se i tamo bore za Sarajevo ....pa da se i stadion renovira vakat je .....

modric

Post Postao/la modric » 28 sep 2012, 01:28

Moram reci iako sam navijac Sirokog da je Sarajevo za klasu bolja ekipa ove sezone, ocekujem najmanje 3 razlike za Sarajevo------------za mene sto se tice kvalitete ekipa ovo nije derbi.........Siroki ove sezone nece Evrope izboriti i netreba je niti igrati kad nikoga nemoze proci.

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 28 sep 2012, 01:32

modric je napisao/la:Moram reci iako sam navijac Sirokog da je Sarajevo za klasu bolja ekipa ove sezone, ocekujem najmanje 3 razlike za Sarajevo------------za mene sto se tice kvalitete ekipa ovo nije derbi.........Siroki ove sezone nece Evrope izboriti i netreba je niti igrati kad nikoga nemoze proci.

igraci Sirokog su uvijek nalozeni maskimalno u utakmici protiv Sarajeva ....a nalozenost je cudo ....ona Zeta je u rangu Gradine, Radnika ...pa ope izbaci Sarajevo .....zato nam je cekat nedelju ....i itekako je to derbi ....

makar hercegovacko - bosanski!!!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 28 sep 2012, 01:55

azizmpj je napisao/la:
modric je napisao/la:Moram reci iako sam navijac Sirokog da je Sarajevo za klasu bolja ekipa ove sezone, ocekujem najmanje 3 razlike za Sarajevo------------za mene sto se tice kvalitete ekipa ovo nije derbi.........Siroki ove sezone nece Evrope izboriti i netreba je niti igrati kad nikoga nemoze proci.

igraci Sirokog su uvijek nalozeni maskimalno u utakmici protiv Sarajeva ....a nalozenost je cudo ....ona Zeta je u rangu Gradine, Radnika ...pa ope izbaci Sarajevo .....zato nam je cekat nedelju ....i itekako je to derbi ....

makar hercegovacko - bosanski!!!
Pa i vi ste do sad bili u rangu Zvijezde, Celika. Samo sto ste na Levski prosi jer ste nalozili raju da je rat, pa oni i koji ne idu na utakmice se su dosli i prosli ste. Kad je vec bila normalna utakmica protiv Zete tu ste pokazali kako ste ne kvalitetni.
Ovo sad ako pobijedite moze se reci da imate sanse za titulu jedno 30 posto.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 28 sep 2012, 02:08

" onclick="window.open(this.href);return false;

Strasna najava!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 28 sep 2012, 08:48

Pa ja stvarno ne mogu da vjerujem koliko djece ima na ovom forumu i kompleksasa boze dragi znam da nas komsije mrzite mrzite vi i dalje, a da ovoliko.. :roll:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

alibi

Post Postao/la alibi » 28 sep 2012, 09:32

Idi ba Paranaja trazi treba debilu mali.Ili ako hoces zapjevaj tu vasu sa nicka za Maribor.Uvijek ste bili mahalci i mali klub.I ti i takvi samo to potvrdjuju.A nama braco u nedelju treba hladna glava i utakmici prici normalno kao i svakoj drugoj,jer igraci ne treba da budu optereceni pobjedom,vec samo da igraju kako treba i rezultat ce doci.Kao u svakoj utakmici igraci koji igraju za nasu svetinju moraju oznojiti dres i SRCANI i HRABRO svih 90 min.SAMO ZA NASU LJUBAV NAJVECU.FCS.HZ.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 28 sep 2012, 09:43

Ma treba ih od sada pa ubuduce samo staviti na ignore(cast izuzetcima malo ih je) tako da se nebi djaba nervirali oko njih i dobijali banove nisu vrijedni ni minute naseg zdravlja. ;)
Edit: ma samo cu reci:Srce na teren hocemo srce na teren!! :)

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 28 sep 2012, 09:56

High je napisao/la:slika
ilidza cijela bordo bijela :D

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 28 sep 2012, 10:11

[youtube][/youtube]

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 28 sep 2012, 10:26

Vidjeli prelistaj stranicu unazad., ali neka si stavio mozda neko nije pregledao. :D

payton

Post Postao/la payton » 28 sep 2012, 10:39

ne zaboravite..ova tekma protiv lištice ima i važan finansijski momenat
za klub..zato svi naa koševo i kupite kartu
YES.WE.DID.

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 28 sep 2012, 10:41

payton je napisao/la:ne zaboravite..ova tekma protiv lištice ima i važan finansijski momenat
za klub..zato svi naa koševo i kupite kartu
Ja idem da padaju cuskije za ostale ne znam.

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 28 sep 2012, 10:45

theprodigy je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dobro uradjen video, ali je neprofesionalno u nazivu videa Siroki Brijeg napisati malim slovom.
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

payton

Post Postao/la payton » 28 sep 2012, 12:04

ponavljam..
Klub mora (vrlo skoro) poreskoj upravi uplatiti neku cifru da bi nam se odledila lova što smo zaradili u takmičenju lige uefa. Pored toga moramo platiti kaznu uefi od 40 000 eura.Na ovo sve dodajte tekuće -mjesećne obaveze prema igračima i uposlenicima u klubu. Znači klub mora ispuniti neke obaveze a to je u ovom trenutku veliko opterećenje za klub. Neču da licitiram ciframa ali vjerujte ( info iz kluba)..da je cifra pogolema. Posebno opterećenje predstavlja što se sve mora završiti u mjese-dva (najduže)
Zato pokažimo po ko zna koji put da smo MI SNAGA našeg kluba koja nikada i nigdje nije izdala bordo diva. Dovedite što više prijatelja..rodjaka...komšija na ovu tekmu...znači onih koji su derbi ili euro navijači. U ovoj situaciji svaka marka je ”zlato” za klub
Pokažimo još jednom koliko VOLIMO SVOJE SARAJEVO
YES.WE.DID.

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 sep 2012, 12:05

Ultras1921 je napisao/la:
theprodigy je napisao/la:[youtube][/youtube]
Dobro uradjen video, ali je neprofesionalno u nazivu videa Siroki Brijeg napisati malim slovom.
Ništa novo iz njihove tvornice..mene čudi da ne piše FK Lištica, NK lištica itd kao što se već desilo pa onda bilo obrtanje priče kako su htjeli kao nešto okrenuti na ne nasilje ili šta već..a svaka utakmica sa Širokim se maksimalno podgrijava na Vedrana Puljića, iako NK Široki nema veze s tim i po meni se samo podgrijava bezze da u slučaju nepovoljnog rezultata opet dođe do sranja do kakvih je dolazilo
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 28 sep 2012, 12:07

Namjesteno je sad vidite i sami, nema mozda sa klubom ima itekako sa navijacima i gradjanima bolje se ne prisjecati ako moze. ;)

payton

Post Postao/la payton » 28 sep 2012, 12:17

glupane..u selendri od 10 milja ljudi sve se zna...”i ko pije i ko vodu nosi..”
sve se zna..a i mi znamo što je nama najvažnije
YES.WE.DID.

High

Post Postao/la High » 28 sep 2012, 12:23

Uoči nedjeljnog derbija

Škripari i ovaj put preskaču Koševo

U nedjelju se na Koševu igra jedan od derbija 8.kola BHTelecom Premijer lige. Sarajevo će na našem najvećem stadionu ugostiti za njih tradicionalno neugodni Široki Brijeg koji posljednjih godina ima mnogo više uspjeha u međusobnim duelima. Sarajevo igra u velikoj formi, a ovo će im biti jedna od najvažnijih utakmica sezone. S pobjedom bi napravili još jedan veliki korak ka osvajanju jesenje titule. Očekuje se velika podrška za bordo tim sa tribina, a (ne)očekivano gosti iz Širokog Brijega neće imati podršku svojih navijača, bar nije najavljen njihov organizovan dolazak, kazali su nam s Koševa. Tako je bilo i prošle godine.
Kao i obično. I onda će dan poslije tekme pričati i tipkati po forumima kako su krenuli prema Sarajevu, te da se pokvario bus na Bradini.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

payton

Post Postao/la payton » 28 sep 2012, 12:35

..iskren da budem ..volio bi da dođe ta jadna,mala skupina što sebe zove navijačima a pod jastukom drže grbove hajduka i dinama..pa da mogu vidjeti šta znači kop..navijanje..atmosfera
ovako moraju ići u split ili zagreb da osjete te stvari
YES.WE.DID.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 38 gostiju.