Zvjezdan Misimović

vendeta87
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la vendeta87 » 05 jan 2013, 09:51

Stvar je vrlo jednostavna sa Misketom, treba se Pape sa njim dogovriti i pozivati ga samo na ove jako vazne tekeme (Grcka, dvije sa Slovackom) i to samo kao zamneju za Pjanica (da sjedi na klupi u udje ako zatreba).

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 05 jan 2013, 09:56

Meni nije jasno kako je neko napisao da Misimovića nema u velikim tekmama. :roll: Pa u prošlom ciklusu je svojim "rafalanjem" riješio utakmicu. Ili možda nije? Pa meč protiv Španije kada je Casillas "jeo travu". Mislim, možda utakmica sa Španijom nije okarakterisana kao velika, ne znam. :mrgreen: A spominje se Portugal. Ko je protiv Portugala odigrao dobro? Računajući oba baražna susreta. :? Niko ne može dobiti prolaznu ocjenu. Pepe je pojeo Misketa u prvom baražu, Džeku u drugom. Vjerovatno onda nema ni Džeke u velikim utakmicama. :mrgreen: Fakat kao da se piše o Mulini, a ne o Misketu. :?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 05 jan 2013, 11:01

Žao mi je što je Miske tako odlučio. On može igrati u većini klubova lige petice, samo da hoće, tj. da radi na sebi i svojoj fizičkoj spremi. Ovako se odlučio za dobru lovu i poluprofesionalni nogomet. Svaka čast Kini, ulažu u nogomet i sve to..ali tamo igrači iz Evrope dolaze da uzmu lovu i završe karijeru, nešto slično kao s Emiratima, tako da je ovim postupkom sam sebi zatvorio vrata reprezentacije. Ne krivim Safeta sekunde ako ga ne zove.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 jan 2013, 11:35

Miske se ne moze tek tako izostaviti sa spiska. I dalje sam misljenja da je zasluzio poziv uprkos svemu, jer Miske je Miske, nikad se nezna hoce li nam zatrebati, jedna njegova lopta u dubinu do Dzeke ili Vede, ili jedan slobodnjak, mogu odluciti cijelu utakmicu, takvog genijalca treba koristiti sve dok hoda na 2 noge, samo sto je sada blizi klupi u reprezentaciji nego ikada, i mislim da ne bi trebalo biti ljutnje ili rafalanja ako zavrsi na klupi, mjesecima nije odigrao utakmice + jos prelazi u Kinu. Ni Grci se nisu odrekli Karagounisa kad je bio bez kluba, cak su ga i poveli na EP, sto bi mi Misketa ?

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 05 jan 2013, 11:43

U pravu si većim dijelom, ali poznavajući naš balkanski mentalitet i ego igrača, on bi se ljutio ako bi sjedio na klupi i samim tim unosio nepotrebnu nervozu u ekipu. E sad, ako mu je ekipa i uspjeh tima na prvom mjestu, i ako se pomiri s time da će biti na klupi, onda bi nam bio od velike pomoći, jer što ti reče, može on dati taj jedan pas kojim se rješavaju utakmice. Ali nisam optimista po tom pitanju, jer kad pomislim na Misketa i klupu, prva asocijacija su mi rafali. :D

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 05 jan 2013, 11:53

Ljudi, ja cijenim Papeta al mislim da je neravedno Muslimovica izostavljao jer momak igra em dobro, em se nikad u reprezentativnom dresu ne stedi i daje svoj maksimum... Cinjenica jeste da mi imamo Dzeku i Ibisevica al i on je taj koji uvijek ako nista drugo moze uskociti kad ovoj dvojici ne ide... Mislim da nebi bilo ni ok da samo Misketa pozove a njega ne a ja bi licno obojicu zvao jer budimo realni dali su mnogo ovoj repki... Nije uvijek bilo bajno al su uvijek tu i kad je bilo najgore tj dok su zarili i palili oni idioti od saveza, iljo, petar i munib.... Zato mogu samo reci da mi je drago sto je Miske skrasio se u nadi da ce pokazati ono sto on zna a on puno zna u fudbalu...

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 05 jan 2013, 12:05

mujdza je napisao/la:Ljudi, ja cijenim Papeta al mislim da je neravedno Muslimovica izostavljao jer momak igra em dobro, em se nikad u reprezentativnom dresu ne stedi i daje svoj maksimum... Cinjenica jeste da mi imamo Dzeku i Ibisevica al i on je taj koji uvijek ako nista drugo moze uskociti kad ovoj dvojici ne ide... Mislim da nebi bilo ni ok da samo Misketa pozove a njega ne a ja bi licno obojicu zvao jer budimo realni dali su mnogo ovoj repki... Nije uvijek bilo bajno al su uvijek tu i kad je bilo najgore tj dok su zarili i palili oni idioti od saveza, iljo, petar i munib.... Zato mogu samo reci da mi je drago sto je Miske skrasio se u nadi da ce pokazati ono sto on zna a on puno zna u fudbalu...
Slazem se sa tobom Pape bi trebao pozivati Muslimovica i Misketa pa mozda cak i Rahimica al se sanjima dogovoriti da mirno sjede na klupi dok ne bude potreba za njima u igri a zauzvrat bi im Pape trebao garantovati da ce ih povesti na SP u Brazil da se tamo ljepo oproste od repke kako to sljeduje velikim i zasluznim igracima.

BenjooJutub
Kontakt:

Post Postao/la BenjooJutub » 05 jan 2013, 12:09

Al ne kontam što ga ne treba zvat ako igra u Kini? U Dinamu nije nikako igro pa su ga zvali za repku, a u Kini će barem igrati, biti u nekoj da kažem "formi".. Eto samo me to zanima, jel to igrač koji ne igra u Evropi i nije u formi, bolji od igrača koji igra u Kini i pritome je u formi?

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 05 jan 2013, 12:11

Ponovo da napomenem , Kineska liga počinje tek u martu , tako da protiv Grka će biti neupotrebljiv (ako dobije poziv)...

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 05 jan 2013, 20:46

E, sad vjerujem da će naredni period po Kini pikati loptu. Sretno Miske, gdje god bio!
slika
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 jan 2013, 21:06

BaDa12 je napisao/la:E, sad vjerujem da će naredni period po Kini pikati loptu. Sretno Miske, gdje god bio!
slika
E moj Miske na sta si spao. Da te neka zena predstavlja.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 jan 2013, 21:13

Ma majstore, sretno ti u nastavku karijere i spremi se dobro za mart, trebaces nam da zašoramo Hellas.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 05 jan 2013, 21:16

Cartman je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:E, sad vjerujem da će naredni period po Kini pikati loptu. Sretno Miske, gdje god bio!
slika
To je predsjednica kluba, inace 6. najbogatija zena u Britaniji.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 jan 2013, 21:27

Goalgetter je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
slika
Ista cistacica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 jan 2013, 21:30

Sad ces vidjet svi kinezi po Bosni ovaj dres i MIske na djale :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 05 jan 2013, 21:34

Idem vidjet u kinesku radnju što mi je dole niz ulicu , možda su već nabavili Misketov dres :D

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 jan 2013, 22:12

Cartman je napisao/la:
slika
Imaju vise para nego nas savez :mrgreen: .Ziku Nike-ta made in cajna
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Semsudin
Kontakt:

Post Postao/la Semsudin » 05 jan 2013, 22:19

Cartman je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:
Cartman je napisao/la: http://pokit.org/get/img/0de448e5281d31 ... 513504.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;[/img]
Ista cistacica.
:lol: :lol: :lol: slika
Inače momak je legenda mislim na Sea
Stil rušiljende strogo prekucende

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 05 jan 2013, 22:21

ne razumijem sto ga Susic nece zvat vise za repku,znaci on puno kad je tu,kako god.. npr jedan Drogba igra tamo a igra i za reprezentaciju..mislim da Susic grijesi,al eto..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 jan 2013, 22:52

jasko_juve je napisao/la:ne razumijem sto ga Susic nece zvat vise za repku,znaci on puno kad je tu,kako god.. npr jedan Drogba igra tamo a igra i za reprezentaciju..mislim da Susic grijesi,al eto..
Bas Susic nije rekao za Misketa da ga nece zvati.Bas zato kako i on rece znaci puno.Jedino,sto je i razumljivo minutaza mu nece biti onako masna kao prije.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.