Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Adinjo
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Adinjo » 30 okt 2010, 22:46

Naguzismo MIlan sa rezervnim sastavom. NICE!!!! :D :D
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 30 okt 2010, 22:49

Adinjo je napisao/la:Naguzismo MIlan sa rezervnim sastavom. NICE!!!! :D :D
nije ni kod nas bio cijeli!!! i ono uopste nije bilo guzenje hvala Bogu imamo svi oci vidjeli smo!

CESTITAM NA POBJEDI!
-RIVALDO-

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 okt 2010, 22:50

Bgm dobar rezultat. 8-)
Milan je bio bolji ali Juve je bio spretniji i sretniji i na kraju dosao do vrijedne pobjede. :)

Steta je sto Krasic nije mogao igrati, ali sam je sebi to napravio. :?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 30 okt 2010, 22:52

Nisam tako ni mislio i hvala. ;)

Momci su zasluzeno izborili ovu pobjedu. Veoma vazna, na psiholoskom planu. Odavno nisam vidio ovakvu borbu Juventusa.

FORZA MAGICA JUVE!!!

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 30 okt 2010, 22:56

:lol:

Buffon
Chiellini
Krasic
Iaquinta+Amauri

sta reci.. steta sto se Quagliarella nije povrijedio pa da svi najvazniji igraci (golman, odbrana, veza i napad) budu povrijedjeni.. :lol: ali opet, pored 3 povrede u Milanu (Chiellini, De Ceglie-> koji je odlicno igrao danas, Martinez) uzeli smo im 3 boda.. nule ste! :lol: i da :D

slika

Il Principino!!!
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 30 okt 2010, 23:00

Svaki momak koji je veceras igrao zasluzuje svaku pohvalu ovakvu borbenost nikad u zivotu nisam vidio.Nema Juve nekog kvaliteta kao sto ga imaju Milan i Inter ali Juve ima ono nesto sto oni nemaju a to je sloga i jedinstvo svaki igrac bodri svakog igraca kada ovaj pogrijesi, da je ovo imao onaj Juve iz 2004 i 2005 sigurno bi bili ubjedljivo najjaci u Europi jer smo tad posjedovali i kvalitet kojeg danas nemamo ali opet svakako ima u Juvetu igraca svjetske klase kao sto su Akvilani ili recimo Melo.Po meni igrac utakmice je Kvaljarela ali me je ipak najvise iznenadio Jorge Martinez za kojeg sam mislio da ce biti najveci promasaj a veceras je dominiro terenom steta sto se povrijedio.VELIKI ALESANDRO DEL PIERO je prvi strijelac Juveta u njegovoj dugoj i uspjesnoj historiji i na tome mu svesrdno cestitam.Steta za one pehove sa povredama pa do kada vise, na zagrijavanju Kjelini, pa kasnije De Celje i Martinez, da BOG sacuva.Gdje su sad oni Milanisti i Interovci pa cak i neki "navijaci" Juveta koji su mi se smijali kad i napadali me kad sam reko da je Juve glavni konkurent za titulu posebno onaj pluvac iz Cazina koji veze nema sa fudbalom.Veceras je pravo lijepo biti navijac Juveta...

PS GRANDE ALEX DEL PIERO
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 30 okt 2010, 23:07

Ja necu reci da Juve nije konkurent za titulu ako ne mozemo mi, onda draze mi je da osvoji Juve nego Inter!

Ali ova nasa Serie A se osvaja ponajvise na malim utakmicama....ja se nesjecam kad je Inter kiksao zadnji put .. ja mislim da ih je Atalanta dobila ne sjecam se kolko! ovo racunam u proslim sezonama!

To je razlika Intera od nas i vas!!

Po meni i ove sezone je Inter glavni za titulu!

Ovaj Juve ce dobiti i Romu,Inter i Milan ali vrlo lako je moguce da prokockaju bodove kod slabijih klubova!
-RIVALDO-

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 30 okt 2010, 23:31

Vincenzo Iaquinta, Alex Manninger, Gigi Buffon, Armand Traore, Leandro Rinaudo, Davide Lanzafame, Zdenek Grygera, Giorgio Chiellini, Martinez, De Ceglie...lista povrijedjenih sve veca i veca... :( :(

@senade. U pravu si. ;)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 okt 2010, 23:59

Felipe Melo jede zive ljude :mrgreen: Sissoko je drama,pa on je za crtanih filmova,hihihi,al pobijeda ovakva,na ovakav nacin,ono borba dok te grcevi ne uhvate,eh takva je nasladja,Forza Juve,ovo volim,bori se dok nogu ne slomijes,eh et,nema Krasica ,nema pa sta ima veze sto nema ,heheh :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Interista di cuore
Kontakt:

Post Postao/la Interista di cuore » 31 okt 2010, 00:53

aferim za pobjedu veceras,navijo sam za vas !svaka cast 8-)
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 31 okt 2010, 01:17

cestitam :mrgreen: iako sam volio da su i milan i juventus izgubili veceras :D :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 31 okt 2010, 13:28

ovo opet alex grande dao gol
moze link da vidim
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 31 okt 2010, 13:30

Strasna utakmica sinoc. Svi su ostavili srce na terenu i mislim da su zasluzeno odnjeli citav plijen. Mislim da je samo Motta podbacio pogotov u drugom poluvremenu kada su samo isli preko njegove strane i prolazili ga kao da ga nema, na drugoj strani Pepe odlicno odigr'o sa obzirom da to nije njegova prirodna pozicija. Dosta sam se bio zabrin'o kada sam vidio da nema u prvih 11 Chielini-a medjutim Legro ga je odlicno zamjenio sinoc. Vezni red fenomenalan, Melo nevjerovatne partije pruza ove sezone. Kako sam se ismijao samo kad je izblokir'o onaj sut Zlatana, kakve emocije :D Marchisio strasan posao odradio na sredini terena, jos zavrsio utakmicu sa kapitenskom slika Za Del Piera nemam rijeci. Ono majka jednom radja, nadam se samo da mu ovo nije zadnja sezona i da ce produziti barem na jos jednu godinu ugovor.

Kralj :mrgreen: slika
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 31 okt 2010, 14:15

hahahahahaha kraljina :D

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 31 okt 2010, 18:53

ponekad pozelim da na svakoj poziciji imamo igraca karaktera Felipe Mela,jest da bi bilo crvenih kartona i padova psihickih,al zato ovakve pobijede i igra te borba u takvim pobijedama bile bi za muzeja ,da se cuva i pokazuje sta je srce na terenu :mrgreen: Melo nije normalan al nikako,al ono pozitivno nije normalan ;)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 31 okt 2010, 20:01

Melo je preporodjen ovo sezone. Imao sam neki osjecaj da ce ovo biti njegova sezona. Iz tekme u tekmu pruza sve bolje partije, samo tako da nastavi. Melo je prosle sezone bio pogresno postavljan od strane Cire i Zacca. Melo je "cleaner" kao Momo, samo sto eto Melo malo zna s loptom, i moze nesto naprijed. Melu je prosle sezone falio igrac, koji je trebao da odradjuje kreativni dio posla, nakon sto bi on Izborio loptu.

Ove sezone ima te igrace u Krasicu i Aqui, tako da Melo nije zaduzen za to i moze svoje poslove da odradjuje, i do sada to radi vrlo dobro. Inace nam se vezni red podigao na jedan veliki nivo, sto dolaskom Krasica i Aqui, sto igrama Mela i Marcishia. Stvarno se mnogo napredovalo, od predhodne sezone.

Isto vrlo vazna stvar je ta sto smo jucer uradili mnogo toga u napadu, a nismo bili ovisni o Krasicu ali opet bez Krasica ne bi mogli toliko puno, jedan duzi period. Posebno u tekma protiv manjih protivnika gdje se treba bunker probijati Kraske je za te stvar pencilin :mrgreen:

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 31 okt 2010, 22:12

Melo kad je izblokir'o zlatanov sut glavom :mrgreen: slika
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 31 okt 2010, 22:44

ocm frajer zivi za ovaj klub.. pratio sam njegove izjave citave sezone i uvijek kada je pricao o Juventusu ili sebi spominjao je "Ja igram u najvecem klubu na svijetu", "Juventus je najveci klub ikada" i tako slicne izjave.. nikad on nije bio los igrac, samo nije imao pravog trenera tj. imao je Prandelija i tada je briljirao.. a kod ovih amatera je bio los.. ali kako sad igra, haos..

a samo se sjetite njegovih svadja sa navijacima, mnogi od juventina sa balkana su ga mrzili.. a sad se sve preokrenlo.. svaka mu cast!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 31 okt 2010, 23:00

meni najdrazi golovi DP-a, a bas bas najbolji je ovaj protiv Torina,peta u zraku,to do tad nisam vidio,na ovakav nacin bas,nesto u letu iza ledja,ludnica :mrgreen:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 31 okt 2010, 23:10

Pa mora se opravdati za zlatnu kantu, pa na ovaj nacin se ulizuje. Al znas ono, ko visoko leti, nisko pada. Otrest ce ga neko i posteno mu se nasmijati u facu
nema potpisa

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.