Kako da igra Smajlović, a kao ima 3 žuta kartona
FK Radnički Lukavac
-
samolukavac
- Kontakt:
Re: FK Radnički Lukavac
RADNIČKI: Lugavić, Šubić, Jusufović, Radović, Jaganjac, Smajlović, Džanić, Aljukić, Bekrić, Huko, Mešić.
-
samolukavac
- Kontakt:
Gubimo 1-0 od 3 minute, opet korner 
Ovo je smiješno, ne mogu se pravdat da igraju junioru kad je ovo gotovo pa prvi sastavsamolukavac je napisao/la:Gubimo 1-0 od 3 minute, opet korner
Šta bi od onakve odbrane, jedne od jačih u ligi
-
samolukavac
- Kontakt:
Igrač domaćih igrao rukom u 16 metara, ali sudija ništa nije pokazao, Radović je imao dobru priliku u 15 minuti, i dalje 1-0 gubimo, ali sad smo bolji 
-
samolukavac
- Kontakt:
35’ Bekrić ubacuje iz kornera, golman u prazno, ali štoper Mladosti izbija loptu s gol linije.
I na kraju nažalost poraz
I na kraju nažalost poraz
Sad smo i sa igračem manje, Ikanović dobio drugi žuti.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
I taj Ikanović je neki balvan, protiv Troglava bolje bi odigrao neki pionir, hajd što je mašio prazan go, nego je smotan kao sajla. Da Bog sačuva.studeni je napisao/la:Sad smo i sa igračem manje, Ikanović dobio drugi žuti.
-
samolukavac
- Kontakt:
Sastav koji je izbačen greška je bio Ikanović je igrao kao zamjena za Smajlovića, šteta, drugi žuti karton, ma ovo ostaje 1-0 do kraja sigurno...studeni je napisao/la:Sad smo i sa igračem manje, Ikanović dobio drugi žuti.
I onda neko napiše kao došao iz Thuna. ma došao iz guzice, prvi put sam ga gledao protiv Sloge i ne miriše mi nikako kao neki igrač.SiouxLukavac je napisao/la:I taj Ikanović je neki balvan, protiv Troglava bolje bi odigrao neki pionir, hajd što je mašio prazan go, nego je smotan kao sajla. Da Bog sačuva.studeni je napisao/la:Sad smo i sa igračem manje, Ikanović dobio drugi žuti.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Može igrat za Thun, al za njihov 999 tim, a i za to mu treba štela. Kloc.
-
samolukavac
- Kontakt:
Taj Ikanović je bio do povrede extra igrač, bio član mlade reprezentacije, ali doživio je težak lom noge i nije igrao lopte sigurno dvije godine, zato je sad takav kakav je nažalostSiouxLukavac je napisao/la:Može igrat za Thun, al za njihov 999 tim, a i za to mu treba štela. Kloc.
-
samolukavac
- Kontakt:
Mace i Hallagić ušli zadnjih 20 minuta, izašli Mešić i Džanić, hajmo momci iako imamo igrača manje bar do boda 
-
samolukavac
- Kontakt:
Na kraju Mace sam izašao pred golmana domaćina i pucao pravo u njega, šteta gol odmah na početku smo primili, poslije smo nešto i igrali, ali nedovoljno, samo mogu reći nek nam je Bog na pomoći u narednim utakmicama (Sloboda, Čapljina, Jedinstvo, Bratstvo, Gošk), dvije kod kuće i tri u gostima...
Nema to veze sa Bogom već samo sa kvalitetom i znanjem.
Opa, haman je izjednačenje
-
samolukavac
- Kontakt:
Jeste Elo dao golllllllll 1-1 u 94 minuti sa igračem manje hehehestudeni je napisao/la:Nema to veze sa Bogom već samo sa kvalitetom i znanjem.
Kako će domaći to podnijet, da se ne ponovi slučaj sa Jedinstvom
-
samolukavac
- Kontakt:
Dobro je uzeli smo bod sa igračem manje od 40 minute prvog poluvremena, šteta za rano primljen gol, ali dobro smo igrali, imali prilike, poslije i sa igračem manje smo stvorili par šansi, na kraju rezervista Junuzović dao je gol bravo za njega, jako vrijedan bod, a naredne nedjelje zna se šta slijedi
BRAVO RADNIČKI 
Pitajte svoje igrace kako su ispraceni kuci.studeni je napisao/la:Kako će domaći to podnijet, da se ne ponovi slučaj sa Jedinstvom
Samo sam pitao, ne znam kakva je atmosfera bila, kako je pao go. **** je primiti go u zadnjim sekundama a već se imalo 3 boda u džepuziher je napisao/la:Pitajte svoje igrace kako su ispraceni kuci.studeni je napisao/la:Kako će domaći to podnijet, da se ne ponovi slučaj sa Jedinstvom
To jest, nije bilo lako ali niko nam nije kriv za to osim naseg trenera koji je nakon 1:0 i drugog zutog vasem igracu povukao ekipu, i umjesto da zavrsi posao mi primamo go u najgore vrijeme. Vasi momci su korektno odigrali i iskoristili svoju sansu i mi smo ih za to aplauzom ispratili u bus.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.