MahaDonnie Darko je napisao/la:jel vi citate ovaj forum? super MAHIR![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
MahaDonnie Darko je napisao/la:jel vi citate ovaj forum? super MAHIR![]()
Claus je napisao/la:Sreća za Atletico da je Garcija uspio pogoditi i tako omogućiti timu dobar rezultat pred revanš. Real je tradicionalno nezgodan protivnik Colchonerosima. Za njih je vrlo bitno što su postigli gol u gostima, jer će im to dopustiti da igraju svoju prepoznatljivu igru na Calderonu.
Da li će osvojiti trofej, zavisi svakako i od Reala, ali mislim da Cholo uzima Super Cup.
Koja glupa izjava,za što džaba novci,za osvojenu ligu prvaka i to gle čuda upravo protiv AtleticaClaus je napisao/la:Claus je napisao/la:Sreća za Atletico da je Garcija uspio pogoditi i tako omogućiti timu dobar rezultat pred revanš. Real je tradicionalno nezgodan protivnik Colchonerosima. Za njih je vrlo bitno što su postigli gol u gostima, jer će im to dopustiti da igraju svoju prepoznatljivu igru na Calderonu.
Da li će osvojiti trofej, zavisi svakako i od Reala, ali mislim da Cholo uzima Super Cup.![]()
Džaba vam novci, moji sinovci.
jes da je ovaj trofej obična ki.ta, ali daje elan. a LS se uze na sreću u nadoknadi vremena, e onda bi ova izjava kolege @clausa bila epohalna.madridist je napisao/la:Koja glupa izjava,za što džaba novci,za osvojenu ligu prvaka i to gle čuda upravo protiv AtleticaClaus je napisao/la:Claus je napisao/la:Sreća za Atletico da je Garcija uspio pogoditi i tako omogućiti timu dobar rezultat pred revanš. Real je tradicionalno nezgodan protivnik Colchonerosima. Za njih je vrlo bitno što su postigli gol u gostima, jer će im to dopustiti da igraju svoju prepoznatljivu igru na Calderonu.
Da li će osvojiti trofej, zavisi svakako i od Reala, ali mislim da Cholo uzima Super Cup.![]()
Džaba vam novci, moji sinovci.![]()
čestitam navijačima medonja ako ih ima na zasluženom trofeju..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.