Levatino komunjarska objasnjeno ti je u postu iznad...A ti kad si bio u pelenama gledao sam na Tusmju pobjedu Celika protiv Slobode 1996 1-4 ,ili vjerovatno se ni ne sjecas Zmaja od Bosne koji je igrao na Tusnju...Ti si tad dojio...Balo balavi...Beduin je napisao/la: ↑10 sep 2023, 22:07Dobro sam ja rek'o, ti ne znas ni jesil pos'o ni jesil dos'o. Ili sto bi rekli ne znas kud gonis.FRLegioen je napisao/la: ↑10 sep 2023, 21:29Momak bas cu tebi reci nesto oko Celika!To moze znati samo clan skupstine kluba,zato imamo pravo,placamo clanarinu ,imamo izvjestaje ,skupstine na kojima mozemo glasati,birati...Naravno da cuvamo za sebe to!De nam ti reci sta o svom Pjongjangu ,mozes li doci na skupstinu kluba kao sto mogu ja,Truhlo ili bilo koji?Mozes samo sanjati!Beduin je napisao/la: ↑10 sep 2023, 21:11
Ti svasta nesto napisa, samo meni ne odgovori na post.
De ponovo procitaj sta sam pitao.
Napisao si momku da ne lupa, nego da se raspita o dugovanjima Celika. Sta se neko od nas ima raspitivati o vasem klubu, tim tonom zelis pokazati kako si upucen pa sam te zato i pitao. A bice da ti pojma nemas, cak se i gubis u upisima i sad ce ti ponovo trebato 45 minuta da se razaberes, prelistas postove i pokusas shvatiti o cemu ja i ti pisemo. Priznaj da habera nemas.![]()
Kaze raspitaj se o dugovanjima Celika prije nego pises po forumu, a onda govori kako samo oni mogu imati te info.Pa eto raspitujem se, odgovori ako znas. A habera nemas.
Ja oko Slobode ne znam nista, nemam info, samo znam pogledati na tabelu i vidjeti da je Sloboda ispred Celika.
Koji levatic, tim tvojim pelenama po glavi cu te lupat nastavis li nebuloze prosipati ovdje.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Jesul odblokirali?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Beduin
- Kontakt:
Bas je bio i Zmaj od Bosne na Tusnju? Bice da sam bio premalen tad. Ali sam sad narastao i pravim te budalom onako prejednostavno, sve izvuceno iz tvojih vrlih postova. Preteco amebe.FRLegioen je napisao/la: ↑10 sep 2023, 22:23Levatino komunjarska objasnjeno ti je u postu iznad...A ti kad si bio u pelenama gledao sam na Tusmju pobjedu Celika protiv Slobode 1996 1-4 ,ili vjerovatno se ni ne sjecas Zmaja od Bosne koji je igrao na Tusnju...Ti si tad dojio...Balo balavi...Beduin je napisao/la: ↑10 sep 2023, 22:07Dobro sam ja rek'o, ti ne znas ni jesil pos'o ni jesil dos'o. Ili sto bi rekli ne znas kud gonis.FRLegioen je napisao/la: ↑10 sep 2023, 21:29
Momak bas cu tebi reci nesto oko Celika!To moze znati samo clan skupstine kluba,zato imamo pravo,placamo clanarinu ,imamo izvjestaje ,skupstine na kojima mozemo glasati,birati...Naravno da cuvamo za sebe to!De nam ti reci sta o svom Pjongjangu ,mozes li doci na skupstinu kluba kao sto mogu ja,Truhlo ili bilo koji?Mozes samo sanjati!
Kaze raspitaj se o dugovanjima Celika prije nego pises po forumu, a onda govori kako samo oni mogu imati te info.Pa eto raspitujem se, odgovori ako znas. A habera nemas.
Ja oko Slobode ne znam nista, nemam info, samo znam pogledati na tabelu i vidjeti da je Sloboda ispred Celika.
Koji levatic, tim tvojim pelenama po glavi cu te lupat nastavis li nebuloze prosipati ovdje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Narastao ali jos dojis...Nikad cuce dostaBeduin je napisao/la: ↑10 sep 2023, 22:29Bas je bio i Zmaj od Bosne na Tusnju? Bice da sam bio premalen tad. Ali sam sad narastao i pravim te budalom onako prejednostavno, sve izvuceno iz tvojih vrlih postova. Preteco amebe.FRLegioen je napisao/la: ↑10 sep 2023, 22:23Levatino komunjarska objasnjeno ti je u postu iznad...A ti kad si bio u pelenama gledao sam na Tusmju pobjedu Celika protiv Slobode 1996 1-4 ,ili vjerovatno se ni ne sjecas Zmaja od Bosne koji je igrao na Tusnju...Ti si tad dojio...Balo balavi...Beduin je napisao/la: ↑10 sep 2023, 22:07
Dobro sam ja rek'o, ti ne znas ni jesil pos'o ni jesil dos'o. Ili sto bi rekli ne znas kud gonis.
Samo za tebe.FRLegioen je napisao/la: ↑10 sep 2023, 22:35Narastao ali jos dojis...Nikad cuce dosta

𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕
𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄
- Beduin
- Kontakt:
Zasto ismijavas moju mladost? Nisi fer. Ima nade za mene.FRLegioen je napisao/la: ↑10 sep 2023, 22:35Narastao ali jos dojis...Nikad cuce dosta
Ti si stara skola, 96. gledao pobjedu Celika na Tusnju i od tad nisi napredovao ni pedlja. Ali eto makar ispadas glup a da ne znas ni zasto. Jelde?
075 ❤
075 ❤
- prisonbreak
- Kontakt:
Ne treba niko ubjeđivati da je socios najbolje nesto za klub, dosta stvari se treba poklopiti da socios zivi punim plucima.
Trenutno Sloboda ima rezultate, ima mirnocu i sve ide top. Ne vjerujem da ima neko ko bi mogao pomreiti racune.
Al opet normalno pitanje za Slobodase, koliko vi dugujete trenutno (kratkorocnih obaveza) ne racunam porezni dug jer imamo isti princip vracanja, koliki budzet imate ove godine, koja su mjrsecna izdvajanja za ovu ekipu? Jel moze biti para za cijelu sezonu?
Da li je sve
Trenutno Sloboda ima rezultate, ima mirnocu i sve ide top. Ne vjerujem da ima neko ko bi mogao pomreiti racune.
Al opet normalno pitanje za Slobodase, koliko vi dugujete trenutno (kratkorocnih obaveza) ne racunam porezni dug jer imamo isti princip vracanja, koliki budzet imate ove godine, koja su mjrsecna izdvajanja za ovu ekipu? Jel moze biti para za cijelu sezonu?
Da li je sve
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
- Beduin
- Kontakt:
Gradsko vijece grada Tuzla je odlucilo da neznatno poveca transu prema Slobodi, to je nesto malo vise od 1mil KM. Od toga oko 300k ide za servisiranje reprograma, tako da nekih 800k bi trebalo ostati Slobodi za funkcionisanje.prisonbreak je napisao/la: ↑10 sep 2023, 22:53Ne treba niko ubjeđivati da je socios najbolje nesto za klub, dosta stvari se treba poklopiti da socios zivi punim plucima.
Da li je sve
Pored toga bilo je nekih transfera pa se i tu nesto para zaradilo, sitno ali opet znacajno u Federalnoj ligi gdje su rashodi nesto manji nego u PL, najprije plate igraca su znatno manje.
Dalje, novi predsjednik i ljudi oko njega su ulaskom u klub upumpali preko 200k maraka, ako ne i preko 300k. Mozda ne u komadu, ali je uslov preuzimanja kluba bio donosenje para u klub.
Tu dodaj i generalnog sponzora, kao i druge sitne sponzore, prodaja karata (a sto nije zanemarivo za Federalnu ligu jer je posjeta solidna pa je svaki dinar dobrodosao).
Bile su i neke donacije bivseg i sadasnjeg predsjednika u vidu besplatnih priprema i tih stvsrcica, zatim placanje mjesta u Skupstini 1200KM od strane svakog clana (a oko 30 cpanova je tu i planira se prosiriti broj mjesta).
Ne znam jesam li sta izostavio ili zaboravio, ali sva ova primanja bi itekako trebala biti dovoljna za normalmo funkcionisanje kluba do kraja sezone, cak sam ubijedjen da ti trebalo i ostati para u kasi, a sto se nadam preusmjeravanju ma dugovanja.
E sad dugovanja kluba. Ako se dobro sjecam u ovu 2023. godinu se uslo sa dugom od nesto preko 1mil i 100 hiljada. Zaista ne znam koliko je bivsi predsjednik uspio povecati/smanjiti taj dugso kraja sezone, koliko para se ostalo duzno, ali je cinjenica da smo odmah dobili licencu i za PL i za Evropu, sto me upucuje da su se knjige fino tad peglale (jer se finansijska 2022. odradila sa nekim sitnim plusom). Samo me strah koliko su kihnuli para pred kraj prosle sezone kad je gorilo pod nogama. To ce se tek znati u narednom periodu.
Treba naglasiti i ideju novog predsjednika da uz neke sponzore i ljude oko njega osiguraju dodatni milion KM do kraja godine klubu. Sad se usutila ta ideja, vidicemo koliko je realna. Ali iz prve ruke ti mogu potvrditi od trenera i njegovog zamjenika da imaju trenutno mir sa te finansijske strane, nemaju problema i tu su rahat. Problemi su neke druge prirode, nevezamo za ovu finansijsku stranu i nasu pricu.
Ja mislim da se i dalje duguje nesto preko 1mil KM, a sto ce se znati tek zatvaranjem ove finansijske godine ili ako ne izadju i javnost prije.
075 ❤
075 ❤
- prisonbreak
- Kontakt:
Trenutno i moraju imati mir. Sam tranfer od Sarajeva do sad jednu platu je vjerovatno mogao poklopiti.
Tako da ne znate jos pravu situsciju.
Sve ove informacije sto si naveo mozemo uzeti sa rezervom, najsigurnije su opet pare os grada tih neki 800 k.
Ovo da ce Mujkan donijeti 200-300 k ja sam skeptik. Moze al pod uslovom da mu se vrate, bar moje misljenje.
Uglavnom vas budzet moze maksimalno izaci do milion i po, realno negdje oko milion i 200 k. Kako neko napisa vasa ekipa kosta blizu 100k mjesecno. Opet ostaje rupa od prethodnoe uprave, moglo bi i kod vas to doci na naplatu..
Tako da ne znate jos pravu situsciju.
Sve ove informacije sto si naveo mozemo uzeti sa rezervom, najsigurnije su opet pare os grada tih neki 800 k.
Ovo da ce Mujkan donijeti 200-300 k ja sam skeptik. Moze al pod uslovom da mu se vrate, bar moje misljenje.
Uglavnom vas budzet moze maksimalno izaci do milion i po, realno negdje oko milion i 200 k. Kako neko napisa vasa ekipa kosta blizu 100k mjesecno. Opet ostaje rupa od prethodnoe uprave, moglo bi i kod vas to doci na naplatu..
- Beduin
- Kontakt:
Rupa od prethodne Uprave sigurno ima, samo niko ne zna koliko duboka.
Azmir je trebao preuzeti Slobodu i sve bilo dogovoreno, ali je rekao da nece dati preko 300k. U zadnji tren je pozvan Senad, iza zatvorenih vrata dogovoren, a da bi prihvatio se ove uloge u susret mu je dosao i vlasnik Babilona, nama Tuzlacima itekako poznat i imucan covjek, pa su zajedno udruzilo sredstva pa zato mislim da je to u konacnici islo i preko 300k Slobodi, jer je pored ovih njigovih 300k Secerbegovic sa jos jednom osobom poklonio oko 50k za pripreme kluba. To je sto znam provjereno.
Na transfere se uzelo sigurno oko 100k za Kapetanovica i Mehmedovica.
I vjeruj da plate u klubu nisu visoke, oko 2-3k su najceace one bolje (sto sigurno nemaju svi, neko malo vise, mozda 2 igraca preko toga i to je to). Nesto slicno mi je priznao to osoba bliska igracima, itekako bliska. I sama priznala da su plate svjesno im manje jer igraju Federalku i da im je cilj ekspreno uci u PL pa bi automatski i plate bile vece.
Azmir je trebao preuzeti Slobodu i sve bilo dogovoreno, ali je rekao da nece dati preko 300k. U zadnji tren je pozvan Senad, iza zatvorenih vrata dogovoren, a da bi prihvatio se ove uloge u susret mu je dosao i vlasnik Babilona, nama Tuzlacima itekako poznat i imucan covjek, pa su zajedno udruzilo sredstva pa zato mislim da je to u konacnici islo i preko 300k Slobodi, jer je pored ovih njigovih 300k Secerbegovic sa jos jednom osobom poklonio oko 50k za pripreme kluba. To je sto znam provjereno.
I vjeruj da plate u klubu nisu visoke, oko 2-3k su najceace one bolje (sto sigurno nemaju svi, neko malo vise, mozda 2 igraca preko toga i to je to). Nesto slicno mi je priznao to osoba bliska igracima, itekako bliska. I sama priznala da su plate svjesno im manje jer igraju Federalku i da im je cilj ekspreno uci u PL pa bi automatski i plate bile vece.
075 ❤
075 ❤
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Znaci Sloboda ima oko 1,2 miliona budzet, sa svim jakim ljudima, gradom i cime vec ne, a Celik ima oko milion, bez jakih ljudi, grada i cega vec ne? Ali zato vec znamo da je vas sistem bolji
Svakako nema smisla da Celik odmah udje u PL. Tamo ne bi mogli prezivjeti sa 500-600k. Uci, pa da ispadnes poslije, moze samo Sloboda. I ako ste vi time zadovoljni, super.

Svakako nema smisla da Celik odmah udje u PL. Tamo ne bi mogli prezivjeti sa 500-600k. Uci, pa da ispadnes poslije, moze samo Sloboda. I ako ste vi time zadovoljni, super.
Celik!3,2,2.
De ba druze opusti se, necete uci ni za 3 godine u PL smijem se kladit u sta hoces, krivo vam sto smo ispred vas ociglednoAllGunsBlazing je napisao/la: ↑11 sep 2023, 07:26Znaci Sloboda ima oko 1,2 miliona budzet, sa svim jakim ljudima, gradom i cime vec ne, a Celik ima oko milion, bez jakih ljudi, grada i cega vec ne? Ali zato vec znamo da je vas sistem bolji![]()
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- prisonbreak
- Kontakt:
I sa citavim vasim budzetom upravlja Senad, a nema velik doprinos budzetu, sto si i sam potvrdio. A dobro znamo kako se talio kada je bio prvi put, od stanova pa dalje..Beduin je napisao/la: ↑10 sep 2023, 23:38Rupa od prethodne Uprave sigurno ima, samo niko ne zna koliko duboka.
Veci bi napredak imali kada bi imali svoje ljude, Sloboda ima budzet sastavljen od gradskih para, nikakva razlika u visini budzete ne bi bila da neko drugi umjesto Senada vodi.
Trenutno za Slobodu je bolji socios, nego ovo sada, bar bi znali gdje ide svaka markica, dok ovako samo nagadjate oko dugovanja, pa dalje..
Druga je stvar da imate nekog pravog invenstitora i slicno, npr kao Sarajevo..
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa bila bi sramota da niste ispred nas. Nemate ni 1/10 nasih problema.
Samo sto je poenta: Mi gledamo da rijesimo svoje probleme, vi ignorisete u fazonu "bitan je samo teren." I to je ok, vas klub, meni svejedno.
Mi pokusavamo izgraditi zdrav klub. To ne dolazi preko noci. Tako da te tri godine, ako bi i ostali u FL, nama nista ne znace.
Samo sto je poenta: Mi gledamo da rijesimo svoje probleme, vi ignorisete u fazonu "bitan je samo teren." I to je ok, vas klub, meni svejedno.
Mi pokusavamo izgraditi zdrav klub. To ne dolazi preko noci. Tako da te tri godine, ako bi i ostali u FL, nama nista ne znace.
Celik!3,2,2.
Sto ces u premijer ligi ako ces kuburit opet i strahovat svako gostovanje. Druze samo jedan primjer koji preslikava vasu situaciju, mi smo 2013 bili 3 na tabeli i zbog licenci dugova i talvog poslovanja kakvo vi imate sada nismo isli u evropu i isao je zrinjski koji je 7. bio na tabeli.fukara87 je napisao/la: ↑11 sep 2023, 08:01De ba druze opusti se, necete uci ni za 3 godine u PL smijem se kladit u sta hoces, krivo vam sto smo ispred vas ociglednoAllGunsBlazing je napisao/la: ↑11 sep 2023, 07:26Znaci Sloboda ima oko 1,2 miliona budzet, sa svim jakim ljudima, gradom i cime vec ne, a Celik ima oko milion, bez jakih ljudi, grada i cega vec ne? Ali zato vec znamo da je vas sistem bolji![]()
Ja stvarno nemam nista ni protiv Slobode ni protiv navijacke grupe, ja bih najvise volio da svi BiH klubovi svake godine igraju grupu lige prvaka, al jednostavno kao i sve u ovoj drzavi nista ne funkcionise kako treba.
Po tri boda se uzimaju, a bitnije stvari se guraju pod tepih. Amin da nije tako..
Lp
Ponosni smogovac!
- Beduin
- Kontakt:
Svi mi to znamo i nisam siguran da je iko zaozbiljno rekao kako je nas model ispravan i funkcionalan. Kako je tako je druze.prisonbreak je napisao/la: ↑11 sep 2023, 08:05I sa citavim vasim budzetom upravlja Senad, a nema velik doprinos budzetu, sto si i sam potvrdio. A dobro znamo kako se talio kada je bio prvi put, od stanova pa dalje..Beduin je napisao/la: ↑10 sep 2023, 23:38Rupa od prethodne Uprave sigurno ima, samo niko ne zna koliko duboka.
Veci bi napredak imali kada bi imali svoje ljude, Sloboda ima budzet sastavljen od gradskih para, nikakva razlika u visini budzete ne bi bila da neko drugi umjesto Senada vodi.
Trenutno za Slobodu je bolji socios, nego ovo sada, bar bi znali gdje ide svaka markica, dok ovako samo nagadjate oko dugovanja, pa dalje..
Ja ovo pisem na osnovu dostupnih brojki, mozda sam sta i izostavio, mozda jos nekog priliva para da ima, ne znam ili se ne mogu sjetiti, ali ne znam sta se ocekuje ovdje, 3mil budzet u Federalnoj ligi?
Klub je gradski i ne znam zasto ljudi uporno potenciraju tu pricu gradskih para iz budzeta i pokusavaju to ismijavati. Naravno da ce davati pare i naravno da ce biti najveci finansijeri jer su vlasnici kluba. Jedini problem su ljudi koji vode klub, a ne nalaze dodatna veca primanja jer tek tad klub moze krenuti naprijed.
Vi ste se eto okrenuli vracanju duga i ide vam odlicno, ako je vjerovati vasim upisima. Da je vas stvarni dug oko 400k KM? Meni to izgleda premalo, ne i nemoguce. Da li su kod vas provjerena sta potrazivanja, trenutna i potencijalna prema bivsim trenerima i fudbalerima, raznoraznim dobavljacima ili je neminovno da nastave iskakati iz pastete i pocnu traziti neke neisplacene plate sa kamatama?
Sa druge strane ste npr. zapustili stadion, teren totalno unistili i valja ga uskoro mijenjati, jer meni ono izgleda uzasno zapusteno.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
To je prica za malu djecu. Mozes ti ovdje nama pokusavati prodati spiku o vracanju dugova i nebitnosti igranja PL, ili sto ti kazes "nama nista ne smeta igranje FL jos 3 godine", ali vidio bi ti vec slijedece godine ako biste tavorili ovdje bezuspjesno kakva bi se prica zavrtila, nezadovoljna publika koje je sve manje, sve veci pritisak na Upravu, sve nezadovoljniji sponzori, i tad dolazi problem za problemom jer su primanja sve manja. Mozda ces ti meni pokusati kontrirati i razuvjeriti me, ali sam sjedi i promisli o tome, popricaj sa onima koji sponzorisu ili zele biti sponzor da li im je cilj Celik u PL gdje ce sebe bolje ispromovisati ili igranje protiv nekog Rahica i slicnih timova.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑11 sep 2023, 08:06Pa bila bi sramota da niste ispred nas. Nemate ni 1/10 nasih problema.
Da se ne lazemo, sad biste vi usli u PL ako vam se otvori sansa. Mozda ne bi ti ili drugi forumas, ali istina je drugacija.
U suprotnom biste ostali prag nize i tako imali jos manje rashode i brze vracali dugove.
075 ❤
075 ❤
Kakva provala stoljeca. Ja sam mislio da si barem ti pismen lik, a ti ne znas pravno kako ti je klub registrovan...Beduin je napisao/la: ↑11 sep 2023, 08:18Svi mi to znamo i nisam siguran da je iko zaozbiljno rekao kako je nas model ispravan i funkcionalan. Kako je tako je druze.prisonbreak je napisao/la: ↑11 sep 2023, 08:05I sa citavim vasim budzetom upravlja Senad, a nema velik doprinos budzetu, sto si i sam potvrdio. A dobro znamo kako se talio kada je bio prvi put, od stanova pa dalje..Beduin je napisao/la: ↑10 sep 2023, 23:38Rupa od prethodne Uprave sigurno ima, samo niko ne zna koliko duboka.
Ja ovo pisem na osnovu dostupnih brojki, mozda sam sta i izostavio, mozda jos nekog priliva para da ima, ne znam ili se ne mogu sjetiti, ali ne znam sta se ocekuje ovdje, 3mil budzet u Federalnoj ligi?
Klub je gradski i ne znam zasto ljudi uporno potenciraju tu pricu gradskih para iz budzeta i pokusavaju to ismijavati. Naravno da ce davati pare i naravno da ce biti najveci finansijeri jer su vlasnici kluba. Jedini problem su ljudi koji vode klub, a ne nalaze dodatna veca primanja jer tek tad klub moze krenuti naprijed.
Vi ste se eto okrenuli vracanju duga i ide vam odlicno, ako je vjerovati vasim upisima. Da je vas stvarni dug oko 400k KM? Meni to izgleda premalo, ne i nemoguce. Da li su kod vas provjerena sta potrazivanja, trenutna i potencijalna prema bivsim trenerima i fudbalerima, raznoraznim dobavljacima ili je neminovno da nastave iskakati iz pastete i pocnu traziti neke neisplacene plate sa kamatama?
Sa druge strane ste npr. zapustili stadion, teren totalno unistili i valja ga uskoro mijenjati, jer meni ono izgleda uzasno zapusteno.
Sloboda je udruzenje gradjana kao i fukare, kao i robijasi, kao i zeljeznicar, kao i stotine udruzenja sirom drzave. To sto je kod vas politika uzjahala pa ne mozete napraviti razliku izmedju grada i kluba pokazuje vas mentalitet, tj da pojma nemate ni kako klub funkcionise ni sta se radi.
Dok je bilo previranje sa andjelom sa neba prije dva mjeseca, u vise navrata vam je gradonacelnik izasao javno i rekao da grad nema veze sa klubom. Da su oni vlasnici onda bi grad postavljao uprave kao sto ih postavlja u ostala javna preduzeca.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
- prisonbreak
- Kontakt:
@beduin da, dug je oko 400 k. I ove godine imamo duplo manji budzet za sportski segment radi tog duga. Sa sljedecom sezonom smo na 0, naravno ostavi po strani porez, i imamo problem sa nasim vodovodom, sto bi nekad poslije mozda moglo napraviti problem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.