Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Nijedan ni drugi nisu igrali kada smo primali golove juče.
A "vase" ublehe koje su trazene po cijenu skidanja selektora (Prcic, Hotic, Susic, pa i Gazinbegovic) cemo zanemarit?
Jos jedna stvar uz njega su argumentovano a ne zato sto im ko neki drugi dopusta javasaluk..ocigledno je da Petev imam zaista dobar zdrav odnos sa igracima i da vole i postuju njegov radizdzezveubrazil je napisao/la: ↑15 jun 2022, 11:01Na stranu sve, ja ga ne podrzavam i smatram da je i sinoc moglo bolje i opcenito da ne igramo dobro, ali ne moze se prigovoriti na tome da je ekipa sto posto uz njega, vjerovatno vise nego sto je ikad bila i uz jednog selektora.
I to je nesto, je.biga.
Najveci kvalitet je kada mozes konstantno igrat dobro...mi to ne mozemo jer nemamo tako dobre igrace kao sto smo imali npr 2013...dinoze je napisao/la: ↑15 jun 2022, 12:33Ljudi kvalitet nam je qurcina.
Petev je dobro postavio taktiku i ekipu ali vidite koliko zavisimo od volje i dnevne forme igraca jer nam je kvalitet ispodprosjecni i to je to.
Finci su trenutno bolja repka, igraci su fizciki puno spremniji, kod nas Petev mora rotirati jer je non stop neko umoran i povrijedjen.
+1hurem je napisao/la: ↑15 jun 2022, 08:52Poslije kvalifikacija sam bio više za ostanak Peteva nego što je to sada nakon LN kada imamo bodove, ali je vjerovatno kupio sebi vrijeme do septembra. U slučaju 1.mjesta ostaje selektor. Ako kiksa, bit će bivši.
U kvalifikacijama smo imali igru, sistem ali nismo imali bodove (izuzetak Finska)!
U LN imamo bodove ali nemamo igru, sistem.
Nakon Finske Petev je napravio 6 promjena, nakon Rumunije također 6, sinoć 4 promjene...donekle se u tome može tražiti opravdanje kao i činjenici da su glavni igrači van forme ali ipak moralo je to bolje. U sinosnjoj postavci jedino zamjerim Prcica jer smatram da je morao krenuti s klasičnim DM-om, Amirom.
Ono što je pozitivno kod Peteva jeste da vrlo dobro vidi stvari i na vrijeme djeluje - sinoć odmah na poluvremenu promijenio formaciju, ima pravovremene i tačne izmjene, izuzev Milicevica kojem je psihički ova utakmica bila teret i mislim da je odmah trebao posegnuti s Kovačevićem. Mada i Milicevic se kasnije malo dozvao.
U konacnici, lično bih izdvojio i kao minus Dedica jer smatram da mu je trebao dati 5 minuta ali daleko od toga da smatram da zasluzuje mjesto startera ili da igra prije Civica...vremenom ce postati bolji bek ako Bog da, nadam se ubrzo...ali to još uvijek nije, a pogotovo nije bio prije 8 mjeseci kada se takodjer prizivao.
Ja sam ubijeđen da je Todorović još uvijek bolji bek (iako neozbiljan, neprofeionalan) od Jusufa i Amara, ali kao sto rekoh, nadam se da ce ova dvojica ako Bog da ubrzo biti nivo više.
Bilo bi idealno kada vi Salzburg Dedica istrpio i dao mu priliku.
Oglasio se zadnji put dok smo gubili.
Zamisli kakav lik moras biti da navijas protiv svoje reprezentacije.