Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Jel se mogu ovi pokemoni igrati na tabletu? Ja sam probao neku instalaciju sa apka i pokrene igricu, lupam po next izaberem onog lika i onda mi izbaci neki text "avatar is set up", zatim me izbaci iz igrice i preusmjeri na chrome ali ne otvara nista vec prazan tab...
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-T211 koristeći Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Re: $: RE: Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Predobra igra! A i grafika odlicna. Zadnja 3 dana ubi bateriju.Puma je napisao/la:Nba live mobile
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
jeste ugrabili kakvog elite playera?Gunner4 je napisao/la:Predobra igra! A i grafika odlicna. Zadnja 3 dana ubi bateriju.Puma je napisao/la:Nba live mobile
ja imam derozana i wigginsa nikad nista bolje
skupljam 40k coinsa za onaj dobri paket
imal kakva fora da se na brzinu uzmu coinsi ?
Mene čudi kako dosad nisu kreirali Pokemon igru za PC platformu, nešto s open worldom i ozbiljnijim misijama, da ne kažem autentičnim onim kao u crtanim.
P. S.
Imam nekoliko prijatelja u Njemačkoj i Austriji koji pođahkad dolaze ovdje, u Sarajevo, pa me zanima da li bi mi se isplatilo da oni tamo kupe PS4 i dobace ga do mene?
Kako bi se to prenijelo preko granice?
Koliko nove konzole tamo uopće koštaju? Ovdje su 700, bez ijedne igre.
P. S.
Imam nekoliko prijatelja u Njemačkoj i Austriji koji pođahkad dolaze ovdje, u Sarajevo, pa me zanima da li bi mi se isplatilo da oni tamo kupe PS4 i dobace ga do mene?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kad dolazi pokemon go na google play kod nas?
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ja ne znam ni kako se skupljaju ti igraci, igram sa istom petorkom evo drugu sezonu.MElloo je napisao/la:jeste ugrabili kakvog elite playera?Gunner4 je napisao/la:Predobra igra! A i grafika odlicna. Zadnja 3 dana ubi bateriju.Puma je napisao/la:Nba live mobile
skupljam 40k coinsa za onaj dobri paket![]()
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
uskoro, dobilo ga je pola Evrope.StevieG8 je napisao/la:Kad dolazi pokemon go na google play kod nas?
Evo još jedan legendarni pokemon
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
ja danas cekam ispit, ljudi se zadali ponavljaju, kad kolegica izvadi mob. kaze j3bo ispit valja lovit' pokemone 
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
uhvatio sam psyduckaHarika je napisao/la:uskoro, dobilo ga je pola Evrope.StevieG8 je napisao/la:Kad dolazi pokemon go na google play kod nas?
Evo još jedan legendarni pokemon![]()
#JustNiKoThings
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
A daj jbtmiki_92 je napisao/la:#JustNiKoThings![]()
[youtube][/youtube]
Kakav je ovo lik kako il roknu sviju pistoljem 
Gledao sam cijene po nekim shopovima tamo. Ispadne oko 380€ PS4 1TB sa 2 joysticka i Uncharted 4.High je napisao/la: Imam nekoliko prijatelja u Njemačkoj i Austriji koji pođahkad dolaze ovdje, u Sarajevo, pa me zanima da li bi mi se isplatilo da oni tamo kupe PS4 i dobace ga do mene?Kako bi se to prenijelo preko granice?
A carina?jopaa7 je napisao/la:Gledao sam cijene po nekim shopovima tamo. Ispadne oko 380€ PS4 1TB sa 2 joysticka i Uncharted 4.High je napisao/la: Imam nekoliko prijatelja u Njemačkoj i Austriji koji pođahkad dolaze ovdje, u Sarajevo, pa me zanima da li bi mi se isplatilo da oni tamo kupe PS4 i dobace ga do mene?Kako bi se to prenijelo preko granice?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nemam pojma kako to ideHigh je napisao/la:A carina?jopaa7 je napisao/la:Gledao sam cijene po nekim shopovima tamo. Ispadne oko 380€ PS4 1TB sa 2 joysticka i Uncharted 4.High je napisao/la: Imam nekoliko prijatelja u Njemačkoj i Austriji koji pođahkad dolaze ovdje, u Sarajevo, pa me zanima da li bi mi se isplatilo da oni tamo kupe PS4 i dobace ga do mene?Kako bi se to prenijelo preko granice?
Vidim u Svicarskoj trenutno na akciji PS4 500GB i 1 joystick 213€, inace je oko 310€. Ili PS 4 1TB s 1 joystickom i Uncharted 4 280€, inace je 380€.
http://www.interdiscount.ch/idshop/prod ... detail.jsf cijene su u frankama.
Re: RE: Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
To kralju, ja jos nisam naletio na njega. Btw, uhvatio sam ukupno 42 razlicita pokemona, a najjaci mi ina nesto malo preko 900cp. Inace bio bih vam jako zahvaln da mi ostavite subskrajb na kanal, vama nista ne znaci, a meni znaci mnogo.MElloo je napisao/la:uhvatio sam psyduckaHarika je napisao/la:uskoro, dobilo ga je pola Evrope.StevieG8 je napisao/la:Kad dolazi pokemon go na google play kod nas?
Evo još jedan legendarni pokemon![]()
![]()
![]()
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Re: $: RE: Re: $: RE: Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Fora je da kupis kao kod svih tih igrica.MElloo je napisao/la:jeste ugrabili kakvog elite playera?Gunner4 je napisao/la:Predobra igra! A i grafika odlicna. Zadnja 3 dana ubi bateriju.Puma je napisao/la:Nba live mobile
skupljam 40k coinsa za onaj dobri paket![]()
Ja skupio onih 40k dobijes 5 solidnih igraca i jednog odlicnog. Love taj elitni. A sa Wigginsom i DeRozenom imas odlican tim. Ja izabrao bio Denver radi ovih nasih a na kraju ni jednog igraca iz Denvera nego neki levati ciji rejting ne prelazi 60.
Znam sta je igrao sam nfl mobile al reko imal cheat kakav 
Imam ja jj redicka crawforda duncana nowitzkog al nijednog crvenog igraca
Zato sad skupljam
Sent from my HTC Desire 620 using Tapatalk
Zato sad skupljam
Kako si dobio tako jake igrace? Da li si kupovao ono od 7k? Neces ni na 40k dobiti crvenog, bar ja nisam dobio.MElloo je napisao/la:Znam sta je igrao sam nfl mobile al reko imal cheat kakav
Zato sad skupljam
par puta od 7k dobijes jednog zlatnog par srebrenih i jednog pravo losegGunner4 je napisao/la:Kako si dobio tako jake igrace? Da li si kupovao ono od 7k? Neces ni na 40k dobiti crvenog, bar ja nisam dobio.MElloo je napisao/la:Znam sta je igrao sam nfl mobile al reko imal cheat kakav
Zato sad skupljam
jedino u shooting imam Bareu i Wigginsa a imas aukciju trazis sebi igrace ima nekih zlatnih pravo jeftinih