FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Bayern je ove polusezona kanta u bundesligi i ligi prvaka,ionako ce ispast iz lp,igraju u gostima kod Juventusa,tako da su im sanse nikakve,i vidjelo se da su slabi nemogu Maccabiju da dadnu 2 gola,bruka,i jos hoce da prodju 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Juventus je majstor za remi, još na svom terenu. Ne znam, zaista je teško.
Gero moderator!!!
Djes ba Gero jarane! Nema te, ne javljas se. Treba li ti sta? Dira li te ko?
Samo ti reci svom jaranu, ja sve zavrsavam.

Djes ba Gero jarane! Nema te, ne javljas se. Treba li ti sta? Dira li te ko?

Samo ti reci svom jaranu, ja sve zavrsavam.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Kakva slucajnost, ja ne vjerujem u toribery je napisao/la:Naravno da nije. Bayernov lobi je izrazito jak na ovom forumu, hahahabistrikboy je napisao/la: Na isti dan Uli preuzeo duznost preCednika,a geronimo postao moderator,vi mozda mislite da je to slucajnost,ali NIJE

secer je napisao/la: nego gero kak mislis da povecavas ulog
vec si ulozio kucu i vikendu...sta ti je ostalo...mozda jahta
ak je tako onda te se isplati opljackathaman si neka glavesina iz saveza
![]()

Nisam se dobro izrazio, umjesto ulog, ja zalog

Kakva jahta, imam jedan gumeni camac (tri puta krpljen

Ne pokusavaj me opljackati, osim sto sam dobar u borilackim vjestinama, imam i nekoliko pistolja

Pa me prijatelji nekad znaju zvati, Ana s cetiri pistolja

@Tras
Hoces da tebi pripadne ta cast, ciji cu post prvi obrisati

Vom Jäger zum Gejagten
od koga sutra gubite bagro? 

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
hej, pipita, upala ti realu k.taPipita je napisao/la:od koga sutra gubite bagro?

ne beri brigu...pranja nam je u formiJuventus je majstor za remi, još na svom terenu. Ne znam, zaista je teško.

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Eno sad, vec mu vlast i moc udarili u glavu. Pa gdje ide ovaj svijet?geronimo je napisao/la:@Tras
Hoces da tebi pripadne ta cast, ciji cu post prvi obrisati

A fol jarani! Cccccc!

- reds_forever
- Kontakt:
Rz88 je napisao/la:Juventus je majstor za remi, još na svom terenu. Ne znam, zaista je teško.
a vi barem imate neke sanse u lp ...i iako ste 8. u ligi ne zaostajete 13 bodova za 1. mjestom

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
-
- Kontakt:
Ima da mi osvojimo LP ,al za jednu 10 godina !
Evo citam da se i Toni opet vratio u prvi tim sutra moramo (ali koliko puta vec ove sezone moramo) dobiti iako igraci Hanovera igraju prvu tekmu poslije tragicne smrti svog golmana na svom terenu i jos im mi dolazimo napalice se 200 %
P.S. stvarno je Dzeko paklen joj da smo barem njemu dali 30 mil a ne gomezu uh
P.S. stvarno je Dzeko paklen joj da smo barem njemu dali 30 mil a ne gomezu uh
- rob do bagro
- Kontakt:
idi nauci kako se pravi sirnica...sta si dosadanPipita je napisao/la:od koga sutra gubite bagro?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
1.Werder
2.Bayer
3.Schalke
4.Hamburg
5.Hoffenheim
6.Mainz
7.Wolfsburg
8.Bayern
2.Bayer
3.Schalke
4.Hamburg
5.Hoffenheim
6.Mainz
7.Wolfsburg
8.Bayern

Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
sutra ce to biti jos nize abdPipita je napisao/la:1.Werder
2.Bayer
3.Schalke
4.Hamburg
5.Hoffenheim
6.Mainz
7.Wolfsburg
8.Bayern

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
reds_forever je napisao/la:Rz88 je napisao/la:Juventus je majstor za remi, još na svom terenu. Ne znam, zaista je teško.
a vi barem imate neke sanse u lp ...i iako ste 8. u ligi ne zaostajete 13 bodova za 1. mjestomova utakmica protiv hannovera...nesto mi mirise na bayernovu pobjedu
Ispasti ćemo iz LP, ali osvajamo Bundesligu ako Bog da. Samo lagano bi trebala početi neka serija.
Evo prema pisanju Goal.com, Ryan Babel dolazi kod nas na posudbu a bice mogucnost da na kraju sezone otkupimo njegov ugovor za 9 miliona eura. Sta mislite o njemu kakvo je pojacanje, po meni bolje da dovedu nekog beka ili stopera, nego njega. Nadam se da ce i danas konacno vise biti pobjeda Bajerna na gostovanju kod Hanovera.
Volim te Zeljo!!!
Sto se mene tice, Babel bi bio odlicno pojacanje. A kod Gaala bi itekako imao mjesta u timu. Ako se ovo desi, pazarice Bayern klasu od igraca za smijesne pare. Koji sreckovici jbt!
koliko ja znam Babael je krilni napadac,a Bayern vec ima dvojicu klasnih krilnih napadaca tako da mislim da im Babel nije potreban...bolje nek kupe nekog stopera ionako im je odbrana suplja da valjaTrasimaco je napisao/la:Sto se mene tice, Babel bi bio odlicno pojacanje. A kod Gaala bi itekako imao mjesta u timu. Ako se ovo desi, pazarice Bayern klasu od igraca za smijesne pare. Koji sreckovici jbt!

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
-
- Kontakt:
Odma da ti kazem da se necete usrecit,,u 10 tekmi jednu ce odigrat kako treba,,prelijen je,,pas igra i centarsut su mu katastrofa,,ne sjecam se kad je centriro kako Bog zapovjeda..zna on driblat al serre,kroz petoricu hoce,,dobro se gradi,,ima jak sut al neprecizan..ne znam kako je onda protiv Lyona pogodio..sve u svemu mi ga ne mozemo cekat i svako realan ce rec da je medju najgorim nasim igracima jos od prosle sezone..i obavezno ga morate naucit kako se lopta prima,,ono je stvarno presmjesno kako jedan profic ne zna loptu ustopatzlatandr je napisao/la:Evo prema pisanju Goal.com, Ryan Babel dolazi kod nas na posudbu a bice mogucnost da na kraju sezone otkupimo njegov ugovor za 9 miliona eura. Sta mislite o njemu kakvo je pojacanje, po meni bolje da dovedu nekog beka ili stopera, nego njega. Nadam se da ce i danas konacno vise biti pobjeda Bajerna na gostovanju kod Hanovera.

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
On bez problema moze igrati klasicnog spica. Ima sve predispozicije za to. A i da samo igra krilo, opet je potreban Bayernu. Vidis da se ova dvojica povrijede cim ih neko pogleda.JameS je napisao/la:koliko ja znam Babael je krilni napadac,a Bayern vec ima dvojicu klasnih krilnih napadaca tako da mislim da im Babel nije potreban...bolje nek kupe nekog stopera ionako im je odbrana suplja da valjaTrasimaco je napisao/la:Sto se mene tice, Babel bi bio odlicno pojacanje. A kod Gaala bi itekako imao mjesta u timu. Ako se ovo desi, pazarice Bayern klasu od igraca za smijesne pare. Koji sreckovici jbt!
- majestic24
- Kontakt:
Kupit cete vi Nanija,taj je za vas ko stvoren.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...