Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
nabacajte streamova
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Navijam za Liverpool u ovoj tekmi, al' bi volio da ga Edin zabije. Nek' bude 3:1 uz Edinov gol.
Sretno mrcino!

Sretno mrcino!

Sto da Edin zabije 1 ako moze 3?
Hajde da navijamo da zabije 3 a Liverpool zasluzuje 1 i svi (pre)sretni.

Hajde da navijamo da zabije 3 a Liverpool zasluzuje 1 i svi (pre)sretni.

- twostepsfromhell
- Kontakt:
Ima li prijenos na nekim od nasih kanal osim SK 

Re: Odg: Edin Džeko
Tako je momcino...jer tad puca od samopouzdanjawarenge je napisao/la:Ako,ako danas Dijamant NAŠ pruzi partiju kao zadnjih par tekmi mislim da do kraja sezone nema tog koji ce mu uzet 1 mjesto napadaca u City-u!Daj boze kakav gol u prvom (cim prije) pa makar i frljoka,jer tad Dzeko igra sa lakocom i trese protivnicke igrace kao slinu!
zar neznas sam nacKaunas je napisao/la:nabacajte streamova
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
U koliko je utakmica sati ?? SUarez na jendoj DZeko na drugoj pa da vidimo i uporedimo..
Ja sam nesto skeptican skroz, ne znam razlog, ali nesto mi govori da ce Edin lose odigrati. Najiskrenije se nadam da ce me osjecaj prevariti. 

Izdržati, to je temelj vrline!
Slazem se u potpunosti. Jedino je velika steta. Da nece bo bokovima napadati Kolarov i Milner. A ne Clichy i Navas. Kao sto sam i predpostavio. Ali ako Dzeko dobije 3,4 fine lopte. Mislim da zabija gol sigurno. Samo da ga uposle. Ali tesko ce biti protiv Skrtela u svakom slucaju. Mozda pobjegne od njega pa ga Agger preuzme.Chinaglia je napisao/la:eto mu 60 minuta da pokaže šta može u ovakvom mečuako bude odličan, možda dobije i više ..

Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 apr 2014, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
- twostepsfromhell
- Kontakt:
http://www.lshunter.net" onclick="window.open(this.href);return false;Kaunas je napisao/la:nabacajte streamova
- twostepsfromhell
- Kontakt:
I ja imam isto misljenje, ali kontam necu da pisem da se ne okome po menirogeRF je napisao/la:Ja sam nesto skeptican skroz, ne znam razlog, ali nesto mi govori da ce Edin lose odigrati. Najiskrenije se nadam da ce me osjecaj prevariti.

Totalno su mi izmjesana osjecanja. Sa jedne strane Dzeko, volio bi da osvoji jos koji naslov, a sa druge strane Liverpool koji je ove sezone i vise nego zasluzio titulu, ovo je posljednja prilika za Gerrarda i red bi bio da osvoje.
- DonCorleone
- Kontakt:
Liverpool dobija 3:2, Dzeko dvica i svi zadovoljni.Mozambik je napisao/la:Totalno su mi izmjesana osjecanja. Sa jedne strane Dzeko, volio bi da osvoji jos koji naslov, a sa druge strane Liverpool koji je ove sezone i vise nego zasluzio titulu, ovo je posljednja prilika za Gerrarda i red bi bio da osvoje.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
u 14.37zgembo89 je napisao/la:U koliko je utakmica sati ?? SUarez na jendoj DZeko na drugoj pa da vidimo i uporedimo..
Nemozes Dzeku uporediti sa Suarezom. To su potpuno dva drugacija tipa igraca. Suarez je isti tip igraca kao npr. Aguero, Tevez itd.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 13 apr 2014, 14:17, ukupno mijenjano 1 put.
Nije je ni City nista manje zasluzio.
Svakako bi bilo lijepo za Gerrarda ali trebao je osvajati prije nego je Edin dosao u City. Jbg.
Svakako bi bilo lijepo za Gerrarda ali trebao je osvajati prije nego je Edin dosao u City. Jbg.

Potpisujem iste sekunde. Bez razmisljanja.DonCorleone je napisao/la:Liverpool dobija 3:2, Dzeko dvica i svi zadovoljni.Mozambik je napisao/la:Totalno su mi izmjesana osjecanja. Sa jedne strane Dzeko, volio bi da osvoji jos koji naslov, a sa druge strane Liverpool koji je ove sezone i vise nego zasluzio titulu, ovo je posljednja prilika za Gerrarda i red bi bio da osvoje.

- twostepsfromhell
- Kontakt:
@Ajax
Agger ne igra ..
Agger ne igra ..
Nisam znao. Nisam pratio toliko Liverpool prije ovog meca. Nego znam da je vecinu golova postigao. Kad ga je Agger preuzimao od Skrtela. Kod kornera itd. U svakom slucaju koji god stoper bio pored Skrtela. Lakse ce Dzeko sa njim izaci na kraj.Chinaglia je napisao/la:@Ajax
Agger ne igra ..
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, General505, zgembo89, zikerrz21 i 26 gostiju.