Ja davno napisa da su komplesi jaci od svega,ali kao sto ti rece poslije prvih 10.god se naviknu
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
E moj pile ti bas ko dijete
Ja davno napisa da su komplesi jaci od svega,ali kao sto ti rece poslije prvih 10.god se naviknu
1921-2011
Pisao je ipakpadobranac1978 je napisao/la:jedan sa potpisa fali,drugom kisla glOva,a trecem ne mogu nistapa se malo opustio...
U nasem narodu za ovog covjeka kazu : " Obraz ko Džon "
Razumijes ti mene burazere moj 
do mene hrkljušLuca.Toni je napisao/la:Pisao je ipakpadobranac1978 je napisao/la:jedan sa potpisa fali,drugom kisla glOva,a trecem ne mogu nistapa se malo opustio...
i time prekrsio svoje obecanje ....
U nasem narodu za ovog covjeka kazu : " Obraz ko Džon "
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Dirk je napisao/la:To ti je samo dokaz ko su ti koridasi i da se drze svojih principa, a ti fol navodis nema se paraEdinTM87 je napisao/la:Trans je nudjen koridasima da ga kupe, al' ovi to nisu htjeli...
Nema se - sta ce se !
Svako bi pozelio kupiti tudji trans, kako su uradili i robovi, onda naravno idu price da su ga otudjili, a vi niste mogli ni kupiti
Prodan je zbog mjenjanja vodje.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Hvala i tebi!!!aleksandar_veliki je napisao/la:bosnaaaaaaaa sedam dana u Banovicima. Od sada, svaki post koji nema veze sa temom, a tema je FK Zeljeznicar, bice brisan, a njegov autor bice trajno odstranjen sa foruma. Dakle, svaki post, bio on provokacija, reakcija na istu ili kako god zelite. Hvala!
Za 5 dana tekma imate o cemu pisati pustite se svadjanja sa ovima...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ovo bijelo go.vno pada,sigurno ce se odgoditi liga,i ispadne pauza 7+ mjeseci
- pintol_TM87
- Kontakt:
Od kad krece prodaja polugodisnjih karti?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
A i on naso u februaru da pada 
Trebalo je od danas,medjutim meni drug rece danas is'o i nisu bile stigle...ocekuju se u utorakpintol_TM87 je napisao/la:Od kad krece prodaja polugodisnjih karti?
1921-2011
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ovo sve zanimljivije i zanimljivije!!
Zakuhava se!! DOBRO JE!! IDEMO, JURISAMO!!
A u Subotu -10 najavili!!
Valjda nece doci do odgadanja kola!!??
VOLIM TE ZELJO!!!
VOLIM TE ZELJO!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
Opet dos'o da jauces 
Meni se ne da ovo čitati unazad pa ako hoće neko da mi kaže u posljednj 10 dana šta ima novo, jel došao iko i s kim ste igrali
Vidim bas se zanimas za ŽELJU.Dejan, BL je napisao/la:Meni se ne da ovo čitati unazad pa ako hoće neko da mi kaže u posljednj 10 dana šta ima novo, jel došao iko i s kim ste igrali
Inace igrali smo protiv Sirokog i Rudara, a da jos dodam da je Stanceski uvalio golcinu Sirokom sa 20 meztara .
Cool!
Pa moram se zanimati za 5 dana startuje championship.
Pozz
Pa moram se zanimati za 5 dana startuje championship.
Pozz
I ja ću itekako.gavran je napisao/la:@MU'MIN T.M.
podsjeticu te u subotu sta si izjavio
HAJDE LAZARE![]()
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
[youtube][/youtube]
Bliži se
početak,
ježite li se.

Bliži se
početak,
ježite li se.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
u u subotu jutarnja -10 najvisa dnevna -2, a za vrijeme utakmice -7
nama zima nista ne moze
samo da ne zatrpa ovo bijelo **** 
nama zima nista ne moze
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Koga interesuje minus toliko sam pozelio sjesti na sjever i odgledati Zelju, kupit kospe i polako puuu **** majku ko izmisli ovoliku pauzu...19TM87 je napisao/la:u u subotu jutarnja -10 najvisa dnevna -2, a za vrijeme utakmice -7
nama zima nista ne mozesamo da ne zatrpa ovo bijelo ****
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- katzenbrummen
- Kontakt:
2222 postova.. Mashallahpile87 je napisao/la:Koga interesuje minus toliko sam pozelio sjesti na sjever i odgledati Zelju, kupit kospe i polako puuu **** majku ko izmisli ovoliku pauzu...19TM87 je napisao/la:u u subotu jutarnja -10 najvisa dnevna -2, a za vrijeme utakmice -7
nama zima nista ne mozesamo da ne zatrpa ovo bijelo ****
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.
- kosewsko hill
- Kontakt:
------------------------- Šehić -------------------------
Marković------------- Mešić --------------Vasilić ------------------Radovanović
-------------- Svraka---------------- Savić(Jamak)----------------
Čolić --------------------------- Zeba ------------------------ Višća
---------------------- ------------ Popović ------------------------------
Ova ekipa će najvjerovatnije istrčati protiv Olimpika ako se uzmz u obzir pripremne utakmice i igrači koji su igrali.
Bajro je u odsustvu Lazara odigrao solidno(doduše protiv slabijih ekipa) ali mislim da će Lazar opet zauzeti mjesto u prvih 11.Stančeski bi po meni sa Svrakom bio možda najbolje rješenje kao zadnji vezni ali pošto je imao povredu odmah na početku priprema pa je malo zaostao za ostalima i ne vjerujem da će Amar rizikovati da ga stavlja nespremnog.Nadoći će on za 2-3 kola kada će biti puno korisniji.
Što se tiče Ćuluma, nisam primjetio da je imao neku preveliku minutažu u pripremnim(možda i griješim?) pa ne vjerujem da će početi protiv Olimpika.
Uglavnom, jači smo za 3 nova igrača u ovom prelaznom roku i siguran sam da ćemo barem do jednog trofeja ove sezone a ako nas povrede zaobiđu idemo i na duplu krunu aBd...
Marković------------- Mešić --------------Vasilić ------------------Radovanović
-------------- Svraka---------------- Savić(Jamak)----------------
Čolić --------------------------- Zeba ------------------------ Višća
---------------------- ------------ Popović ------------------------------
Ova ekipa će najvjerovatnije istrčati protiv Olimpika ako se uzmz u obzir pripremne utakmice i igrači koji su igrali.
Bajro je u odsustvu Lazara odigrao solidno(doduše protiv slabijih ekipa) ali mislim da će Lazar opet zauzeti mjesto u prvih 11.Stančeski bi po meni sa Svrakom bio možda najbolje rješenje kao zadnji vezni ali pošto je imao povredu odmah na početku priprema pa je malo zaostao za ostalima i ne vjerujem da će Amar rizikovati da ga stavlja nespremnog.Nadoći će on za 2-3 kola kada će biti puno korisniji.
Što se tiče Ćuluma, nisam primjetio da je imao neku preveliku minutažu u pripremnim(možda i griješim?) pa ne vjerujem da će početi protiv Olimpika.
Uglavnom, jači smo za 3 nova igrača u ovom prelaznom roku i siguran sam da ćemo barem do jednog trofeja ove sezone a ako nas povrede zaobiđu idemo i na duplu krunu aBd...
Željo - My first love!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 58 gostiju.