FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HannahMontana
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma hajde valjda ce to sve na dobro izaci! Ima neka emisija na tv sa u 17:00 tako nes, pa da vidimo malo i tu sta kazu..!!
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
aBd na kojem je ta emisija ja ko da gledam na Kantonalnoj?HannahMontana je napisao/la:Ma hajde valjda ce to sve na dobro izaci! Ima neka emisija na tv sa u 17:00 tako nes, pa da vidimo malo i tu sta kazu..!!

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- HannahMontana
- Kontakt:
Tv Sa-Kantonalna, napisao sam u prethodnom postu 

Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Thx nisam vidio jbg do mene a hvala sto si mi rekao.HannahMontana je napisao/la:Tv Sa-Kantonalna, napisao sam u prethodnom postu

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Aha , k'o prosle godine...york je napisao/la:powerplay je napisao/la:Treba im prvih 15-20 minuta opaliti presing po cijelom terenu oni će se pogubiti. Vjerovatno će igrati bunker , srećom konntre im nisu jača strana ove godine. Ovo bi trebalo biti laganicapayton je napisao/la:sa lišticom treba odigrati čvrsto i jako na sredini...nemaju baš snage da pariraju takvoj igri a koliko sam vidio olimpic je večinu svojih napada vodio kroz sredinu njihove odbrane..malo manje su išli po bokovima
široki nikad ne igra bunker, pogotovo ne na koševu!
@HannahM bgm nebi nista na Tvsa.. 

Previse se vi dizete da ste neka ekipa, da ce te sve poderati i slicno a Siroki je odlicna ekipa. Sama cinjenica da ih niste pobijedili Bog zna od kad, ne bi smijeli pisati ovako.Sarajlijc@ je napisao/la:Samo nek se sjete kako nam se Zeta obila od glavu. Ovakve izjave ne smiju davati
Opet na drugu stranu i da ne pobijedite nije smak svijet, ima se igrati jos 24 kola ili koliko vec. Znaci nigdje veze vam prica.
Da je ovo pred kraj prvenstva, pa bih shvatio ali ovako beze.

Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Mi ovo govorimo jer znamo kakva je ekipa siroki i nista vise, a naravno ima jos da se igra....Paranoja je napisao/la:Previse se vi dizete da ste neka ekipa, da ce te sve poderati i slicno a Siroki je odlicna ekipa. Sama cinjenica da ih niste pobijedili Bog zna od kad, ne bi smijeli pisati ovako.Sarajlijc@ je napisao/la:Samo nek se sjete kako nam se Zeta obila od glavu. Ovakve izjave ne smiju davati
Opet na drugu stranu i da ne pobijedite nije smak svijet, ima se igrati jos 24 kola ili koliko vec. Znaci nigdje veze vam prica.
Da je ovo pred kraj prvenstva, pa bih shvatio ali ovako beze.

-
- Kontakt:
ja neznam samo sto vas moze svako moze provocirat nama je jedino bitno sarajevo i nasa igra a ne kako igra neki seljo svinjski ili listica pa dajte SVI NA KOSEVO SVAKU TEKMU I NEKA GRMI da ostali crknu
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Ovoga puta aBd nećemo ponoviti grešku kao sa Zetom, ne brinite.
Široki je prežvakana priča, iz ranijih duela smo naučili da moramo biti hladni i skoncentrisani i ne smije nam se ponavljati da popustimo psihološkom pritisku koji ta utakmica nosi. Okrećemo list aBd, za pobjedu, za bolje dane, za jesenju titulu na koncu.
Očekujem minimalno 8000 gledalaca, a potajno se nadam i većem broju. Bolji smo, Široki nije kao prethodnih sezona.
Pametno, strpljivo, ali i hrabro 2:0. Suljić i Hadžija.
SARAJEVO ŠAMPION!
Široki je prežvakana priča, iz ranijih duela smo naučili da moramo biti hladni i skoncentrisani i ne smije nam se ponavljati da popustimo psihološkom pritisku koji ta utakmica nosi. Okrećemo list aBd, za pobjedu, za bolje dane, za jesenju titulu na koncu.
Očekujem minimalno 8000 gledalaca, a potajno se nadam i većem broju. Bolji smo, Široki nije kao prethodnih sezona.
Pametno, strpljivo, ali i hrabro 2:0. Suljić i Hadžija.
SARAJEVO ŠAMPION!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Cuj ovog ocekuje 8.000 ne igra Torpedo bolan nego Sarajevo.VAs toliko ne bude u evropi
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Tesko 8000, nije vam bilo neke promocije ove utakmice i sl. + prenos, iako sumnjam da ce on previse uticati na posjetu. Zbog dobrobiti lige bi volio da bude toliko ljudi, ali ja vas ocekujem u broju oko 4000-5000 na Koševu protiv Širokog.Sarajevo1946 je napisao/la: Očekujem minimalno 8000 gledalaca, a potajno se nadam i većem broju. Bolji smo, Široki nije kao prethodnih sezona.
Pa tako nesto 4-5000, 8 je nemoguce a @paranoja bilo je 12 u evropi. 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Imate na zvanicnoj na fbu gol Radovca protiv Francuske. Ko da je Saida kopirao 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
@paranoja bolan skrati doživljaj..šta ta boli koliko če nas biti..isto kao što mene i nas boli racku da vas je milion na šugi
...a ako te već interesuje neče nas biti ispod 6 milja dok tvoji kantičari još jednu moraju igrati bez svojih štrumfeta
...a ako te već interesuje neče nas biti ispod 6 milja dok tvoji kantičari još jednu moraju igrati bez svojih štrumfeta
YES.WE.DID.
Sve dok se oni brinu za našu euforiju i posjetu na Koševu, dobro je.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
20.000 protiv Cluja 2009Paranoja je napisao/la:Cuj ovog ocekuje 8.000 ne igra Torpedo bolan nego Sarajevo.VAs toliko ne bude u evropi
slageru sta ti je ?? on nije vrijedjao tvoj tim otkud tebi pravo da vrijedjas njegov ??payton je napisao/la:@paranoja bolan skrati doživljaj..šta ta boli koliko če nas biti..isto kao što mene i nas boli racku da vas je milion na šugi
-
- Kontakt:
samo mi nije jasno sta ovi hoce nas je znalo biti protiv sirokog blizu 20 milja to je njima san
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Ne brini neće samo 8000 biti na Koševu, nego će biti i vama -8 aBd nakon ovoga kola.Paranoja je napisao/la:Cuj ovog ocekuje 8.000 ne igra Torpedo bolan nego Sarajevo.VAs toliko ne bude u evropi

Kako rekoh, očekujem značajniju posjetu, bar 7 do 8000 i da zajedno sa igračima proslavimo nova tri boda.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus