Kako će nas yebavat ljudi zbog ovakvih stvari u maju, niste svjesniSenaid L.F.C je napisao/la:Jaoo nema scumova na temi,shvatili da ih stizemo u broju titula ove sezone

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Kako će nas yebavat ljudi zbog ovakvih stvari u maju, niste svjesniSenaid L.F.C je napisao/la:Jaoo nema scumova na temi,shvatili da ih stizemo u broju titula ove sezone
ima do maja,bit ce i njima opet Baselthe scouser je napisao/la:Kako će nas yebavat ljudi zbog ovakvih stvari u maju, niste svjesniSenaid L.F.C je napisao/la:Jaoo nema scumova na temi,shvatili da ih stizemo u broju titula ove sezone![]()
. I to s pravom. Kakav Gomel čovječe, to je test za naše rezerve, ne za prvi tim.
Citaj svetu knjigu svako vece kad Liverpool igra možda i osvojimo titulu..Senaid L.F.C je napisao/la:ima do maja,bit ce i njima opet Baselthe scouser je napisao/la:Kako će nas yebavat ljudi zbog ovakvih stvari u maju, niste svjesniSenaid L.F.C je napisao/la:Jaoo nema scumova na temi,shvatili da ih stizemo u broju titula ove sezone![]()
. I to s pravom. Kakav Gomel čovječe, to je test za naše rezerve, ne za prvi tim.
izgleda da nisam dzaba cito Kur'an nocas prije tekme,prvo Gomel,Allan pa evo sad i Ramirez
Ne, odsjedio je na klupi čitav susret.moj uzor-S.G je napisao/la:Jel Henderson ulazio ?
nece nas nego ove koji misle da pobjeda protiv gomela ima neko znacanje... pojedinci su fino odigrali bilo je lijepih akcija al nista to nije bitno dok ne krene engleska liga. vidjecemo kako ce tu igrati, ako ne dođu prava pojacanja necemo ni plasman s kraja prosle sezone izboriti.the scouser je napisao/la:Kako će nas yebavat ljudi zbog ovakvih stvari u maju, niste svjesniSenaid L.F.C je napisao/la:Jaoo nema scumova na temi,shvatili da ih stizemo u broju titula ove sezone![]()
Ja msm da bi i OBN i ArenaSport trebali prenositi izvalacenje pa eto da se ne mucis preko netaRolex312 je napisao/la:Gdje ce se moci pogledati ovo izvlacenje ?
ja mislim da dolazi,ipak je on urugvajac a zavrseno je sa allenom sad je red na ramireza i ja bi jos htio samo LB da se rotira sa enriqeom kad ovaj zakaze.EBSCO je napisao/la:Sada sam gledao twiter od LFC i piše da bi se u roku od 48 sati trebalo znati da li Ramirez prelazi ili ne, tako da večeras svi molite
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.