Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

the scouser
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la the scouser » 10 avg 2012, 01:17

Senaid L.F.C je napisao/la:Jaoo nema scumova na temi,shvatili da ih stizemo u broju titula ove sezone
Kako će nas yebavat ljudi zbog ovakvih stvari u maju, niste svjesni :lol: :lol: . I to s pravom. Kakav Gomel čovječe, to je test za naše rezerve, ne za prvi tim.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Shanks
Kontakt:

Post Postao/la Shanks » 10 avg 2012, 01:31

Zamislite sad Liverpool Zetu izvuče :mrgreen: pa tačno bi se ubio.
Divovi 1946

You'll Never Walk Alone

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 10 avg 2012, 01:59

Sada sam gledao twiter od LFC i piše da bi se u roku od 48 sati trebalo znati da li Ramirez prelazi ili ne, tako da večeras svi molite :mrgreen:

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 10 avg 2012, 02:02

the scouser je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:Jaoo nema scumova na temi,shvatili da ih stizemo u broju titula ove sezone
Kako će nas yebavat ljudi zbog ovakvih stvari u maju, niste svjesni :lol: :lol: . I to s pravom. Kakav Gomel čovječe, to je test za naše rezerve, ne za prvi tim.
ima do maja,bit ce i njima opet Basel

izgleda da nisam dzaba cito Kur'an nocas prije tekme,prvo Gomel,Allan pa evo sad i Ramirez
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 10 avg 2012, 02:11

Moguci protivnici: Zeta, Crvena Zvezda. :D
Moglo bi se i otici do komsija. :mrgreen:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

EBSCO
Kontakt:

Post Postao/la EBSCO » 10 avg 2012, 02:12

Sam je rodgers rekao da focus neće bit na Europa ligi, nego na ligu, tako da se ne treba iznenadit ako kiksamo u EL...
Što se tiče pojačanja, volio bih da još dođe Ramirez, Mirallas, Sahin, Tello.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 10 avg 2012, 02:30

Senaid L.F.C je napisao/la:
ima do maja,bit ce i njima opet Basel

izgleda da nisam dzaba cito Kur'an nocas prije tekme,prvo Gomel,Allan pa evo sad i Ramirez
Citaj svetu knjigu svako vece kad Liverpool igra možda i osvojimo titulu..
šalu na stranu, ne treba puno da se dižemo nakon ove tekme,protivnik je bio slab al me raduje borbenost ekipe što nema izgubljene lopte za bilo kojeg člana,da svi grizi i tako.. to mi doista ulijeva nadu u dobru sezonu ..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 10 avg 2012, 02:37

Kako su prošlu utakmicu statisticki oni pojeli vas sad je to vraćeno,samo bespotrebno nabrijavanje da idete na titulu ,ipak je to Gomel ,ne Barcelona..

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 10 avg 2012, 02:37

Jel Henderson ulazio ?
ZZ

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 10 avg 2012, 02:48

moj uzor-S.G je napisao/la:Jel Henderson ulazio ?
Ne, odsjedio je na klupi čitav susret.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 10 avg 2012, 03:20

[youtube][/youtube]
Valja imati hrabrosti pa učiniti ovo na 2:17. 8-)
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 avg 2012, 10:03

nece nas nego ove koji misle da pobjeda protiv gomela ima neko znacanje... pojedinci su fino odigrali bilo je lijepih akcija al nista to nije bitno dok ne krene engleska liga. vidjecemo kako ce tu igrati, ako ne dođu prava pojacanja necemo ni plasman s kraja prosle sezone izboriti.
You are someone else I am still right here

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 10 avg 2012, 10:14

Nakon prespavane noći mogu reći kako sam jako zadovoljan prikazanom partijom naših igrača. 8-)

Istina, protivnik nije bio po mjeri, al' moram priznati kako su naši momci odigrali baš srčano, te su i zasluženo slavili. Niti u jednom trenutku nije došla pod upitnik pobjeda. Napad nam je djelovao zaista pakleno, a Borini je sinoć dokazao kako 100% neće biti flop u Premiershipu. Zaista sa Pistolerom čini odličan tandem i mišljenja sam kako će ovo izgledati mnogo bolje bez Andynatora u vrhu napada. Niti jedan igrač me nije razočarao (osim Downinga), al' dobro na njegove blijede partije smo već davno navikli. Nadam se kako ćemo do kraja prijelaznog roka na toj poziciji dovest' neko pojačanje.
Joe Allen je također prisustvovao sinoćnjem meču, te je to zapravo i znak kako je on novi igrač Redsa.

I, btw; ovaj trenutak sam jedva čekao!
slika
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

Rolex312
Kontakt:

Post Postao/la Rolex312 » 10 avg 2012, 10:38

Gdje ce se moci pogledati ovo izvlacenje ?
Nad nama nebo ima da gori!

StevieG
Kontakt:

Post Postao/la StevieG » 10 avg 2012, 10:39

Možeš na oficijalnoj stranici UEFE, a također mislim i na ES.
Remember friend, as you pass by.
As you are now, so once was I.
As I am now, you soon shall be.
So, prepare for death, and follow me.

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 10 avg 2012, 11:29

Rolex312 je napisao/la:Gdje ce se moci pogledati ovo izvlacenje ?
Ja msm da bi i OBN i ArenaSport trebali prenositi izvalacenje pa eto da se ne mucis preko neta :P
Tako blizu, a tako daleko.

Vidal
Kontakt:

Post Postao/la Vidal » 10 avg 2012, 11:31

OBN prenosi.U 12:05 počinje.
ArenaSPort1 prenosi ali koliko vidim samo LP
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Vincere non è importante, è l'unica cosa che conta

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 10 avg 2012, 11:35

nakon borinija dolazi allen... oba su dobri igraci u prosloj sezoni su igrali sjajno i nema se tu nesto puno prigovoriti ali ovo je najbolji dokaz koliki je pritisak na treneru liverpoola pa on mora dovoditi samo igrace koje je trenirao i u cije je kvalitete siguran da ne bi slucajno napravio neku gresku. nadam se da ce nas naredni transfer ako ga i bude bar malo iznenaditi jer ova 2 su potpuno ocekivana.
jel imamo mi sada uopste skaute ? znam da nikad nisu radili nista ali cini mi se da sam ovih dana procitao da ih je 3-4 preslo u QPR... blago njima kad misle da ce im nasi skauti pomoci.

ocekujem da uskoro adam i carroll napuste tim. mozda cak i hendo ako bude nekih ponuda. cole bi morao napustiti liverpool al sumnjam da mozemo naci neki tim da im njega uvalimo pa cak i besplatno.
You are someone else I am still right here

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 10 avg 2012, 11:47

Ja mislim da će otići Carroll i Adam/Henderson jedan od njih dvojice, ne oba. Vjerovatno Adam, Hendo je mlad i za njega ima vremena. Od Allena ne očekujem puno, mislim da je to drugi Henderson, al hajd bar nema pola kile gela u kosi i ne izgleda ko šminker :D
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

youngredcomps
Kontakt:

Post Postao/la youngredcomps » 10 avg 2012, 11:53

EBSCO je napisao/la:Sada sam gledao twiter od LFC i piše da bi se u roku od 48 sati trebalo znati da li Ramirez prelazi ili ne, tako da večeras svi molite :mrgreen:
ja mislim da dolazi,ipak je on urugvajac a zavrseno je sa allenom sad je red na ramireza i ja bi jos htio samo LB da se rotira sa enriqeom kad ovaj zakaze.
Steven Gerrard: ''Ja ne nosim Liverpool u srcu, ja ga nosim u duši jer srce će jednom stati, a duša je vječna!.'

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.