Ja bih prije rekao da se utisao inat.Znas onu "zatisje pred buru"... Tako da to moze biti dobar znakHigh je napisao/la:Ofalio inat. Nekad ga je bilo.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja bih prije rekao da se utisao inat.Znas onu "zatisje pred buru"... Tako da to moze biti dobar znakHigh je napisao/la:Ofalio inat. Nekad ga je bilo.
Pa brate imamo i mi sredstva informisanja cemu ta citiranja!??DevilS je napisao/la:U nedjelju bordo ekipu čeka novi susret u okviru BH Telecom Premijer lige. Na stadion "Asim Ferhatović-Hase" dolazi ekipa Širokog Brijega.
Radan Šunjevarić, iskusni veznjak naše ekipe, oktrio nam je šta on očekuje od tog susreta:
"Nikada nisam imao priliku da igram protiv ekipe Širokog Brijega, ali sam čuo da je riječ o kvalitetnoj ekipi koja se svake godine bori za sami vrh ligaške tabele. Što se tiče utakmice, očekujem pobjedu. Mislim da možemo kvalitetno odigrati i nastaviti naš uspješan niz. Pozvao bih sve navijače da dođu u što većem broju u nedjelju na stadion Koševo.", kazao je Radan Šunjevarić.
Pa i nemoj! Spamas temu bezveze! Opusti se ba *ebo te postovi nakucat ces milju brzo!DevilS je napisao/la:Ne znam sto ti svaki put nesto komentarises na moj racun?![]()
Necu vise stavljati ama bas nista libo me samo cu za sebe citati.
Treba im prvih 15-20 minuta opaliti presing po cijelom terenu oni će se pogubiti. Vjerovatno će igrati bunker , srećom konntre im nisu jača strana ove godine. Ovo bi trebalo biti laganicapayton je napisao/la:sa lišticom treba odigrati čvrsto i jako na sredini...nemaju baš snage da pariraju takvoj igri a koliko sam vidio olimpic je večinu svojih napada vodio kroz sredinu njihove odbrane..malo manje su išli po bokovima
Za razliku od Olimpica , Sarajevo ce kao i inace misliti da ce lagano dobiti a to je zajeb. Velikipayton je napisao/la:sa lišticom treba odigrati čvrsto i jako na sredini...nemaju baš snage da pariraju takvoj igri a koliko sam vidio olimpic je večinu svojih napada vodio kroz sredinu njihove odbrane..malo manje su išli po bokovima
Ni meni nesto puno su nasi digli sebe pred utakmicu da nam se ne obije o glavu u nedelju pa sta onda?Sarajlijc@ je napisao/la:Ne svidja mi se ova euforija nikako.
powerplay je napisao/la:Treba im prvih 15-20 minuta opaliti presing po cijelom terenu oni će se pogubiti. Vjerovatno će igrati bunker , srećom konntre im nisu jača strana ove godine. Ovo bi trebalo biti laganicapayton je napisao/la:sa lišticom treba odigrati čvrsto i jako na sredini...nemaju baš snage da pariraju takvoj igri a koliko sam vidio olimpic je večinu svojih napada vodio kroz sredinu njihove odbrane..malo manje su išli po bokovima
Druze sad ja htjedoh isto napisati! Cemu ove izjave naravno ako su tacne, ova zadnja Torlakova...?? Ovako je i pred Zetu, gostovanja po radiju, po tvu, novinama, samo sto ih u kvizove nisu poceli ubacivati.....Daj neka ih maknu vise od ovih novinara *ebala ih listica pa ne igramo sa Anderlehtom!!Sarajlijc@ je napisao/la:Ne svidja mi se ova euforija nikako.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Google Adsense [Bot], HyperOS, mosarajvosa83, N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, SAMO BORDO i 94 gosta.